Yamaha RX-V773.... ζητειται αντιπαλος........

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Απάντηση: Yamaha RX-V773.... ζητειται αντιπαλος........

Βγάλε τις μαύρες τάπες από τις μπόνες του ενισχυτή(δοκίμασε με τσιμπιδάκι ή την μύτη ενός μαχαιριού).
4mm banana βύσμα παίρνει απ όι θμάμαι.

melina

Cargo 200
Reaction score
45.315
http://youtu.be/AYuu4wpLTs8

:114:

Με το μέγεθος του καλωδίου έχω θέμα;
Εχω κάτι μεγάλα, πρέπει να είναι 4mm2 διατομή για τα μπροστινά, αλλά μάλλον δεν φθάνει το μήκος τους με τη νέα διάταξη και λέω να χρησιμοποιήσω μια κουλούρα 30μ που έχω της crystal audio καλώδιο, AWG16 γράφει πάνω είναι σαφώς πιο μικρό από το άλλο για 1mm2 to κόβω με το μάτι...φαντάζομαι δε θέλει ειδικά εργαλεία, κολλητήρια και τέτοια, για τη μπανάνα!

Reaction score
512
Απάντηση: Re: Yamaha RX-V773.... ζητειται αντιπαλος........

Όχι μπόρνες, μπανάνες.
οχι μπανανες μπορνες. η μπανανα ειναι κυρτη οπως και το κρουασαν

Reaction score
209

οχι μπανανες μπορνες. η μπανανα ειναι κυρτη οπως και το κρουασαν
Καμία σχέση. Μάλλον εννοείς το angle pin που κάνει γωνία ή το spade που είναι δίχαλο. Η μπανάνα είναι ίσια και οι μπόρνες είναι οι υποδοχές όλων αυτών.

Reaction score
512

Οσο διαβάζω γύρω γύρω στα ξένα forums για τα διάφορα μοντέλα AVR, έχω μείνει με την αίσθηση ότι η YAMAHA παρουσιάζει το καλύτερο ιστορικό αξιοπιστίας, ενώ άλλες μάρκες έχουν από λίγα ως πολύ σοβαρά θέματα ανά μοντέλα. Συμφωνείτε με μια τέτοια γενική διαπίστωση;
Ωριστε και μια κοπελα στο κλαμπ. Μπραβο σου για την συνοχη σου Παναγιωτης . Εγω συμφωνω απολυτα. Το εχω διαπιστωσει και εγω το παραπανω οπως το λες. Πριν 20 μερες παρελαβα απο Θεσσαλονικη courier τον Yamaha μου που θα μεινω και στην μεταφορα τους επεσε. Ο τυπος δεν ειχε βαλει πολλες φυσαλιδες οπως εκανα εγω παντα και τον παρελαβα τσακισμενο κυριολεκτικα απο χυμα. Η τσακιση στην λαμαρινα αμα δεν το ξερεις δεν το βλεπεις. Η ουσια ειναι οτι αυτην την στιγμη παιζει και θα παιζει για παρα πολλα χρονια γιατι τον εχω αγαπησει.

Reaction score
512

καλα ρε παιδια μην συγχυζεστε . Sorry......

Reaction score
512

θα με μαλωσετε πολυ αν σας πω οτι στα ηχεια μου αν και εχει υποδοχη για μπορνα εγω βιδωνω το γυμνο καλωδιο στην τρυπα της υποδοχης και βιδωνω το πλαστικο καπακι. Ετσι κι αλλιως το καλωδιο καπου θα βιδωθει....

Attachments

Reaction score
7.089

αν ομως καποιος τραβηξει το καλωδιο κατα λαθος με δυναμη θα στα φερει κατω,ενω αν ειχες μπανανες απλα θα εβγαιναν.Σε ηχεια δαπεδου λιγο δυσκολο (εκτος και αν ειναι καμια κολωνιτσα) αλλα σε ηχεια βασης συνηθες φαινομενο με τραγικα αποτελεσματα

Reaction score
512

ειναι καλυμενα ολα πισω δεν τιθεται αυτο το θεμα της πτωσης den χρησιμοποιω βασεις σπιτι μου

Reaction score
512

αν πεσει κανενα ξυλο σπιτι μου πιστευω το καλωδιο να κρατησει την επαφη του ηχειου με το πατωμα πραγμα δυσκολο

Attachments

Reaction score
512

Καμία σχέση. Μάλλον εννοείς το angle pin που κάνει γωνία ή το spade που είναι δίχαλο. Η μπανάνα είναι ίσια και οι μπόρνες είναι οι υποδοχές όλων αυτών.
ενταξη θα ξεχασω αυτα που μαθαινα στο σχολειο. στο εργαστηριο που ειμουν παρεπιπτοντως απουσιολογος και παραλληλα σπιτι μου κατασκευαζα subwoofers kai τελικους ενισχυτες με πληρη εργαστηριο γενητρια συχνοτητων παλμογραφο συχνομετρο βαθυπερατο φιλτρο χαμηλης τασης(ενεργο) μεταβλητης καμπυλης δικιας μου προσαρμογης υστερα απο δικα μου πειραματα . Γενικα τοτε εφτιαχνα και αλλα πραγματα στα ηλεκτρονικα.Δεν θυμαμε τωρα μπανανα και μπορνα δεν ξερω τι γινεται. Μπορνα ειναι το συστημα για να το ξεκαθαρισουμε και εχει αρσενικο και θυλικο. Αν τοσα χρονια οριζατε το αρσενικο της μπορνας μπανανα δεν ξερω η μπανανα και παλι λεω ειναι κυρτη

Reaction score
512

den αλλαζω μερικα πραγματα ταυτιστηκαν καπως για να εξυπηρετησουν καποιους σκοπους και αναγκες εγω τι ισιο δεν το λεω banana ειμαι της παλιας σχολης στην μνημη του διδακτορα μου.:whatever:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis