Yamaha RX-V773.... ζητειται αντιπαλος........

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
Re: Απάντηση: Yamaha RX-V773.... ζητειται αντιπαλος........

πρωτη επιλoγη ειναι ο 773 και λογω κοστους (560ε)....
μετα στα 700ε παιζουν μπαλα ο 820 αλλα και ο Pioneer 2021 και μαλιστα Ελληνικο...
στα 800ε βρισκω τον 1010 ως απερχομενο μοντελο απο Αγγλια.
εκει παιζει και ο ονκυο 818 αλλα δεν εχω τοσο εμπιστοσυνη στην εταιρια,και ειδικα για τοσα λεφτα και πανω....

στο χιλιαρικο παιζει ο 2010 και στα 1250ε το τερας 3010,αμφοτεροι με Αγγλικο διαβατηριο...
και ο Denon 3113 στα 1000-1100 ειναι...

ξεφυγαμε.....
o 773 δεν υποστηριζει 2 sub με χωριστο delay.o 2010 το υποστηριζει.
το αλλο που σου προτεινω ειναι να παρεις τον 773 και ενα mini dsp ωστε να ρυθμισεις μεχρι και 4 sub οπως θελεις (delay-tone και eq)

melina

Cargo 200
Reaction score
45.315
Οσο τον κυττάω τον SR5007 τόσο μου αρέσει.
Phono input δεν έχει, το μόνο που με χαλάει για το μέλλον, αλλά όχι και τόσο γιατί αν ξαναβάλω κάποια στιγμή πικαπ βάζω και ένα εξωτερικό phono stage με λίγα λεφτά που ίσως να είναι και καλύτερο από το δικό του, που έχει 0 6007.
Δεν έχει δεύτερη HDMI έξοδο, για την ώρα δεν με πειράζει και επίσης λύνεται και αυτό αργότερα με εξωτερικό splitter αν είναι ανάγκη.
Εχει όμως Multichannel in και pre outs, που τα βάζω must για κάθε μελλοντική ανάγκη, έχει 4Κ για το μέλλον, και παίζει flac σε 192Khz sampling, δικτυώνεται και ελέγχεται από το adnroid μου.
Είναι ευπαρουσίαστος και μέχρι τώρα οι πιο πολλοί λένε ότι δίνει το πιο μουσικό άκουσμα από όλους τους avr...βέβαια αυτό είναι στα γούστα και στα αυτιά του καθενός.
Επειδή μάλλον θα παίξει και ανταλλαγή με το Nuforce μου, με βλέπω μάλλον κατά 'κει μεριά.

Reaction score
152
Απάντηση: Yamaha RX-V773.... ζητειται αντιπαλος........

να βαλουμε και τον Denon AVR2313
στο παιχνιδι;
με Γερμανικη τιμη στα 700-720ε οσο ενας Yamaha RX-A820 εντος συνορων....

melina

Cargo 200
Reaction score
45.315
Δεν κατέληξες ακόμα, ε; Και εγώ ψάχνομαι ακόμη. Οι αναλογικές πολυκάναλες εισόδοι είναι Must πάντως για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο για πολλά χρόνια.

melina

Cargo 200
Reaction score
45.315
Οσο διαβάζω γύρω γύρω στα ξένα forums για τα διάφορα μοντέλα AVR, έχω μείνει με την αίσθηση ότι η YAMAHA παρουσιάζει το καλύτερο ιστορικό αξιοπιστίας, ενώ άλλες μάρκες έχουν από λίγα ως πολύ σοβαρά θέματα ανά μοντέλα. Συμφωνείτε με μια τέτοια γενική διαπίστωση;

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.589
Δεν νομίζω, αλλά χωρίς στατιστικά στοιχεία όλα είναι θεωρίες.

Τα προβλήματα που αναφέρει ο κάθε ένας στα fora, μπορεί ή μπορεί και να μην είναι από αξιοπιστία.

melina

Cargo 200
Reaction score
45.315
Απ: Yamaha RX-V773.... ζητειται αντιπαλος........

Δεν κατέληξες ακόμα, ε; Και εγώ ψάχνομαι ακόμη. Οι αναλογικές πολυκάναλες εισόδοι είναι Must πάντως για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο για πολλά χρόνια.
απο την αλλη με hdmi εισοδους τελικα να μην χρειαζονται οι πολυκαναλες αναλογικες στο μελλον, νομιζω οτι πιο φθηνα θα τους ερχεται μια δευτερη hdmi εξοδο σε ενα player που θα δινει το οποιο νεο φορμα ηχου ειτε ως πολυκαναλο pcm ειτε ως bitstream σε καποιο processor.....

τελικα μηπως το ερωτημα ειναι audyssey vs ypao vs mcacc ;

Από το κινητό μου τηλέφωνο.

Reaction score
5.672
νομιζω οτι αυτο ειναι το ερωτημα ...
και ειναι ο λογος που αλλαξα προενισχυτη .
ειχα τον 5507 της ονκυο .
κατεληξα σε καποιον που ηταν για μενα στα λεφτα του χωρις αντιπαλο .
βεβαια ηταν και xt32 ...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Yamaha RX-V773.... ζητειται αντιπαλος........

Συγνώμη παιδιά αλλά διάβαζα κάτι reviews για Onkyo νομίζω το μοντέλο που δίνεται με τα BOSS ότι έχει κάποια προβλήματα με τις HDMI διότι όταν ζεστενεταί τις καίει. Θα προτιμούσα Yamaha διότι έχω έναν 7 κάναλο 130 Βαττ από το 2002 και δεν χαμπαριάζει τίποτα.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Yamaha RX-V773.... ζητειται αντιπαλος........

Καλημέρα, και εγώ στο ψάξιμο είμαι και έπεσα πάνω στον onkyo ΤΧ-NR717, από γερμανία με 470 ευρώ ...

Έχω διάβαση και εγώ διαφορα για τους onkyo και αυτό είναι το μονο που με κρατάει από τον αποκτήσω ..

melina

Cargo 200
Reaction score
45.315
Εγώ πάντως κατέληξα στον 818, αναμένω την άφιξη του στις επόμενες μέρες :)

melina

Cargo 200
Reaction score
45.315
O yamaha όχι από όσο θυμάμαι όταν τον έψαχνα, ο Onkyo γράφει στο leaflet πως ναι, όταν τον έχω δω θα ξέρουμε σίγουρα.

Reaction score
152
Απάντηση: Yamaha RX-V773.... ζητειται αντιπαλος........

δε συγκρινεται -τουλαχιστον απο αποψη τιμης- ο 773 με τον 818,μιας και στη Γερμανια, ο Γιαμι παιζει στα 525-550ε.
εκει μιλας για τον Υ-820 τουλαχιστον κοντρα στον Ο-818.

ο 773 εχει μονο αντιπαλο τον αντιστοιχο 717 αν θελεις τις σφραγιδες του Λουκας...

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874
Απάντηση: Re: Yamaha RX-V773.... ζητειται αντιπαλος........

O yamaha όχι από όσο θυμάμαι όταν τον έψαχνα, ο Onkyo γράφει στο leaflet πως ναι, όταν τον έχω δω θα ξέρουμε σίγουρα.
Βασιλη οταν τον παραλαβεις κανε μια παρουσιαση να δουμε τι ψαρια πιανει ο Onkyo.
Αν και εχω καλο av σκεφτομαι να αγορασω εναν με xt32 και απο οτι εχω δει ειναι ο πιο οικονομικος.
Γραψε αν θελεις απο που και ποσο.

Ευχαριστω.

melina

Cargo 200
Reaction score
45.315
Re: Απάντηση: Re: Yamaha RX-V773.... ζητειται αντιπαλος........

Βασιλη οταν τον παραλαβεις κανε μια παρουσιαση να δουμε τι ψαρια πιανει ο Onkyo.
Αν και εχω καλο av σκεφτομαι να αγορασω εναν με xt32 και απο οτι εχω δει ειναι ο πιο οικονομικος.
Γραψε αν θελεις απο που και ποσο.

Ευχαριστω.
Από Amazon.de 850 περίπου μου βγήκε με τα μεταφορικά, τώρα βλέπω ότι έχει ακριβύνει πάλι λίγο.
Μέσα στη βδομάδα θα τον παραλάβω, οπότε από την επόμενη θα αρχίσω να γράφω εντυπώσεις.

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Yamaha RX-V773.... ζητειται αντιπαλος........

Από Amazon.de 850 περίπου μου βγήκε με τα μεταφορικά, τώρα βλέπω ότι έχει ακριβύνει πάλι λίγο.
Μέσα στη βδομάδα θα τον παραλάβω, οπότε από την επόμενη θα αρχίσω να γράφω εντυπώσεις.
Ααααα και μην ξεχάσεις να βαλεις πολλές φωτο !!!!

melina

Cargo 200
Reaction score
45.315

uploadfromtaptalk1358352635705.jpg
uploadfromtaptalk1358352662938.jpg
uploadfromtaptalk1358352681143.jpg

περισσοτερα σε αλλο τοπικ....σε λιγες μερες!
Για την ωρα ακουω μουσικη και ειναι εξαιρετικος, δεν νομιζω να οφειλεται μονο στα ηχεια.
Τα λεμε, καλες επιλογες και καλες απολαυσεις σε ολους!

melina

Cargo 200
Reaction score
45.315

uploadfromtaptalk1358355577999.jpg

Μπορει να μου πει καποιος τι μπορνες ζηταω; πανε αναλογα με το μεγεθος του καλωδιου ή με τις υποδοχες του ενισχυτη; οι τελευταιες φαινεται οτι εχουν πολυ μικρη διαμετρο ανοιχτη, εχουν ενα μικροτερο δαχτυλιδι μεσα στο εξωτερικο περιβλημα (το χρωματιστο)...προσπαθησα να το ξεβιδωσω ολο τελειως για να το παρω στο χερι να δω αν βγαινει κατι απο μεσα αλλα δεν ξεβιδωνει τοσο ωστε να το παρω στο χερι....sorry αλλα ειμαι ασχετος με το θεμα!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis