Skyfall (2012)

Reaction score
20
Re: Απάντηση: James Bond 23 : SKYFALL (2012)

Εμένα πάλι παρότι μου άρεσε αρκετά,γιατί είχες ωραίες ερμηνείες,εξαιρετική παραγωγή,άψογη φωτογραφία ( :105: ) το περίμενα αρκετά καλύτερο.Το σενάριο δεν είχε ένταση και ειδικά στο δεύτερο μισό ήταν κάπως αδιάφορο.Όπως και να χει βλέπεται ευχάριστα.

melina

Cargo 200
Reaction score
44.991
Re: James Bond 23 : SKYFALL (2012)

Συγγνώμη αν σας τη σπάσω αλλά έχω διαφορετική άποψη για αυτό που είδα χθες.

Καταρχήν είδα ένα φτωχό σενάριο σε πλοκή και πολύ φτωχότερη σκηνοθεσία. Αν εξαιρέσει κανείς τις σκηνές γραφείου (που ήταν τεχνικά και αισθητικά άρτιες) όλες οι σκηνές δράσης ήταν κατά τη γνώμη μου φτωχές και 'φτιαχτές' για μια τέτοια παραγωγή ή αν θέλετε για τον ντόρο που γίνεται κάθε φορά που θα βγει μια ταινία με τον 007.
Ειδικά η πρώτη καταδίωξη μέχρι να πέσουν οι τίτλοι ήταν απαράδεκτη, ήταν πολύ εμφανείς οι μονταρισμένες σκηνές με τον πρωταγωνιστή και οι σκηνές με τους κασκαντέρς. Παντελής έλλειψη εφευρετικότητας και κάτι διαφορετικού στις σκηνές δράσης, στοιχεία που μας είχε συνηθίσει ο james bond. Το κυνηγητό με τα αυτοκίνητα και τις μηχανές είναι χιλιοφορεμένο και τελικά μου άφησε την αίσθηση ότι πιο πολύ γυρίστηκε για να διαφημίσει αυτοκίνητα, ρολόγια και μηχανήματα τεχνικών έργων.

Ο σκηνοθέτης, που κατά τη γνώμη μου αυτός φταίει για όλα, έστηνε τον craig πολύ λάθος, χαρακτηριστικό ο τρόπος με τον οποίο τρέχει που απλά θυμίζει δρομέα 100 μέτρων σε αγώνες και όχι πράκτορα που καταδιώκει....

Μου έλειψαν διάφορα χαρακτηριστικά των ταινιών 007, όπως η παρουσίαση τεχνολογιών από το μέλλον (που είναι τα gadgets του Q; αυτά είχαν πάντα και μια ιδέα απο Sci-fi που σε μεγάλο βαθμό ήταν ορατό τεχνολογικό μέλλον, στερέψαν απο ιδέες;), οι ασθησιακές σκηνές (ήταν δυσανάλογα μικρές σε διάρκεια για την όλη διάρκεια του έργου) και πάνω από όλα αυτή η επινοητικότητα που χαρακτηρίζει τον 007 όταν θέλει να ξεφύγει από μια δύσκολη στιγμή. Αν εξαιρέσω τη σκηνή στην παγωμένη λίμνη σε όλες τις άλλες περιπτώσεις αν θυμάμαι καλά απλά τους εσπαγε στο ξύλο...α, και σε μία είχε τη βοήθεια του 'κτήνους'.

Ο craig δεν ήταν καλός αλλά η αίσθηση που μου άφησε είναι ότι μάλλον έφταιγε ο σκηνοθέτης και οι οδηγίες του παρά ο ηθοποιός. Βέβαια όταν από την άλλη είναι ο μπαρδέμ καταλαβαίνεις τι σημαίνει να ταιριάζουν τα φυσικά χαρακτηριστικά (ή έστω το μακιγιάζ βρε παιδί μου) με το ρόλο, ο craig δεν κάνει για 007...IMO.

Σίγουρα παίρνει πάνω από τη βάση, περνάς σχετικά ευχάριστα αλλά μπορεί να μείνεις και ανικανοποίητος αν είχες υψηλές προσδοκίες για να βγεις από την αίθουσα και να πεις 'Ουάου, πότε θα τη ξαναδώ'.
Και για να εξολοξογηθώ πλήρως, το ουάου δεν το είπα, αλλά σκέφτηκα πότε θα τη ξαναδώ στο σπίτι μου από την άνεση του καναπέ μου (δυστυχώς η αγένεια μεγάλου μέρους ανθρώπων στις αίθουσες σου χαλάει κάθε καλή διάθεση) και με όνειρο να την παίζει ένας Dila...

αυτά...

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486
Απάντηση: James Bond 23 : SKYFALL (2012)

Πριν λίγο επέστρεψα από τον κινηματογράφο κι έχω να πω πως η ταινία μου άρεσε πάρα πολύ. Τα παιδια πιο πάνω έχουν πει τους λόγους που την έκαναν ξεχωριστή.
Λάτρεψα τους τίτλους έναρξης, δεν λέω γιατι- δειτε το, που τους συνόδευε η φωνή της Adele καθώς και την πρώτη συνάντηση Daniel & Havie όπου ο δεύτερος δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας!
Το τι ακριβώς σημαίνει skyfall, το μαθαίνουμε προς το τέλος της ταινίας.:)

Κι εγώ θέλω να την ξαναδώ!

Reaction score
11
Πηγαινετε ακομη κινηματογραφο ε.... ;λογικα θα δουλευετε ακομη..

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425

Μπορει να εκοψαν το τσιγαρο!

Reaction score
8

Πηγαινετε ακομη κινηματογραφο ε.... ;λογικα θα δουλευετε ακομη..
Για να'χεις internet και εσύ λογικά θα δουλεύεις ακόμη ε.....;

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.225

Έλεος βρε klaz!

Reaction score
11
Εχω ζωη φιλε μου.και με τα σημερινα δεδομενα και με οικογενεια ανεργων το παλευουμε οσο μπορουμε...δεν φτανουν για να παμε σινεμα,αλλα δεν τρεχει και τιποτε...με 7 και 8 η και περισσοτερο εισιτηριο και να ειχα λεφτα παλι δεν θα πηγαινα.οι ανθρωποι ειναι κλεφτες.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422

με 7 και 8 η και περισσοτερο εισιτηριο και να ειχα λεφτα παλι δεν θα πηγαινα.οι ανθρωποι ειναι κλεφτες.
Αυτό να το συζητήσουμε,αλλά σε ένα άλλο θέμα.

Reaction score
620

Το μεγάλο ατού της ταινίας είναι η ερμηνεία του Χαβιέ Μπαρδέμ....

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Skyfall Soundtrack List Revealed:

1. Grand Bazaar, Istanbul (05:14)
2. Voluntary Retirement (02:22)
3. New Digs (02:32)
4. Severine (01:18)
5. Brave New World (01:50)
6. Shanghai Drive (01:26)
7. Jellyfish (03:22)
8. Silhouette (00:56)
9. Modigliani (01:04)
10. Day Wasted (01:31)
11. Quartermaster (04:58)
12. Someone Usually Dies (02:29)
13. Komodo Dragon (03:20
14. The Bloody Shot (04:46)
15. Enjoying Death (01:13)
16. The Chimera (01:58)
17. Close Shave (01:32)
18. Health & Safety (01:29)
19. Granborough Road (02:32)
20. Tennyson (02:14)
21. Enquiry (02:49)
22. Breadcrumbs (02:02)
23. Skyfall (02:32)
24. Kill Them First (02:22)
25. Welcome to Scotland (03:21)
26. She's Mine (03:53)
27. The Moors (02:39)
28. Deep Water (05:11)
29. Mother (01:48)
30. Adrenaline (02:18)

Reaction score
8.349

διαβαζα οτι ηταν καλο,για καποιο λογο δεν ειχα πολυ ορεξη να το δω,μαλον τοχα μυριστει,τελικα το ειδα χτες,μεγαλη πατατια.Ενα καλο κυνηγητο στην αρχη και τιποτα αλλο.Οι γκομενες αχρωμες,τα γκατζετακια ανυπαρκτα,αλλα το βασικο προβλημα για μενα ηταν οτι περιμενα να δω Τζαιημς Μποντ κι εφαγα στη μαπα δυο ωρες τον Μπαρδεμ με ξανθη περουκα.Υπηρχε και Μποντ στο εργο?καπου θα ηταν αλλα δεν τον ειδα.Ειπαμε,καλο να υπαρχει ενας καλογραμμενος κακος,αλλα εδω χασανε το μπουσουλα.Απο τη χαρα τους που ειχαν τον Μπαρδεμ,ξεχασανε τον Τζαιημς Μποντ.Η υποθεση βαρετη,ειδικα στο δευτερο μερος ανυποφορα βαρετο,πρωτη φορα εκανα φαστφορ σε Τζ,Μποντ.Τη Σαγκαη την εδειξε κατι δευτερολεπτα,πολυ χρημα λεμε,αλλα μετα πηγε στουντιο και τελος.Αυτο το ερειπωμενο νησι της κακιας μπορας τι το θελανε?ο Μποντ παντα ειχε ωραια σκηνικα τουλαχιστον χορταινε το ματι σου.Απο γκομενες ειπαμε μηδεν,η μαυρουλα επαιζε,δεν φταζομαι να τη θεωρουσαν αρκετη.Η αλλη ειχε ρολο γραμνενο στο ποδι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.746
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88