Optoma HD67 - Optoma 3DXL review by projectorjunkies.com

Reaction score
0
Πρίν από λίγες μέρες είχα την μεγάλη χαρά να φιλοξενήσω στο σπίτι μου τα παιδιά του projectorjunkies.com.
Το σύστημα μου είναι το ταπεινό πλέον Optoma HD67 - Optoma 3DXL, αγορασμένο πριν από 2 χρόνια (όταν οι
τότε οι βιντεοπροβολείς 1080p 3D ξεπερνούσαν τα 3000-4000 €). Προσωπικά θεώρησα τη συγκεκριμένη αξιολόγηση
εξαιρετικά ενδιαφέρουσα γιατί αφενώς δεν ήταν μια in vitro αξιολόγηση ενός προβολέα και αφετέρου γιατί ήθελα
να δώ πόσο αντέχει ένα μηχανάκι 720p στο σημερινό ανταγωνισμό.
(Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης μπορείτε να τα βρείτε στο www.projectorjunkies.com)

Εκείνο που με εντυπωσίασε όμως περισσότερο από όλη τη διαδικασία και θα ήθελα να το μοιραστώ με τα μέλη του
forum, ήταν το μεράκι και η αγάπη για την βιντεοπροβολή των παιδιών του projectorjunkies.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις όμορφες ώρες που σπαταλίσαμε σκαλίζοντας το μηχανάκι και εύχομαι κάθε επιτυχία
στο νέο forum. Νομίζω ότι η καινούργια προσπάθεια σας αξίξει την υποστήριξη όλων μας.

Reaction score
15.548
Απάντηση: Optoma HD67 - Optoma 3DXL review by projectorjunkies.com

ειναι σιγουρα ερασιτεχνες ......

.......απο τα γραφομενα τους αυτο δειχνει.....

δεν ξερουν να ρυθμισουν τον προβολεα

καλοθεατος φιλε μου....

......εστω και αυτα που μπορεσαν να κανουν καλα ειναι...

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.541
Καλοθέατος φίλε μου. Σίγουρα θα έχεις δει βελτίωση απ' ότι βλέπω απ' τα διαγράμματα. Ο προβολέας ήταν εντελώς off. Ασφαλώς το calibration είναι μια διαδικασία, που απαιτεί εμπειρία, γνώσεις κι εργαλεία, οπότε ας μην περιμένουμε (Κώστα) απο χομπίστες, αντίστοιχα αποτελέσματα με επαγγελματία.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Optoma HD67 - Optoma 3DXL review by projectorjunkies.com

Επειδή αναπάντεχα πήρε αυτή την τροπή η συζήτηση, νομίζω ότι είναι σκόπιμο να δωθούν οι εξής διευκρινήσεις :

1/ Οι projectorjunkies.com δεν είναι επαγγελματίες, είναι ερασιτέχνες με την ετυμολογική σημασία του όρου.(εράω+τέχνη=αυτός που αγαπά την τέχνη vs επι+αγγέλω=αυτός που ζεϊ από...)
Από ότι βλέπεις φίλε Κώστα, ουδόλως σχετίζεται το επίπεδο της ποιότητας μιας παρεχόμενης υπηρεσίας από
το γεγονός ότι οι ασκούντες την υπηρεσία αυτή ταυτόχρονα βιοπορίζουν ή όχι.

2/Επειδή εγώ δεν διαθέτω τις απαραίτητες γνώσεις για να έχω αντίλογο μαζί σου (είμαι ένας ταπεινός κάτοχος ενός 720ρ προβολέα) σκόπιμο θα ήταν να επισκεπτόσουν τον ιστόχωρο τους και να ξεκινούσες μια εποικοδομητική συζήτηση αναφορικά με την διαδικασία της αξιολόγησης, αντί να προβαίνεις σε απλοικούς χαρακτηρισμούς
[h=2][/h]

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.943
ηρθαν δηλαδη σπιτι σου και σου ρυθμισαν φιλε μου τον προβολεα Δωρεαν ? δε σου χρεωσαν κατι ?

καποιοι (που δεν τους ξερω ποιοι ειναι..) ερασιτεχνες?

αυτο καταλαβαινω εγω.

Εκτος κι αν πληρωσες καποιους επαγγελματιες ( αν οντως ειναι παλι ετσι, παλι δεν ξερω..) να στο κανουν.

Παντως για να λενε τα παιδια αυτα που λενε (κεφαλας κ loggeo) που εχουν αρκετα μεγαλη γνωση θα ελεγα, κατι θα ξερουν...

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: Απάντηση: Optoma HD67 - Optoma 3DXL review by projectorjunkies.com

Επειδή αναπάντεχα πήρε αυτή την τροπή η συζήτηση, νομίζω ότι είναι σκόπιμο να δωθούν οι εξής διευκρινήσεις :

1/ Οι projectorjunkies.com δεν είναι επαγγελματίες, είναι ερασιτέχνες με την ετυμολογική σημασία του όρου.(εράω+τέχνη=αυτός που αγαπά την τέχνη vs επι+αγγέλω=αυτός που ζεϊ από...)
Από ότι βλέπεις φίλε Κώστα, ουδόλως σχετίζεται το επίπεδο της ποιότητας μιας παρεχόμενης υπηρεσίας από
το γεγονός ότι οι ασκούντες την υπηρεσία αυτή ταυτόχρονα βιοπορίζουν ή όχι.

2/Επειδή εγώ δεν διαθέτω τις απαραίτητες γνώσεις για να έχω αντίλογο μαζί σου (είμαι ένας ταπεινός κάτοχος ενός 720ρ προβολέα) σκόπιμο θα ήταν να επισκεπτόσουν τον ιστόχωρο τους και να ξεκινούσες μια εποικοδομητική συζήτηση αναφορικά με την διαδικασία της αξιολόγησης, αντί να προβαίνεις σε απλοικούς χαρακτηρισμούς
....νομιζω οτι ειναι εμφανες πως ειναι ερασιτεχνες απο την μεθοδολογια τους και το τελικο αποτελεσμα....
γιαυτο εγραψα οτι ειναι ερασιτεχνες....

δεν νομιζω οτι ειναι κακο αυτο που ειπα.....

.......ολοι,πλην καποιων πιστοποιημενων καλιμπρειτορ ειναι ερασιτεχνες.
να σκεφτεις οτι ακομα και οι isf καλιμπρειτορ κρινονται....

....το avsite μπορει να τους φιλοξενισει ....μπορουμε να συζητησουμε οτι θελουν εδω...

Παντως θελει προσοχη στο ποιος μπαινει στο σπιτι μας για να μας κανει μια ρυθμιση δωρεαν.....
....ακομα και επαγγελματικου επιπεδου να ειναι....ποσο μαλλον μια ρυθμιση απλη που μπορει να την κανει ο οποιοσδηποτε,οπως αυτη που σου εκαναν....

μιας και τον(ους) γνωρισες....ονομα εχουν ?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
106.548
Απάντηση: Re: Απάντηση: Optoma HD67 - Optoma 3DXL review by projectorjunkies.com

μιας και τον(ους) γνωρισες....ονομα εχουν ?
:biggrin:

Last edited by a moderator:

Reaction score
15.548

γιατι κλαις ρε Μανωλιο ?

ποταμι το δακρυ ..!!!!!

τι μπορουμε να κανουμε για σενα ?

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

γιατι κλαις ρε Μανωλιο ?

ποταμι το δακρυ ..!!!!!
Την τελίτσα την πάτησες;δεν είδες την σφαγή;:headbang:

τι μπορουμε να κανουμε για σενα ?

Να τον κάνεις 'Χ95'....κι αν δεν μπορείς εσύ,θα τον στείλω ξανά στον projectorjunkie....για να τελειώσει την δουλειά !

Reaction score
15.548

ε καλα δεν πειραζει....

....θα βαλουμε ολοι απο λιγα να σου παρουμε αλλον προβολεα.

και μπορεις αυτον να τον βαλεις στο δωματιο της μικρης να φωτιζει το ταβανι με πεταλουδες..

abcd

Super Moderator
Reaction score
106.548

....θα βαλουμε ολοι απο λιγα να σου παρουμε αλλον προβολεα.
Θα βάλεις ακόμη κι αν θέλει τον 7000;

Reaction score
15.548

ε οχι βεβαια.....ειπαμε να παρει προβολεα για εικονα.....οχι προβολεα για ανακριση :tongue:

abcd

Super Moderator
Reaction score
106.548

Μπουαχαχαχαχαχαχα!

Reaction score
15.548

η τελιτσα Μανωλιο και τα γραφομενα ( η φοβερη μεθοδολογια...τα νουμερα δε !!! ) μου θυμιζουν ....:biggrin:

[YOUTUBE]LzPrd7DfLMY[/YOUTUBE]

λες ?

oh my god !
:biggrin:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
101.694

Την τελίτσα την πάτησες;δεν είδες την σφαγή;:headbang:
Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να παρουσιάσουμε το αποτέλεσμα του project led κι από εδώ. Τι λέτε?... (Βάλτε ό,τι smiley θέλετε...)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.619
Members
38.471
Νεότερο μέλος
nickger