Editors...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Όλα αυτά τα χρόνια πάρα πολλοί έχουν προσφέρει στο AVSite, τόσο από το πόστο της διαχείρισης όσο και σαν μέλη. Συνοδοιπόροι που ενδιαφέρονται περισσότερο από τον μέσο όρο για τεχνικά ζητήματα και κατά συνέπεια γράφουν περισσότερο σε θεματικές κατηγορίες, δίνοντας πολλές φορές λύσεις στους επισκέπτες, προσφέροντας απλόχερα γνώση. Επιπλέον, κατά καιρούς έχουν γραφτεί εκπληκτικά άρθρα και παρουσιάσεις, τόσο από συντονιστές όσο και από επισκέπτες.

Συνήθως στα forums όσοι ασχολούνται περισσότερο καταλήγουν να επωμίζονται συντονιστικά καθήκοντα. Αυτό άλλες φορές είναι καλό κι άλλες κακό καθώς δεν έχουν όλοι τον χρόνο να ασχολούνται με τέτοιου είδους διαδικασίες.

Θέλοντας από την μία να ευχαριστήσουμε όσους προσέφεραν ή συνεχίζουν να προσφέρουν στο site και από την άλλη να τους κάνουμε τη ζωή λίγο ευκολότερη σε επίπεδο χρήσης του forum, ανοίγουμε μια νέα κατηγορία χρηστών, αυτή των Editors. Τα μέλη αυτής της ομάδας θα έχουν κάποια επιπλέον προνόμια στην πλατφόρμα, όπως και πρόσβαση στις read only τεχνικές κατηγορίες αρθρογραφίας.

Η σκέψη και η υλοποίηση της νέας αυτής κατηγορίας είναι τόσο φρέσκια που δεν έχουμε καν ειδοποιήσει όλους όσους, τρόπον τινά, επιλέχθηκαν από την ΣΟ-ΔΟ (10-11 άτομα) για να αποτελέσουν τα πρώτα μέλη της. Για κάποιους λοιπόν θα είναι μια μικρή έκπληξη. Ποιοί είναι αυτοί; Θα τους δείτε μόνοι σας, μιας και τα χρώματα στα ονόματά τους από σήμερα αλλάξουν. :126:

Θέλω για μια ακόμη φορά να μεταφέρω τις ευχαριστίες όλων μας για όσα μας έχετε προσφέρει καθώς και τις ευχές μας για ακόμη καλύτερη συνέχεια. :607:

...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.691
Απάντηση: Editors...

Συγχαρητήρια σε όλους σας!
:607:​

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.691

Ευχαριστώ ΜΩΡΡΡΡΡΟΟΟΟ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!
Εσένα δεν σου μιλάω γιατί μας έστησες το Σάββατο! :413:

Reaction score
1.458

Νίκο ευχαριστώ πολύ,όπως και όλα τα μέλη της συντονιστικής ομάδας του avsite!Νομίζω θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο και θα λύσει τα χέρια σε πολύ κόσμο!:615:

Reaction score
8.905

Σας ευχαριστώ παρά πολύ, με κάνετε και ντρέπομαι :120: και με τιμά συγχρόνως, ήθελα μόνο να πω, πιστεύω ότι κάποιοι άλλοι ίσως αξίζουν περισσότερο τον τίτλο από ότι εγώ... η με κάνατε επειδή είμαι βάζελος...:405:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

η με κάνατε επειδή είμαι βάζελος...
Σε ευχαριστούμε Ανδρέα μας.
Τώρα με τον Ρότσα θα πάμε καλύτερα .Τέρμα τα σενάρια περί υποβιβασμού και μπαράζ.(μνημόνιο και Grexit)
Μια καινούργια καταπράσινη μέρα ξημερώνει για όλους μέσα στο site.

[YOUTUBE]Y4lcP2W-0qE[/YOUTUBE]

Reaction score
1.458

Εγώ τότε που είμαι πάνθηρας πως βρέθηκα μέσα?:137:
Και σας περιμένουμε την μεθεπόμενη αγωνιστική στη Νέα Σμύρνη!:405:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Αδερφέ μου.
Στα νιάτα μου έχω κλάψει για τον Πανιώνιο .
Στα γεράματα κλαίω με τον Παναθηναϊκό.
Εξ ου και το παρατσούκλι Βαζελοπάνθηρας

Reaction score
1.458

Αδερφέ μου.
Στα νιάτα μου έχω κλάψει για τον Πανιώνιο .
Στα γεράματα κλαίω με τον Παναθηναϊκό.
Εξ ου και το παρατσούκλι Βαζελοπάνθηρας
Τη μεθεπόμενη Κυριακή με ποια ομάδα θα είσαι?:116:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Με την Barcelona βεβαίως-βεβαίως:114::114::114:

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.664

Η σκέψη και η υλοποίηση της νέας αυτής κατηγορίας είναι τόσο φρέσκια που δεν έχουμε καν ειδοποιήσει όλους όσους, τρόπον τινά, επιλέχθηκαν από την ΣΟ-ΔΟ (10-11 άτομα) για να αποτελέσουν τα πρώτα μέλη της.
Αυτό μπορώ να το επιβεβαιώσω. :126:
Ευχαριστούμε για την τιμή και τις ευχές όλων!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster