Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

gonis

Luger
Reaction score
12.447
Απάντηση: Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

Άμα το λήξετε "αναίμακτα" θα είναι το πλεον γκει θρεντ των τελευταίων μηνώνε...

:138:
Τι λες βρε!!! Δυο στροβοκόπια εχω, το ενα τοφκιαξα με τα χεράκια μου!!! και τωρα θα παρω κι αυτο που εβαλε ο Βλασουκος γιατι είναι πολυ.... κ@υλωτικό τη νυχτα....... :116:
Για να δουμε...οταν αλλαξει ο νομος θα εχουμε και παντρειες;

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

μερικοι διψουν για αίμα...... :419:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.995

Άμα το λήξετε "αναίμακτα" θα είναι το πλεον γκει θρεντ των τελευταίων μηνώνε...

:138:
:204:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Όποιος αγοράζει σήμερα πικάπ (και μάλιστα ακριβό) χωρίς να έχει δισκοθήκη είναι, λίαν επιεικώς, φελλός.
Όποιος έχει 1500 δίσκους και δεν τους πουλάει για να πάρει ένα καλό ψηφιακό είναι φετιχιστής.

Ο πρώτος ότι και να κάνει θα παραμείνει φελλός. Για τον δεύτερο, είναι γούστο και καπέλο του να μαζεύει εξώφυλλα δίσκων όπως άλλοι μαζεύουν γραμματόσημα. Κάποια στιγμή μπορεί να διευρύνει τους μουσικούς του ορίζοντες, να αποκτήσει πρόσβαση σε περισσότερη μουσική αγοράζοντας ένα καλό ψηφιακό μέσο.

...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

.. Για τον δεύτερο, είναι γούστο και καπέλο του να μαζεύει εξώφυλλα δίσκων όπως άλλοι μαζεύουν γραμματόσημα. Κάποια στιγμή μπορεί να διευρύνει τους μουσικούς του ορίζοντες, να αποκτήσει πρόσβαση σε περισσότερη μουσική αγοράζοντας ένα καλό ψηφιακό μέσο.

...
Γκαραζοπανκιές απο flac?
Oχι ρε φίλε,είναι σαν ν ακούς τον Παγκανίνι με ηλεκτρικό βιολί...

:605:

Reaction score
2.248

Μουσική τελικά αγοράζει κανένας σας ή αγοράζατε κάποτε παλιά, κάνατε το καθήκον σας και τώρα το ρίξατε στο clopy right?
Τουλάχιστον υπάρχουν άνθρωποι που αγοράζουν το αντικείμενο ακόμα που είναι η μουσική.

Reaction score
777
Ο πρώτος ότι και να κάνει θα παραμείνει φελλός. Για τον δεύτερο, είναι γούστο και καπέλο του να μαζεύει εξώφυλλα δίσκων όπως άλλοι μαζεύουν γραμματόσημα. Κάποια στιγμή μπορεί να διευρύνει τους μουσικούς του ορίζοντες, να αποκτήσει πρόσβαση σε περισσότερη μουσική αγοράζοντας ένα καλό ψηφιακό μέσο.

...
Νομίζω πάντως οτι όλοι οι μουσικό-φιλοι σήμερα έχουν βινύλιο...δέν είναι σύμπτωση!!

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.159
ρε μανια ρε....με το ζορι παντρεια ρε....

τςτςτςτ!!!!

αφηστε μας ρε στον πονο μας...

ντε κ καλα να εχετε παντα δικιο...

:116:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Μουσική τελικά αγοράζει κανένας σας ή αγοράζατε κάποτε παλιά, κάνατε το καθήκον σας και τώρα το ρίξατε στο clopy right?
Τουλάχιστον υπάρχουν άνθρωποι που αγοράζουν το αντικείμενο ακόμα που είναι η μουσική.
Ακόμη και τώρα , 10 δίσκους τον χρόνο θα τους αγοράσω.
Cd , κανένα πια.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Νομίζω πάντως οτι όλοι οι μουσικό-φιλοι σήμερα έχουν βινύλιο...δέν είναι σύμπτωση!!
Είναι γνωστό ρε Άλεξ ότι μπερδεύουμε την μουσικοφιλία με τον φετιχισμό. Τόσο στις μουσικές όσο και στα μηχανάκια. Ο άλλος πιο πάνω νιώθει περισσότερο μουσικόφιλος επειδή "αγοράζει", λες και οι άλλοι κλέβουν. Κάποιος άλλος επειδή "δείχνει" τα μηχανάκια του κ.ο.κ.. Πόσοι από τους πικαπάκηδες πιστεύεις ότι είναι πραγματικά μουσικόφιλοι; Κατ' αρχάς το 90% έχουν ελλιπέστατες δισκοθήκες. Αυστηρά ότι βγαίνει σε μελετημένες εκδόσεις από καλές εταιρείες ενώ η μουσική γι αυτούς σταμάτησε όταν σταμάτησαν να τυπώνονται δίσκοι. Και είναι λογικό. Άντε βρες τώρα την δισκογραφία του BB King σε βινύλιο και μάλιστα από αναλογική μήτρα. Από πότε αυτό είναι μουσικοφιλία; Πάνε σε έναν μουσικόφιλο από δαύτους να ακούσεις πχ blues, minimal ή ηλεκτρονική μουσική. Θα βαράς το κεφάλι σου στα ντουβάρια. Αυτοί νομίζουν ότι έγιναν μουσικόφιλοι επειδή αγόρασαν 100 δίσκους jazz και 200 κλασσικής ενώ δεν έχουν ιδέα για κανένα από τα δύο είδη. Έχουν λιώσει τον Χάρυ Μπελαφόντε, τις κρυόκ@λες των test records και το 1812 overture. Άμα δε το εξώφυλλο γράφει πχ sheffield ότι σκ@τά και να 'χει μέσα είναι μουσικάρα. Αν είναι έτσι οι μουσικόφιλοι, εγώ την μισώ την μουσική.

...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.995

Το συμπέρασμα είναι ένα: Ο Κοτσίδης είναι διχασμένη προσωπικότης! Ακούει βινύλια και φωτογραφίζει με σούπερ-ντούπερ DSLR των 15000 ευρώ... :138:

Reaction score
3.967

Αν εξαιρέσουμε τις υπερβολικές υπερβολές των υπερβολικών, το πικάπι μια χαρά είναι και σήμερα.

Σε άλλο νήμα ο Κώστας προτείνει πικαπι ανάρτησης σε κάποιον "καινούργιο' για αρχή.

''Οπως λέει κ ο Αρβανίκος, κάποια πράγματα αξίζει να τα ακούς απο πικάπι.

Ακόμη κ σήμερα.

Δεν γίνεται σε μια διαδικασία που περιέχει συναίσθημα να αποκλείεις το πικάπι.

Τόσο τεχνοκρατισμός πχιά...στα άλλα κομμάτια της ζωής μας ισχύει αυτό?

Θρίχες...!

Αλλοιώς δεν θα γεμίζαμε βυζ@κ@λους καθε θρεντ...παντρεμένοι άνθρωποι...έ??

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Αυτοί νομίζουν ότι έγιναν μουσικόφιλοι επειδή αγόρασαν 100 δίσκους jazz και 200 κλασσικής ενώ δεν έχουν ιδέα για κανένα από τα δύο είδη. Έχουν λιώσει τον Χάρυ Μπελαφόντε, τις κρυόκ@λες των test records και το 1812 overture.

...

Ναι καλά, έλα μια μέρα-νύχτα στο σπίτι και θα δείς...

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.159
Re: Απάντηση: Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

Το συμπέρασμα είναι ένα: Ο Κοτσίδης είναι διχασμένη προσωπικότης! Ακούει βινύλια και φωτογραφίζει με σούπερ-ντούπερ DSLR των 15000 ευρώ... :138:
το οτι φωτογραφιζω με τετοια μηχανη ειναι απολυτα λογικο, κ θα επρεπε θα ελεγα..

επισης το οτι ακουω οπως κ με οτι ακουω, παλι το θεωρω λογικο..

το περιεργο ειναι οσοι ντε κ καλα προσπαθουν να μας πεισουν για κατι αντιθετο, λες κ παραστρατησαμε, εχουμε λαθος αποψεις , οτι μονο η αντιθετη (δικια τους ) γνωμη ειναι σωστη, μια, και απολυτη.

Εξαλλου δεν ειμαι μουσικος, ουτε ηχοληπτης, απλα ακουω για το γουστο μου.

Στη δουλεια μου φωτογραφιζω οπως φωτογραφιζω για διαφορους επαγγελματικους λογους, ευκολιες, ποιοτητα εικονας πανω απ ολα κλπ.

Στο χομπυ μας, βγαζουμε γουστα, απλα πραγματα...

Το νομισμα εχει παντα δυο οψεις , ισως καμια φορα κ περισσοτερες, οποτε δεν ειναι καλο νας προσπαθουμε να ακυρωνουμε κ να βγαζουμε ασχετους οοοοολους τους υπολοιπους...

