Διαμαντάκι ή βιβλιοστάτης;

Reaction score
136
Καλησπέρα σε όλους και όλες και ευχές για καλη χρονια.
Στο θέμα μας. Φίλος καλός μου χάρισε έναν technics su-vx700 λέγοντας μου ότι κάποτε έδωσε έναν σκασμό λεφτά και ότι είναι καλός και αλλα πολλά. Εγω γενικώς τα technics τα σνομπάρω γιατι τα βλέπω σε σπίτια συνταξιούχων με σεμεδάκι. Μήπως εδώ κάνω λάθος και μετα την συντηρηση αξίζει μια θέση στο ράκ μου αντί η με έναν destiny που έχω;
Παραθέτω φωτές απο την κατάσταση παραλαβής

Και πάλι μπράβο για την γνωση που μασ μεταδιδετε και ευχαριστω

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Διαμαντάκι ή βιβλιοστάτης;

Καλησπέρα σε όλους και όλες και ευχές για καλη χρονια.
Στο θέμα μας. Φίλος καλός μου χάρισε έναν technics su-vx700 λέγοντας μου ότι κάποτε έδωσε έναν σκασμό λεφτά και ότι είναι καλός και αλλα πολλά. Εγω γενικώς τα technics τα σνομπάρω γιατι τα βλέπω σε σπίτια συνταξιούχων με σεμεδάκι. Μήπως εδώ κάνω λάθος και μετα την συντηρηση αξίζει μια θέση στο ράκ μου αντί η με έναν destiny που έχω;
Παραθέτω φωτές απο την κατάσταση παραλαβής

και πάλι μπράβο για την γνωση που μασ μεταδιδετε και ευχαριστω
Αν εννοεις αντι του Creek Destiny, Σαββατο ειναι ακομα, πηγαινε στην εκκλησια να μεταλαβεις και να εξομολογηθεις γιατι διεπραξες μεγιστη υβρη στο θεο του hifi :142:

Reaction score
136

Εχεις δικιο
αλλωστε γι αυτο και τον αγορασα τον creek απλα προσπαθω παντα να λαμβανω υπ'οψη μου την πιθανοτητα λαθους και αγνοιας απο μερους μου με υπερβολικο σεβασμο σε παλαιοτερα μηχανηματα ειδικα οταν δεν ξερω τιποτε για αυτα. Εκει που κλονιστικα ηταν το ποσο που εδωσε ο φιλος τοτε. Τελικα λεει τιποτα η τζαμπα θα τον φυσηξω και θα σκονιστω?
Υγρ
Το PR99 που "επισκευαζω" το παρατηρησες πισω??

σε ευχαριστω πολυ

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

o ενισχυτης με ενα καθαρισμα και ενα recaping μπορει να μπει σε ενα μικρο-μεσαιο χωρο με ενα ευκολο εισαγωγικο ηχειο και να παιζει σε νορμαλ εντασεις μουσικη. Αυτος μπορει να ειναι ο ρολος του σημερα. Τα οικονομικα δεδομενα τοτε ηταν διαφορετικα και μπορει η τιμη του να ηταν λογικη τοτε.

Reaction score
136
Να μαι πάλι
Συνέχεια προσφορών απο καλούς φίλους ένας Sansui AU D55 χαλαρός και ολίγον σκονισμένος λειτουργικός κατα την ιδιοκτήτρια του που μου τον διαθέτει.
Τι λέτε ω σοφοί και σχετικοί να το πάρω το κορίτσι η να μην επιστρέψω το τηλεφώνημα της προσφοράς;
Ευχαριστω θερμά και πάλι

Reaction score
136
Μπορεί και τζάμπα. Αλλα τι περιμένω απο αυτόν αν δεν έχει κανένα χοντρό πρόβλημα ; Θα παίξει μάλλον με ένα απο τα δυο Revox ( pr99 ή Β77 ) σε monitor audio έναντι ενός destiny. Αν είναι να τον πληρώσω και είναι σωστός πόσο λέτε να δώσω για να μην την έχω υποχρέωση; Ευχαριστω

Reaction score
19

Φίλε errikos, έχω εναν JVC AX4 τον οποίο και εγω σνομπαρα εως ότου τον έκανα σερβις (περίπου 50€) και τον έβαλα να πάιξει με ηχεία "νεας γενιάς"(AS Sirene)! Εξεπλάγην με τη άριστη απόδοσή του σε σημείο να "ανακαινίσω" το "μεγάλο" μου σύστημα και να στήσω δεύτερο σύστημα με κέντρο το JVC!!

Reaction score
136
Να της τηλεφώνησω τότε φίλοι μου να δω αν θέλει τι θέλει απο χρηματα πως είναι το μηχανακι κι αν θέλει κάτι απο επισκευή γιατι κάτι διάβασα ότι όλοι οι "επιλογεις" είναι για το ανάθεμα και σας ενημερώνω

Reaction score
19

Πάντως και έναν Luxman που είχα σε μιά αποθήκη μες τα χώματα... τον έστειλα για νεκρανάσταση! Θα στοιχίσει λίγο παραπάνω απο τον JVC, αλλά ήταν μες το χώμα... Τον περιμένω για να ακούσω πως θα τα "πάει"..

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Να της τηλεφώνησω τότε φίλοι μου να δω αν θέλει τι θέλει απο χρηματα πως είναι το μηχανακι κι αν θέλει κάτι απο επισκευή γιατι κάτι διάβασα ότι όλοι οι "επιλογεις" είναι για το ανάθεμα και σας ενημερώνω
θα θελει σιγουρα καθαρισμα, αλλαγη ολων των πυκνωτων και για τους επιλογεις κ το ποτενσιομετρο τουλαχιστον καθαρισμα εαν δεν ειναι καποιοι για αλλαγη

Reaction score
29.737

Πυκνωτές θα θέλει , όλους , οχι. Οι επιλογείς , χρήζουν κατάληλου καθαρισμού και ρύθμισης κάποιες φορές, αναλόγως της χρήσης που έχουν υποστεί.
Δεν είναι όμως τόσο προβληματικοί , οσο σε άλλα μηχανήματα. Απλά να ξέρει τι κάνει ο serviceman και όλα οκ.

Reaction score
136
Θα ενημερώσω ελπίζω να παίζει καλύτερα απο τον technics που παίζει τα πάντα ίδια σαν κάτι Sony micro που παίζαμε τις κακές κασέτες γιατιας άρεσαν αλλα μας ενοχλούσε ο ήχος στα καλα μηχανήματα

Reaction score
19

O Luxman παρελήφθη και είμαι ευτυχής που δεν επετάχθη μαζί με τα χώματα της αποθήκης! Εκκαθαρίσθη, ανανεώθη και ακούγετε άψογα! Ελπίζω να χαρείς και σύ το Technics σου!

Reaction score
136
Καλοάκουστος καρντασι
Ανοίξαμε δουλειές μου φαίνεται
Μου έδωσαν έναν Philips TA 8000 που έχει και ραδιόφωνο αλλα δεν βρίσκω το σχέδιο του. Έχει κάτι παράξενα εξαρτήματα μέσα και κάτι συνδέσεις που δεν έχω ξαναδεί. Το χειρότερο είναι ότι η βελόνα του ραδιοφώνου έχει σκοινάκι και πρέπει να βγει για να τον καθαρίζω και φοβάμαι ότι δεν θα τα καταφέρω να το ξαναβάλω με τίποτα.
Σύντομα δεν θα μου αρκεί να τα καθαρίζω και θα αρχίσω να τα χεριαζω οπότε θα μετακόμισω στο dIY section μπας και μάθω και τίποτα απο restoring
Α έχω και ένα Revox A77 για πεσπάτεμα και αναρωτιέμαι ποιο απο όλα που έχω στο ράφι θα είναι καλύτερος δάσκαλος.
Θα ενημερώσω

Reaction score
19

Για το σκοινάκι ραδιοφώνου, προσπάθησε να το καθαρίσεις με πινέλο και άν ΔΕΝ, τότε το φωτογραφίζεις με επιμέλεια και βουρ στη διάλυση! Εγώ χωρίς εμπειρία το προσπάθησα σε δύο περιπτώσεις και τα κατάφερα και τις δύο! Το καλό είναι πως άν το βάλεις αλλιώς δεν λειτουργή και ξαναπροσπαθείς:cool:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.113
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON