Maria Pentagiotissa
Επίτιμο μέλος
- Reaction score
- 344
Απάντηση: Re: Απάντηση: πόσα ενεργά μέλη έχει το AVsite?
Στο κάτω-κάτω, δεν νομίζω ότι είναι σπουδαίο πράγμα κάποιος που έχει ενδιαφέρον για το αντικείμενο να μπει μια-δυο φορές να διαπιστώσει μόνος του αν τον καλύπτει η θεματολογία, οι γνώσεις των συμμετεχόντων και γενικότερα το φόρουμ και η ατμόσφαιρά του.
Συγκεκριμένη απάντηση που να έχει εξαχθεί με τρόπο μετρήσιμο και διασταυρώσιμο, ο οποίος να χρησιμοποιείται πάγια από όλα τα forums (ειδικά και μη) ώστε να υπάρχει μέτρο σύγκρισης, νομίζω ότι δεν υπάρχει, και αυτό είναι που νομίζω ότι πρέπει να εξηγήσει κανείς και στον ερωτώντα.οπως εγραψα και πιο πανω,αυτος που θα μπει να μαθει απλα κατι και δεν θα ξαναμπει ειναι ενα ειδος επισκεπτη,αλλα υπαρχουν και ατομα που δεν ξερουν το σαιτ,ασχολουνται ΠΟΛΥ με τα οπτικοακουστικα
και αν γραφοντουσαν θα ηταν για να συμμετεχουν ενεργα και να βρουνε καποιες παρεες.Αυτου του ειδους ο ενδιαφερομενος,θα ρωτησει και ποσοι ασχολουνται ενεργα με το σαιτ.
Στο κάτω-κάτω, δεν νομίζω ότι είναι σπουδαίο πράγμα κάποιος που έχει ενδιαφέρον για το αντικείμενο να μπει μια-δυο φορές να διαπιστώσει μόνος του αν τον καλύπτει η θεματολογία, οι γνώσεις των συμμετεχόντων και γενικότερα το φόρουμ και η ατμόσφαιρά του.