τουλαχιστον εγω αισθανομαι αβολα, αλλα....that's life...

gonis

Luger
Reaction score
12.447
Απάντηση: Re: Απάντηση: Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

Για την πειρατεία κάποια άποψη;

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Είναι γνωστό ρε Άλεξ ότι μπερδεύουμε την μουσικοφιλία με τον φετιχισμό. Τόσο στις μουσικές όσο και στα μηχανάκια. Ο άλλος πιο πάνω νιώθει περισσότερο μουσικόφιλος επειδή "αγοράζει", λες και οι άλλοι κλέβουν. Κάποιος άλλος επειδή "δείχνει" τα μηχανάκια του κ.ο.κ.. Πόσοι από τους πικαπάκηδες πιστεύεις ότι είναι πραγματικά μουσικόφιλοι; Κατ' αρχάς το 90% έχουν ελλιπέστατες δισκοθήκες. Αυστηρά ότι βγαίνει σε μελετημένες εκδόσεις από καλές εταιρείες ενώ η μουσική γι αυτούς σταμάτησε όταν σταμάτησαν να τυπώνονται δίσκοι. Και είναι λογικό. Άντε βρες τώρα την δισκογραφία του BB King σε βινύλιο και μάλιστα από αναλογική μήτρα. Από πότε αυτό είναι μουσικοφιλία; Πάνε σε έναν μουσικόφιλο από δαύτους να ακούσεις πχ blues, minimal ή ηλεκτρονική μουσική. Θα βαράς το κεφάλι σου στα ντουβάρια. Αυτοί νομίζουν ότι έγιναν μουσικόφιλοι επειδή αγόρασαν 100 δίσκους jazz και 200 κλασσικής ενώ δεν έχουν ιδέα για κανένα από τα δύο είδη. Έχουν λιώσει τον Χάρυ Μπελαφόντε, τις κρυόκ@λες των test records και το 1812 overture. Άμα δε το εξώφυλλο γράφει πχ sheffield ότι σκ@τά και να 'χει μέσα είναι μουσικάρα. Αν είναι έτσι οι μουσικόφιλοι, εγώ την μισώ την μουσική.
Συμφωνω οτι υπάρχουν και τετοιοι "μουσικοφιλοι" οπαδοι του βινυλίου, αλλα υπαρχουν και λάτρεις της μουσικής (οπως ο μπαμπας του Αλεξ), ο Γ. Ζωγραφος, ο Τ. Συριγος, ο Χρ. Γκόνης ο Γ. Χαραλαμπόπουλος, ο Δ. Φυτας ο Λ.Σ. και πολλοι άλλοι...

Απο την άλλη, υπαρχουν και "μουσικόφιλοι" οπαδοι του ψηφιακου μεσου που... συνεχως κατεβαζουν μουσική, χωρις να την ακουν ποτε...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Φιλοι μου καλοι-καλοι μου φιλοι......το threadακι ανοιχτηκε με ουσιαστικο του θεμα την υπερβολη σε καποιες πικαποκατασκευες με τιμες τρελλες σε βαθμο παρακρουσης!!!!
Σαφως η κοντρα μεταξυ αναλογικων και ψηφιακων παντα θα υπαρχει και παντα θα ευνοει τα forums η υπαρξη της!!!!

Να πω λοιπον και γω κατι σαν ψηφιακος τυπος που ειμαι.........το πικαπιον το γουσταρω--ειλικρινα--το γουσταρω ποιο πολυ απο πλευρας φετιχισμου και διαδικασιας!!!
Θα ηθελα να ειχα ενα ζορικο τετοιο μαραφετι,να βαζω κανα δισκο να ακουω,να αλλαζω καμια βελονα για δοκιμες,να αγοραζω που και που κανα ωραιο δισκακι.......

Exω ακουσει και καποιες τετοιες (οχι ιδιαιτερα ακριβες)μηχανες και το εχω ευχαριστηθει να πω την αληθεια.....βεβαια μην γελιομαστε ,επαιζαν ρολο και ο χωρος αλλα και τα υπολλοιπα συνοδα στο τελικο αποτελεσμα .

Προσπαθω να αποφυγω τα κολληματα και τα στενεματα εγκεφαλου......απλα για μενα απο καποιους καλους κονβερτορες ακουσα καλλιτερα την μουσικη,ετσι οπως εγω την γουσταρω.....γουστα προσωπικα βλεπετε......και θελω να μεινω σε αυτο!!!!!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7