Αναβάθμιση - αναφορά προβλημάτων

Status
Not open for further replies.
Reaction score
460
Απάντηση: Αναβάθμιση - αναφορά προβλημάτων

Οταν προσπαθησω να μπω με φιρεφοξ μου βγαζει την κοκκινη γνωστη απαγορευση,μπαινω απο ιντερνετ εξπλορερ με πρωτη σελιδα γιαχου,αλλιως δεν μπορω να μπω.

Οσο αφορα την παυλα εννοω την καθετη παυλα που γραφουμε οταν ξεκιναμε,λοιπον αυτη η καθετη παυλα οταν αλλαξω γλωσσα πηγαινει μονη της εξω απο το πλαισιο που γραφουμε,πηγαινει στο γκρι περιθωριο εξω απο το πλαισιο και εαν επιχειρησω να γραψω εκει γραφει κανονικα εξω απο το πλαισιο (κουφο).
Για να επανελθω στο πλαισιο γραφής πρεπει να προσπαθησω 6-7 φορες.

Τα γραμματα που γραφω εχουν ξεθωριασει (ισα που φαινονται) και εχουν μικρυνει κατα 40% απο πριν.

Defkalion

Administrator
Reaction score
915

To θέμα της απαγόρευσης έιναι πρόβλημα με την cache του browser, το σάιτ είναι καθαρό εδώ και μέρες. Καθάρισε την cache σου.

Για την κάθετη παύλα δεν μπορώ να επαληθεύσω το πρόβλημα, με ποιον browser στο κάνει; και τι εννοείς όταν αλλάξεις γλώσσα; γλώσσα στο πληκτρολόγιό σου για να γράψεις ή γλώσσα του site κάτω αριστερά;

Για τα ξεθωριασμένα γράμματα δε ξέρω τι εννοείς γίνε πιο συγκεκριμένος. Τα γράμματα στα μηνύματα μια χαρά φαίνονται. Είναι μαύρο χρώμα σε ανοιχτό γκρι φόντο.

Reaction score
460

Οταν αλλαζω γλωσσα με shift +alt η καθετη μπαρα φευγει εξω απο το πλαισιο φραφής των μυνηματων και παει εξω απο το πλαισιο και κατω αριστερα.
Μου το κανει με οποινδηποτε τροπο μπω.

Οσο αφορα το φιρεφοξ τωρα μπαινει,πριν απο 10 λεπτα δεν εμπαινε,δηλ στις 10 προσπαθειες μπαινει τις 2.

Τα γραμματα που γραφω τωρα και σε αυτα που διαβαζω απο αλλους που γραφουν,και στα ηδη γραφομενα ειναι πιο λεπτα και ξεθωριασμενα κατα 40% απο πριν.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Αντώνη πριν έμπαινες με το σκουρόχρωμο φόντο;

Reaction score
29.590

Το διάβασα Δάκη , οτι επανέφερες όλο τον κόσμο στο ανοιχτόχρωμο, απλά κάπου ρώτησες κάποιον αν χρησιμοποιεί το σκουρόχρωμο , και μπερδεύτικα , νομίζοντας οτι το επανέφερες.

Reaction score
460

Αντώνη πριν έμπαινες με το σκουρόχρωμο φόντο;
Ναι Γιωργο με σκουροχρωμο,αλλα τωρα εχουν λεπτυνει τα γραμματα και ξεθωριασει.

Τωρα που εκανα κουοτ (δεν τολμω να αλλαξω γλωσσα) εκανα 8 φορες κλικ για να ερθει η καθετη παυλα στο πλαισιο (εκει που ξεκινω με το "Ναι Γιωργο" )και να ξεκινησω να γραφω.

Ειναι σπασιμο νευρων τελικα.......

Παιδια γινεται κατι για αυτο?

Πως γυρναει σε σκουρο φοντο?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Ναι Γιωργο με σκουροχρωμο,αλλα τωρα εχουν λεπτυνει τα γραμματα και ξεθωριασει.

Πως γυρναει σε σκουρο φοντο?
To πιθανότερο είναι να είχες συνηθίσει στο σκούρο και να σου φαίνονται ξεθωριασμένα τα γράμματα.

Το σκούρο έχει καταργηθεί προς το παρόν λόγω προβλημάτων.

D

Deleted member 23222

Guest

Tελικά τα απλά μέλη θα βλέπουμε ποιοί έχουν διαβάσει ένα θέμα ή όχι?
Γιατί εγώ εξακολουθώ να μη το βλέπω...

Reaction score
1.285

............

Τα γραμματα που γραφω τωρα και σε αυτα που διαβαζω απο αλλους που γραφουν,και στα ηδη γραφομενα ειναι πιο λεπτα και ξεθωριασμενα κατα 40% απο πριν.
Έχω και εγώ το ίδιο θέμα !
Για θυμήστε μου παρακαλώ απο που αλλάζουμε θέματα ??
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !

Reaction score
460

To πιθανότερο είναι να είχες συνηθίσει στο σκούρο και να σου φαίνονται ξεθωριασμένα τα γράμματα.

Το σκούρο έχει καταργηθεί προς το παρόν λόγω προβλημάτων.
Λοιπον Γιωργο, λιγο πριν ειχα μπει μεσα με φιρεφοξ και την ωρα που πατησα κουοτ με πεταξε εξω το συστημα (και μου εβγαλε την) γνωστη κοκκινη πινακιδα.

Οταν πατησα εντιτ για να διορθωσω καποιο ορθογραφικο λαθος στο κειμενο αυτο την εντος παρενθεσης προταση (και μου εβγαλε) μου την ειχε γραμμενη 2 φορες,το θεωρησα δικο μου λαθος και οταν επιχειρησα να σβησω την μια εσβησαν τελειως ,(με το που ξεκινησα το μπακσπεισ εσβησε με το πρωτο κλικ ολη η δευτεροαναρτημενη φραση και μετα εσβησε ολη),και οι δυο φρασεις....

Της που.... γινεται εδω ....

Μετα μπηκα απο εχπλορερ γιαχου κλπ.

Καλα το χρωμα αλλα τα γραμματα γιατι λεπτυναν και μικρυναν τοσο πολυ_40%,εχουν δε ξεθωριασει κατα 60%,ειναι πολυ κουραστικο για τα ματια,κανω προσπαθεια για να δω.

Και επειτα η μπαρα γραφης γιατι βγαινει εκτος πλαισιου και για να επανελθει θελει 6-8 κλικ?

Ειναι απιστευτα κουραστικο.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.706

Αντώνη αν θες, δοκίμασε κάτι.

Κατέβασε από εδώ: http://portableapps.com/apps/internet/firefox_portable

τη portable έκδοση του firefox και κάνε εγκατάσταση σε ένα φάκελο στην επιφάνεια εργασίας π.χ.

Δοκίμασε αν σου κάνει τα ίδια προβλήματα και πες μας.

Πρέπει να έχεις κλειστό τον δικό σου firefox όμως.

Reaction score
460

Θα το κανω αυριο Γιωργο,σε ευχαριστω πολυ.

Reaction score
38

καλησπερα σας και παλι ,δυστηχως το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει ,για λιγα λεπτα δουλεψε κανονικα αλλα αμεσως μετα μου ανακοινωσε παλι οτι ειναι ενα κακοβουλο site και επανηλθε στην γνωστη κατασταση...

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.496

Καταρχήν, πολλά από τα προβλήματα διορθώθηκαν, οπότε πολλά μπράβο στον Δάκη!

Επ' ευκαιρίας, θέλω να επαναφέρω μια επισήμανση που έκανα στο παρελθόν: Μήπως να άλλαζε το "Αδιάβαστα μηνύματα" σε "Μη αναγνωσμένα μηνύματα" - νομίζω είναι σωστότερο.

Επίσης, παρατηρώ ότι οι λέξεις/φράσεις/προτάσεις που περιέχουν web links, παίρνουν ένα γκρι χρώμα το οποίο δεν διαφέρει πολύ από το χρώμα του υπόλοιπου κειμένου, με αποτέλεσμα να δυσκολεύομαι να ξεχωρίσω τα links. Μήπως αυτά να έπαιρναν ένα άλλο χρώμα, πιο έντονο; Για παράδειγμα μπλε ή πορτοκαλί.

Τέλος, Δάκη, κάνε κάτι με την μπάρα στα δεξιά του site, ρε φίλε... Κατάντησε σπαστικό να χρειάζεται να την κρύβουμε κάθε φορά - παλιά άπαξ και την κρύβαμε μια φορά, παρέμενε κρυμμένη...

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.695

Το κριθαράκι πάλι λάσπωσε γμτ!
Και τα κεμπάπ έβγαλαν όλο το ζουμί και την σάλτσα τους στο ταψί.
Το τυρί έπιασε μουργκάνα επάνω του.
Δάκη κάνε κάτι, δεν πάει άλλο.

Defkalion

Administrator
Reaction score
915

Μπαρντόν ντεν μιλάω γκλώσσα. Ελληνικά σιλβουπλέ.

By the way, η πλαινή μπάρα είναι οκ τώρα.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.496

By the way, η πλαινή μπάρα είναι οκ τώρα.
Χμμμ, περίπου. Όταν είμαι σε θέμα και την κρύβω παραμένη κρυμμένη. Όταν μεταβώ στον κεντρική σελίδα του forum (πατώντας το link "Forum", πάνω αριστερά δίπλα στο σπιτάκι) η μπάρα επανεμφανίζεται, όταν μπαίνω όμως σε subforum, η μπάρα παραμένει κρυμμένη...:203:

Με τα άλλα δύο θέματα που επισήμανα, μπορείς να κάνεις κάτι;

Reaction score
68

Aν έπρεπε πραγματικά να γκρινιάξουμε, θα έπρεπε πρώτα-πρώτα να αναφέρουμε ότι το σάιτ δεν ανοίγει σε ολόκληρη την οθόνη.
Λύθηκε. Ευχαριστούμε!:107:

D

Deleted member 23222

Guest

Εξακολουθώ να μην βλέπω όσους έχουν παρακολουθήσει ένα thread...
Όλα τα άλλα θέματα που είχα λύθηκαν.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo