Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
o 773 δεν υποστηριζει 2 sub με χωριστο delay.o 2010 το υποστηριζει.πρωτη επιλoγη ειναι ο 773 και λογω κοστους (560ε)....
μετα στα 700ε παιζουν μπαλα ο 820 αλλα και ο Pioneer 2021 και μαλιστα Ελληνικο...
στα 800ε βρισκω τον 1010 ως απερχομενο μοντελο απο Αγγλια.
εκει παιζει και ο ονκυο 818 αλλα δεν εχω τοσο εμπιστοσυνη στην εταιρια,και ειδικα για τοσα λεφτα και πανω....
στο χιλιαρικο παιζει ο 2010 και στα 1250ε το τερας 3010,αμφοτεροι με Αγγλικο διαβατηριο...
και ο Denon 3113 στα 1000-1100 ειναι...
ξεφυγαμε.....
απο την αλλη με hdmi εισοδους τελικα να μην χρειαζονται οι πολυκαναλες αναλογικες στο μελλον, νομιζω οτι πιο φθηνα θα τους ερχεται μια δευτερη hdmi εξοδο σε ενα player που θα δινει το οποιο νεο φορμα ηχου ειτε ως πολυκαναλο pcm ειτε ως bitstream σε καποιο processor.....Δεν κατέληξες ακόμα, ε; Και εγώ ψάχνομαι ακόμη. Οι αναλογικές πολυκάναλες εισόδοι είναι Must πάντως για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο για πολλά χρόνια.
Βασιλη οταν τον παραλαβεις κανε μια παρουσιαση να δουμε τι ψαρια πιανει ο Onkyo.O yamaha όχι από όσο θυμάμαι όταν τον έψαχνα, ο Onkyo γράφει στο leaflet πως ναι, όταν τον έχω δω θα ξέρουμε σίγουρα.
Από Amazon.de 850 περίπου μου βγήκε με τα μεταφορικά, τώρα βλέπω ότι έχει ακριβύνει πάλι λίγο.Βασιλη οταν τον παραλαβεις κανε μια παρουσιαση να δουμε τι ψαρια πιανει ο Onkyo.
Αν και εχω καλο av σκεφτομαι να αγορασω εναν με xt32 και απο οτι εχω δει ειναι ο πιο οικονομικος.
Γραψε αν θελεις απο που και ποσο.
Ευχαριστω.
Ααααα και μην ξεχάσεις να βαλεις πολλές φωτο !!!!Από Amazon.de 850 περίπου μου βγήκε με τα μεταφορικά, τώρα βλέπω ότι έχει ακριβύνει πάλι λίγο.
Μέσα στη βδομάδα θα τον παραλάβω, οπότε από την επόμενη θα αρχίσω να γράφω εντυπώσεις.