Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

Reaction score
1.788
Απάντηση: Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

Η μόνη βραχίωνο-κεφαλή που πρέπει να σε ανησυχεί και χρειάζεσαι αυτήν την ώρα... είναι αυτή πίσω από τον δίσκο... γιατί δεν σε βλέπω καλά...

[/SPOI

Βλαση, σου παει ρε συ αυτο το body!!

Reaction score
1.815

Φοβερες 'αρμονικες'.......... αναλογιες....

Ειδες τα ψηφιακαααααααααααααα ?
Είδες εεε??
Γι αυτό πρέπει να τον πάμε σε καλό αναλογικό, για να πάρει το σωστό δρόμο το παιδί...

...και όχι το στραβό!!

Last edited by a moderator:

Reaction score
1.685

Παντα μου αρεσε ο σωστος δρομος :111:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

καλημεραααααααααααααααααααα

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
α καταλαβα, παω να φερω το Lenco απο το πατρικο μου ........

Καλημερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Re: Απάντηση: Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

Ψηφιακη εναντιον αναλογικης ..............

183739_458698624161373_967143958_n.jpg

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Εγω παντως εξακολουθω να εχω την απορια για το ποσα χρηματα χρειαζονται για να εχει καποιος ενα καλο πλατω........περαν των Victors του φιλτατου Βασιλη μας!!!!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Εγω παντως εξακολουθω να εχω την απορια για το ποσα χρηματα χρειαζονται για να εχει καποιος ενα καλο πλατω........περαν των Victors του φιλτατου Βασιλη μας!!!!
Μοντελα πικαπ βγαινουν συνεχως και δεν μπορει να τα παρακολουθήσει κανεις...

Μια επίσκεψη σε αντιπροσωπο με πολλες εταιριες θα ηταν αρκετα ενημερωτική για ενα συνολικο πακετο δηλ, πλατω, κεφαλή και phono stage... και μάλιστα με δυνατοτητα αναβάθμισης στο μέλλον... Ενα ποσο για ενα αρκετά τίμιο πακετο θα μπορουσε να ειναι γυρω στο 8-10.000 ευρωπουλα....

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Να σου απαντήσω εγώ σοβαρά .
Το Victor του Βασίλη είναι ένα από τα καλύτερα direct drive που υπάρχουν .Αλλά δεν είναι "σαλονάτο"
Το Linn του Geovaz ίσως είναι ο καλύτερος εκπρόσωπος της ανάρτησης .Το φτύνουν οι λάτρεις της μάζας .
Τα μάζας μετριούνται με το κιλό ."Πόσα κιλά γυρίζει το δικό σου ;"Μαγνητικά πηγάδια,ιμάντες ,μηδενικές τριβές και πάει λέγοντας.
Ανάλογη ποικιλία και στους βραχίονες,στατικοί και δυναμικοί,γωνιακοί και παράλληλης μετατόπισης,μονού άξονα (unipivot) και συμβατικοί,καρβίδια ,ρουμπίνια,τιτάνιο,ανθρακονήματα κλπ,κλπ,κλπ.
Κεφαλές και βελόνες..........από 'δω μέχρι το Σουφλί σε ποικιλία .
Και μετά τα phono stage,step up κλπ κλπ κλπ

Για κάποιο που δεν έχει δισκοθήκη ήδη είναι βλακεία να μπλέξει.

Αν έχει και επιμένει να ακούει με αυτό τον τρόπο .......υπάρχουν 2 κατηγορίες ιδιοκτητών.
Αυτοί που δεν λένε τίποτα και ακούνε την μουσική τους.....την μουσική τους επαναλαμβάνω
Και αυτοί που ακούνε το μηχάνημα τους και το δείχνουν κιόλας .Καταλαβαινόμαστε νομίζω :126:

"Αν κάποτε στα βρόχια του πιαστείς,κανείς δεν θα μπορέσει να σε βγάλει " λαϊκόν άσμα

εν κατακλείδι ή κάτσε στ'αυγά σου η ετοιμάσου να πουλήσεις το νεφρό σου για να γίνεις Χαϊεντάς με τα ούλα σου .

Φιλικότατα
Μάνος

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494

Βλάς' βινύλια έχεις?

Όχι τέτοια βριε... :138:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Μανο, η απολυτοτητα στο μηνυμα σου αποπνεει την αίσθηση οτι αμα μπλεξει (ηχητικα) με το βινυλιο, θα κολλήσει γιατι θα του αρεσει (συμπληρωνω εγω...)
Και γιατι μεσα στο budget αγορας να μην διαθεσει και 1000 ευρω για να αρχισει με μια δισκοθηκη 50 επιλεγμενων βινυλίων και σιγα-σιγα προχωραει...

Θα προσεθετα επίσης οτι του Βλάσση με τα ακουσματα που του αρεσουν, θα του πηγαινε γαντι ενα πλατω ικανοποιητικης μαζας για τις δυναμικες που προσφερει... :114:

Τα μικρης αδρανειας πλατώ στρογγυλευουν λιγο τα άκρα του ηχητικου φάσματος, που σε άλλους αρεσει, σε άλλους δεν αρέσει...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

....για ενα αρκετά τίμιο πακέτο......
Κι αν κάποιος είναι ολίγον μπαγάσας και τσαχπίνης πόσα πρέπει να δόκει το δηλαδής ;

Κατάλαβες τώρα φίλε Βλάση πως πάει το πράγμα......
Το κορόϊδο που αγόρασε ΜΚ2 και κεφαλή του 500αρικου και phono του 500αρικου επίσης ,σύνολον 1500 ευρίδια,δεν ακούει τίμια αλλά μονο κάτι Garage βαβούρες,Περπινιάδη από Sonora records και τα παράνομα της κατοχής.
Για Κάλας , Βάγκνερ και Πουτσίνι πρέπει να ματώσεις .
Και πέτα κι αυτή την κωλοΜετρικ να πάει στο διάολο .
Σου χαλάει το ρακ σημύδας με την αισθητική της .:137:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Βλάς' βινύλια έχεις?

Όχι τέτοια βριε... :138:

Τέτχια δεν έχει....αλλά γι'αυτά θα το σκεφτότανε σοβαρά

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.478

Νομίζω ότι η ερώτηση του Βλάση είναι περισσότερο εγκυκλοπαιδική/ενημερωτική, παρά επειδή ενδιαφέρεται να αγοράσει πικ απ - εξ ου και το γενικό της ερώτησής του. Είναι σαν να ρωτάει κάποιος "πόσο κάνει ένα καλό αυτοκίνητο;" ή "πόσο κάνει ένα καλό πουκάμισο;"

Προσωπικά, δεν πιστεύω ότι υπάρχει απάντηση στο ερώτημα "πόσο κάνει ένα καλό πικ απ", διότι διαφωνώ με το σκεπτικό και εξηγούμαι: Όταν φτάσει η στιγμή να αγοράσει κάποιος πικ απ, θεωρώ ότι θα ήταν σωστότερο εάν έλεγε το εξής: "Έχω ένα συγκεκριμένο budget, π.χ. €2.000,00 (πλατώ, βραχίονας, κεφαλή - αφήνω εκτός το phono stage, διότι κάποιος μπορεί να ικανοποιείται με το phono stage του προ/ολοκληρωμένου ενισχυτή του). Στα χρήματα αυτά ποιο είναι το καλύτερο που προσφέρει η αγορά;" Από εκεί και μετά, αρχίζει το ψάξιμο (ανάγνωση πολλών reviews στον ηλεκτρονικό και έντυπο, εγχώριο και μη Τύπο, ερωτήσεις/threads σε σχετικά sites) για τον βέλτιστο συνδυασμό στα χρήματα που διαθέτει. Ο βέλτιστος συνδυασμός στα χρήματα που διαθέτει και που μπορεί να προσφέρει η αγορά (διότι βέλτιστοι συνδυασμοί υπάρχουν αρκετοί, το θέμα είναι ποιος από όλους είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί από την αγορά στην οποία κινείται ο υποψήφιος αγοραστής) είναι το "καλό πικ απ" για τον καθένα μας.

Φυσικά, θα υπάρχουν και "καλύτερα", αλλά όπως παρατήρησαν και άλλοι πριν από μένα, από ένα σημείο τιμής/αξίας και πάνω, πρέπει να αναρωτιώμαστε για το εάν οι διαφορές είναι ακροάσιμες και πόσο μετρήσιμα βελτιώνουν το τελικό ηχητικό αποτέλεσμα ή απλά τα extra ψηφία στην τιμή είναι για "πουλ μουρ" και μόνο.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Mανωλη......μου μιλας πολυ σκληρα!!!!!
Γιατι βρε?
Τι σου εχω κανει?
Δεν ειμαστε φιλοι?
Μια αρωτηξη εκανα και επεσες να με φας...γιατι βρε?
Δεν σε πηγα προχθες για μπυρα και λουκανικα με πρετσελ...γιατι βρε?

:203::203::204::143:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

...απλά τα extra ψηφία στην τιμή είναι για "πουλ μουρ" και μόνο.
Το ήξερα οτι είσαι καλό παιδί εσύ :114:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Mανωλη......μου μιλας πολυ σκληρα!!!!!
Γιατι βρε?
Τι σου εχω κανει?
Δεν ειμαστε φιλοι?
Μια αρωτηξη εκανα και επεσες να με φας...γιατι βρε?
Δεν σε πηγα προχθες για μπυρα και λουκανικα με πρετσελ...γιατι βρε?
Σε βλέπω που φαλτσάρεις και σου βάζω τεμπεσίρι :437:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.877
Members
38.511
Νεότερο μέλος
ztv