REDRAY 4K player

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.799
Και δε μου λες ότι βίντεο έχω θα πρέπει να το μετατρέπω σε αρχείο red; Κι αν το λογισμικό δεν είναι πλήρες και δε μετατρέπει πέρα απ'τα βασικά αρχεία; Κι αν το player δε συνεργάζεται με άλλο προβολέα πέρα απ' τον red;:121:

Reaction score
15.548
Απάντηση: REDRAY 4K player

τα παραπονα σου στην Red :403:

....η χρονια 2013 θα ειναι περιεργη.

θα ειναι μια μεταβαση δυσκολη που ομως θα γινει.....
.....το προβλημα ειναι η παγκοσμια οικονομικη κριση.

παντως το 4Κ ειναι εδω και με νεο codec για μεγαλη συμπιεση εχοντας προδιαγραφες εως και 8Κ

παρε και ενα γραφημα για το πως μπορει να γινει τα blu ray 4κ :116:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.799
Συμφωνώ. Θέλει υπομονή. Νομίζω ότι οριστικές εξελίξεις πρέπει να τις περιμένουμε απο εταιρίες κολοσσούς πχ sony, panasonic κλπ

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.458
Απάντηση: Re: REDRAY 4K player

Και δε μου λες ότι βίντεο έχω θα πρέπει να το μετατρέπω σε αρχείο red; Κι αν το λογισμικό δεν είναι πλήρες και δε μετατρέπει πέρα απ'τα βασικά αρχεία; Κι αν το player δε συνεργάζεται με άλλο προβολέα πέρα απ' τον red;:121:
Aυτό που έχω καταλάβει,απ τις ανακοινώσεις και τα μισόλογα στο forum της RED,είναι πως πρόκειται για ένα σχετικά ''κλειστό'' σύστημα το οποίο απευθύνεται κυρίως στους κατόχους καμερών της εταιρίας για να μπορούν να ελέγχουν το υλικό που έχουν τραβήξει από εκεί χωρίς να καταφεύγουν σε screening rooms.
Τώρα αν θα ωφεληθούν και οι οικιακοί χρήστες είναι κάτι που θα δούμε στην επίσημη παρουσίαση.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

ή αλλιως ακομα δεν τον ειδαμε..........

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.458

The content will be supplied by a RED’s distribution platform: Odemax.com, expected to be up and running by March 2013. The platform provides filmmakers, production companies and independent distributors, direct channel access to the new cloud enabled REDRAY 4K home players.

Χμμμμ

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.314
Members
38.681
Νεότερο μέλος
Andrewk