PopCorn Hour A-400 ( Sigma 8911)

Reaction score
1.460
Απάντηση: PopCorn Hour A-400 ( Sigma 8911)

Ελεγα ότι θα το ξεκινούσες σιγά σιγά,λίγο τυράκι τώρα και το κυρίως μενού αργότερα.
Να δούμε και τα καινούρια Dune με τα νέα chip,έχεις κάποια πληροφορία για το πότε θα κυκλοφορήσουν?Θα προλάβουν πριν τις γιορτές?:203:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Η Syabas ανακοίνωσε ότι η τιμή του A-400 θα είναι 249$ χωρίς όμως να αναφέρει ημερομηνία διάθεσης...
The Popcorn Hour A-400 is the latest in our lineup for affordable media
streamers, Powered by Sigma Designs' CPU, it supports 3D Blu-rays
and enhanced video performance with the VXP Video Processor
Πολύ καλή η τιμή του, αν έχει όντως τον επεξεργαστή 8910, που είναι ο μόνος επεξεργαστής της Sigma που έχει VXP Video Processor

http://www.popcornhour.com/onlinestore/index.php

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.799
Re: Απάντηση: PopCorn Hour A-400 ( Sigma 8911)

Η Syabas ανακοίνωσε ότι η τιμή του A-400 θα είναι 249$ χωρίς όμως να αναφέρει ημερομηνία διάθεσης...

Πολύ καλή η τιμή του, αν έχει όντως τον επεξεργαστή 8910, που είναι ο μόνος επεξεργαστής της Sigma που έχει VXP Video Processor

http://www.popcornhour.com/onlinestore/index.php
Αυτοί πως κατάφεραν και κράτησαν στο 1/3 το κόστος τους σε σχέση με το dune, όταν μάλιστα χρησιμοποιούν και πιο ακριβό τσιπάκι;:203:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

με αυτή την τιμή τους στέλνει όλους αδιάβαστους, θα γίνει η καλύτερη επιλογή με διαφορά...

Reaction score
1.460

Τα μοντέλα της Hdi πάντα ήταν πολύ ακριβότερα του ανταγωνισμού,στις αρχές βέβαια είχαν να αντιπαραθέσουν ένα πολύ καλύτερο firmware απ'τους υπόλοιπους.Ωστόσο όλοι οι υπόλοιποι τους έφτασαν και κάποιοι τους ξεπέρασαν.Να δούμε τώρα με τα νέα chips τι θα μας αντιπαραθέσουν στο firmware οι της Hdi-Dune.Ποτέ δεν ξέρεις!

Reaction score
7
Ρε παιδιά πότε θα έρθει Ελλάδα αυτό και πόσο θα έχει; Με βλέπω να παίρνω αυτό τελικά...

Reaction score
0

Και εγω αυτο περιμένω ήμουν στο τσακ για το med1000 αλλα κάτι μου λέει να περιμένω λίγο!!! Ευελπιστώ να έρθει μέσα στο Νοέμβριο γιατι χρειάζομαι επειγόντως αναβάθμιση media player!!!!

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Re: Απάντηση: PopCorn Hour A-400 ( Sigma 8911)

Και εγω αυτο περιμένω ήμουν στο τσακ για το med1000 αλλα κάτι μου λέει να περιμένω λίγο!!! Ευελπιστώ να έρθει μέσα στο Νοέμβριο γιατι χρειάζομαι επειγόντως αναβάθμιση media player!!!!
Δύσκολα...για τον Άι Βασίλη μας βλέπω....

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: PopCorn Hour A-400 ( Sigma 8911)

Δύσκολα...για τον Άι Βασίλη μας βλέπω....
Τέτοια λέγε μου τώρα και κάπου είχα ακούσει ότι θα είναι διαθέσιμο μετα τα μέσα του Νοεμβρίου!!!

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Ξεκίνησε από χθες η αποστολή των πρώτων Α400, συμφορουμίτης μας το έχει παραγγείλει οπότε και θα μάθουμε άμεσα εντυπώσεις...αύριο θα κυκλοφορήσει και νέο firmware...

άντε να δούμε....ζηλεύω....:141:

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: PopCorn Hour A-400 ( Sigma 8911)

Ενδιαφέρον θα είχε και μια κόντρα των mede8er, popcorn....

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.799
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: PopCorn Hour A-400 ( Sigma 8911)

Ενδιαφέρον θα είχε και μια κόντρα των mede8er, popcorn....
Έχω ήδη ξεκινήσει να πειραματίζομαι με τον lumagen για δοκιμές σε split screen και άμεση αντιπαραβολή. Αν πετύχει λέω να δοκιμάσω oppo, med, pop corn, htpc. Αλλά αυτό θα είναι ξεχωριστό θέμα.

Reaction score
403
Απάντηση: Re: PopCorn Hour A-400 ( Sigma 8911)

Απο εδώ.
Μου έστειλαν ήδη και tracking number.
Καλοριζικο! αντε με το καλο να σου ερθει και να γινει εκτενείς παρουσίαση..
αν γινει και το συγκριτικό με τα αλλα mp που αναφέρεις πιο πανω (meder, oppo κτλ) θα ειναι οτι καλυτερο..

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.799
Γιώργο πότε περίπου περιμένεις παραλαβή?
Απ´ τη στιγμή που το πακέτο έφυγε από Γερμανία (Σάββατο) έχω χάσει τα ίχνη του. Είμαι στο έλεος των ελληνικών ταχυδρομείων.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Reaction score
0

Να δούμε αν θα το φέρει και ο έλληνας αντιπρόσωπος!!!φέτος εννοώ!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.314
Members
38.681
Νεότερο μέλος
Andrewk