Βράβευση του iPad mini ως το Καλύτερο Tablet του 2012 στην InfoCom

Reaction score
1.831
Απάντηση: Re: Βράβευση του iPad mini ως το Καλύτερο Tablet του 2012 στην InfoCom

ε μη το παιρνετε τοτε!

μα γιατι θα πρεπει δηλαδη ολα να ναι για καποιο λογο , η δικαιολογημενα?

αραγε ολοι ετσι σκεφτονται?
φιλαράκι χαλάρωσε ναουμε.

Δεν το παίρνουμε.

Θα πάρουμε το ipadmini με ret(σ)ina.

ή το τρέχων μοντέλο nexus στις ίδιες ίντσες.

Το παρών mini μου θύμισε το 3gs που είχα προ 4ετίας.

Το βέβαιο είναι ότι δε σκέφτονται όλοι έτσι, γι'αυτό άλλωστε πουλάει κιόλας.

Εγώ πάντως σκέφτομαι, γι'αυτό και δεν το πήρα.

Reaction score
1.831
Απάντηση: Βράβευση του iPad mini ως το Καλύτερο Tablet του 2012 στην InfoCom

Σύμφωνα με τα κριτήρια ποιων;
της αγοράς, του ανταγωνισμού.

Έχει την ίδια ανάλυση με το 9,7'' ct1002 που πήρα από το καρφούρ.

Ντροπής πράματα.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.210
Ναι ρε φιλε αλλα, η ποιοτητα απεικονισης ειναι ιδια?

απ οτι εχω δει, οχι...με τα δικα μου ματια...

δε συζηταμε βεβαια για την αποκριση κ την αισθηση στην αφη ετσι..???

αλλου...πολυ μπροστα ομως...!

Reaction score
1.831
Απάντηση: Re: Βράβευση του iPad mini ως το Καλύτερο Tablet του 2012 στην InfoCom

Ναι ρε φιλε αλλα, η ποιοτητα απεικονισης ειναι ιδια?

απ οτι εχω δει, οχι...με τα δικα μου ματια...

δε συζηταμε βεβαια για την αποκριση κ την αισθηση στην αφη ετσι..???

αλλου...πολυ μπροστα ομως...!
Μιλάς σε κάποιον ο οποίος ήταν στο οικοσύστημα της apple για μια γεμάτη τριετία.

Το imac παραμένει, το iphone έφυγε (μέχρι να έρθει κάποιο το οποίο να αξίζει τα λεφτά του), ipad δεν είχα ποτέ αλλά μετά το ipad2 με το οποίο έπαιξα αρκετά για 2 καλοκαίρια και το 9.7 ταμπλετάκι του καρφούρ που έχω κατέληξα ότι οι 10 ίντσες δεν με βολεύουν, οπότε πάω για ipad mini ή google nexus 7.

Αν το ipad mini είχε σε αυτή την τιμή retina θα το έπαιρνα άμεσα.

Τώρα λοξοκοιτάω προς google nexus 7 μεριά το οποίο έχει σαφέστατα καλύτερη οθόνη, είναι ταχύτατο και υποστηρίζεται από τον κολοσσό google.
Σε αυτό συνετέλεσε η επιλογή του galaxy note για κινητό το οποίο απλά μου έδειξε ότι πλέον με λιγότερα λεφτά από το αηφόνι μπορείς να έχεις ένα εξαιρετικό smartphone.

Νταξ δεν έχει μηλαράκι απο πίσω αλλά αυτό...ξεπερνιέται.
Θέλω να κάνω τη δουλειά μου και να την κάνω σωστά.

Είτε με μηλαράκι είτε χωρίς αυτό.

Ευελπιστώ ότι το επόμενο ipad mini θα έχει retina, οπότε θα το χτυπήσω.

Εκτός αν η διαφορά με το αντίστοιχο μοντέλο της google θα είναι μεγαλύτερη των 100 ευρώ για το εισαγωγικό μοντέλο.

Οπότε...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.961

Ωραία απάντηση Στέργιο!

Κατάλαβες τώρα Γιαννάκη; :cool:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Συγνώμη Γιάννη αλλά το σχόλιο δεν είναι προσωπικό .
Τι να καταλάβουν βρε;
Έχουν παρωπίδες.... τους δείχνεις τον σωστό δρόμο αλλά αυτοί πάνε προς τον γκρεμό :biggrin:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.206

Αν τα προσόντα των συσκευών της Apple δεν σας ενδιαφέρουν και κοιτάτε μόνο ξερά τεχνικά χαρακτηριστικά, τότε δεν χρειάζεται να ασχολείστε με την εταιρεία.
Υπάρχουν άφθονες συσκευές που προσφέρουν σε χαμηλή τιμή αξιοπρεπή "νούμερα".
Εμένα δεν μου φτάνει μόνο το να κάνω τη δουλειά μου (όχι μόνο στα gadgets). Θέλω μάρκα, σχεδίαση, ποιότητα κατασκευής κλπ. Αυτά βέβαια κοστίζουν. Αν δεν μπορώ να αγοράσω αυτό που θέλω, συμβιβάζομαι με κάτι φτηνότερο ή δεν παίρνω τίποτα. Δεν είναι θέμα ακρίβειας, είναι θέμα δικής μου έλλειψης χρημάτων. Ακριβό είναι κάτι που μπορώ να το βρω αλλού φτηνότερα. Το ίδιο όμως, όχι στο περίπου.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Re: Απάντηση: Βράβευση του iPad mini ως το Καλύτερο Tablet του 2012 στην InfoCom

Αν τα προσόντα των συσκευών της Apple δεν σας ενδιαφέρουν και κοιτάτε μόνο ξερά τεχνικά χαρακτηριστικά, τότε δεν χρειάζεται να ασχολείστε με την εταιρεία.
Υπάρχουν άφθονες συσκευές που προσφέρουν σε χαμηλή τιμή αξιοπρεπή "νούμερα".
Εμένα δεν μου φτάνει μόνο το να κάνω τη δουλειά μου (όχι μόνο στα gadgets). Θέλω μάρκα, σχεδίαση, ποιότητα κατασκευής κλπ. Αυτά βέβαια κοστίζουν. Αν δεν μπορώ να αγοράσω αυτό που θέλω, συμβιβάζομαι με κάτι φτηνότερο ή δεν παίρνω τίποτα. Δεν είναι θέμα ακρίβειας, είναι θέμα δικής μου έλλειψης χρημάτων. Ακριβό είναι κάτι που μπορώ να το βρω αλλού φτηνότερα. Το ίδιο όμως, όχι στο περίπου.
Για εμένα περίμενα να έχεις καταλάβει ότι δεν κοιτάζω μόνο τα νούμερα αλλά το σύνολο του προϊόντος και την εμπειρία χρήσης που σου προσφέρει.
Έχω γράψει πολλές φορές τα κτυπητά μειονεκτήματα, κατά τη γνώμη μου πάντα, του ecosystem της Apple και για ποιους λόγους δεν θα ξαναγοράσω ποτέ προϊόν της.
Είχα κάνει το λάθος πριν χρόνια με ένα iPod 2G ή 3G που το είχα πληρώσει 700 ευρώ και μου έβγαζε την πίστη για να του βάζω τραγούδια.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.206

Εμένα από την άλλη με βολεύουν τα κλειστά συστήματα που δουλεύουν όλα όπως τα έχει προγραμματίσει η μαμά εταιρεία.
Το iTunes με εξυπηρετεί αφάνταστα. Μου συγχρονίζει apps, μουσική, βιβλία και περιοδικά σε όλες μου τις Apple συσκευές.
Λόγω συγκεκριμένων προγραμμάτων και παιχνιδιών το βασικό μου desktop είναι Windows based. Ευχαριστημένος είμαι και με αυτό, κι ας υπάρχουν ακόμα και στα Windows 8 οι παραξενιές και τα γνωστά κολλήματα της Microsoft.

Για όποιον ασχολείται με πειρατικό υλικό και ενδιαφέρεται να κάνει απρόσκοπτες ανταλλαγές με γνωστούς, σίγουρα τα Windows δίνουν περισσότερες δυνατότητες.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Μην βάζεις το θέμα πειρατείας στη μέση δεν έχει καμία σχέση, τουλάχιστον για εμένα, βάλε το θέμα των επιλογών.
Εσείς τρέχετε να τα κάνετε jail-break
Η Apple σου λέει: αυτό έχω, αν σου κάνει έχει καλώς, αν δεν σου κάνει πρέπει να περιορίσεις τις απαιτήσεις σου και να προσαρμοστείς, δεν θέλω να με περιορίζει κανένας, θέλω να βάζω εγώ τα όρια κάθε φορά.
Γιατί να μην έχω USB, HDMI και κάρτα μνήμης;
Γιατί η ανταλλαγή αρχείων, δεν αναφέρομαι σε τραγουδάκια, να πρέπει να γίνεται με τον τρόπο που θέλει η Apple;
Γιατί να μην έχω σε USB ή κάρτες μνήμης την δουλεία μου;
Γιατί;
Γιατί;
..........

π.χ. Τα νέα Windows Phone 8 δεν "σπάνε", δεν μπορείς να εγκαταστήσεις παράνομο λογισμικό, αλλά δεν σου τα "σπάνε" ζητώντας σου αμέσως να πληρώσεις κι άλλα χρήματα για να κάνεις τα αυτονόητα και είναι η πρώτη μου επιλογή για μελλοντική αγορά.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.206

Έχε χάρη που έχω λίγο χρόνο για σκότωμα. :biggrin:

Μην βάζεις το θέμα πειρατείας στη μέση δεν έχει καμία σχέση, τουλάχιστον για εμένα, βάλε το θέμα των επιλογών.
Μπορεί για σένα και για μένα να μην έχει σχέση, ένα πολύ μεγάλο όμως ποσοστό χρηστών που αποφεύγουν την Apple και στρέφονται σε άλλες πλατφόρμες οφείλεται σε αυτήν (πειρατεία).

Εσείς τρέχετε να τα κάνετε jail-break
Η Apple σου λέει: αυτό έχω, αν σου κάνει έχει καλώς, αν δεν σου κάνει πρέπει να περιορίσεις τις απαιτήσεις σου και να προσαρμοστείς, δεν θέλω να με περιορίζει κανένας, θέλω να βάζω εγώ τα όρια κάθε φορά.
Γιατί να μην έχω USB, HDMI και κάρτα μνήμης;
Γιατί η ανταλλαγή αρχείων, δεν αναφέρομαι σε τραγουδάκια, να πρέπει να γίνεται με τον τρόπο που θέλει η Apple;
Γιατί να μην έχω σε USB ή κάρτες μνήμης την δουλεία μου;
Γιατί;
Γιατί;
..........
Το ποσοστό που κάνει jailbreak είναι μονοψήφιο με πρωταθλήτρια την Κίνα.
Δεν μου περιορίζει τις απαιτήσεις μου η Apple. Έχω ξανα-γράψει πως οι δυνατότητες των περισσότερων σύγχρονων συσκευών υπερκαλύπτουν τις τρέχουσες απαιτήσεις μου. Δεν μου χρειάζεται το USB. Όλα τα απαραίτητα αρχεία τα έχω σε online cloud υπηρεσίες. Τα άκρως χρήσιμα τα έχω στη συσκευή.
HDMI υπάρχει εδώ και χρόνια μέσω adapter. Το είχα αγοράσει, το δοκίμασα, δούλεψε μια χαρά και από τότε το έβαλα σε κάποιο συρτάρι που δεν θυμάμαι. :smile:

Αν η ανταλλαγή αρχείων γίνει πιο "εύκολη", θα διευκολυνθεί και η ανταλλαγή ήχου και εικόνας, πράγμα που δεν θέλει η Apple με τίποτα. Και καλά κάνει.

π.χ. Τα νέα Windows Phone 8 δεν "σπάνε", δεν μπορείς να εγκαταστήσεις παράνομο λογισμικό, αλλά δεν σου τα "σπάνε" ζητώντας σου αμέσως να πληρώσεις κι άλλα χρήματα για να κάνεις τα αυτονόητα και είναι η πρώτη μου επιλογή για μελλοντική αγορά.
Δεν τα αποκλείω κι από δική μου μελλοντική αγορά. Το βλέπω όμως δύσκολο να ανεβάζουν αρκετά τα ποσοστά τους. Κι από αυτά εξαρτάται η ανάπτυξη πολλών apps που θα τα κάνει πληρέστερα. Γιατί πλατφόρμα χωρίς συγκεκριμένα apps (όχι παρόμοια) δεν έχει εμπορικό μέλλον.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
έλα βρε δες την αλήθεια μην κρύβεσαι πίσω από το δάκτυλό σου, δεν νομίζω να πιστεύεις ότι το icloud είναι σοβαρός τρόπος για την ανταλλαγή αρχείων και μεταφορά αρχείων π.χ. για ένα επαγγελματία.
Τραβάς μερικές raw φωτογραφίες με την DSLR ή έχεις σχέδια-φωτορεαλιστικά από το AutoCAD πως τα στέλνεις;
με το icloud;
οι on-line υπηρεσίες προϋποθέτουν σύνδεση στο internet, αν για κάποιο λόγο δεν μπορείς να συνδεθείς τι κάνεις;

Ναι υπάρχουν USB, HDMI και κάρτες μνήμης αλλά θες 100 ευρώ για τους 3 αντάπτορες, οι άλλοι στα παρέχουν δωρεάν.....

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.206

έλα βρε δες την αλήθεια μην κρύβεσαι πίσω από το δάκτυλό σου, δεν νομίζω να πιστεύεις ότι το icloud είναι σοβαρός τρόπος για την ανταλλαγή αρχείων και μεταφορά αρχείων π.χ. για ένα επαγγελματία.
Τραβάς μερικές raw φωτογραφίες με την DSLR ή έχεις σχέδια-φωτορεαλιστικά από το AutoCAD πως τα στέλνεις;
με το icloud;
Υπάρχει αντάπτορας. Και ο επαγγελματίας που τον χρειάζεται θα τον πληρώσει έξτρα. Κανείς δεν είπε ότι η Apple έχει χαμηλές τιμές.

Δεν εννοώ μόνο το iCloud. Το οποίο είναι άψογο σε αυτά που κάνει. Όλες μου οι συσκευές είναι ανά πάσα στιγμή συγχρονισμένες και υπάρχει και το online backup των βασικών μου αρχείων. Από κει και πέρα υπάρχουν ένα κάρο άλλες πιο εξειδικευμένες cloud υπηρεσίες, με αρχηγό το Dropbox.

οι on-line υπηρεσίες προϋποθέτουν σύνδεση στο internet, αν για κάποιο λόγο δεν μπορείς να συνδεθείς τι κάνεις;
Θα περιμένεις να πας κάπου που υπάρχει WiFi. Αλλιώς υπάρχει το 3G. Υπάρχουν και άλλες λύσεις μέσω τρίτων κατασκευαστών. Πάλι όμως πρέπει να βάλεις το χέρι στην τσέπη.

Ναι υπάρχουν USB, HDMI και κάρτες μνήμης αλλά θες 100 ευρώ για τους 3 αντάπτορες, οι άλλοι στα παρέχουν δωρεάν.....
Ξανα-ερχόμαστε λοιπόν στο θέμα του κόστους. Αν δεν "βγαίνουμε" οικονομικά δεν θα επιλέξουμε την Apple. Κι εγώ έχω αποφύγει κάποια προϊόντα της επειδή βγαίνω εκτός budget.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.961

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Re: Απάντηση: Re: Βράβευση του iPad mini ως το Καλύτερο Tablet του 2012 στην InfoCom

Υπάρχει αντάπτορας. Και ο επαγγελματίας που τον χρειάζεται θα τον πληρώσει έξτρα. Κανείς δεν είπε ότι η Apple έχει χαμηλές τιμές.

Δεν εννοώ μόνο το iCloud. Το οποίο είναι άψογο σε αυτά που κάνει. Όλες μου οι συσκευές είναι ανά πάσα στιγμή συγχρονισμένες και υπάρχει και το online backup των βασικών μου αρχείων. Από κει και πέρα υπάρχουν ένα κάρο άλλες πιο εξειδικευμένες cloud υπηρεσίες, με αρχηγό το Dropbox.

Θα περιμένεις να πας κάπου που υπάρχει WiFi. Αλλιώς υπάρχει το 3G. Υπάρχουν και άλλες λύσεις μέσω τρίτων κατασκευαστών. Πάλι όμως πρέπει να βάλεις το χέρι στην τσέπη.

Ξανα-ερχόμαστε λοιπόν στο θέμα του κόστους. Αν δεν "βγαίνουμε" οικονομικά δεν θα επιλέξουμε την Apple. Κι εγώ έχω αποφύγει κάποια προϊόντα της επειδή βγαίνω εκτός budget.
άντε πάλι.... για να το καταλάβετε...
οι on-line υπηρεσίες προϋποθέτουν σύνδεση στο διαδίκτυο, αν δεν μπορείς με κανένα τρόπο να συνδεθείς τι κάνεις;(δεν υπάρχει Wi-Fi και το σήμα της κινητής είναι χάλια).
σημειώστε ότι τα public Wi-Fi spots δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος να δεις και να διακινήσεις ευαίσθητα δεδομένα....από την άλλη θα μου πεις ότι έτσι κι αλλιώς η Apple δεν έχει και μεγάλη σχέση με την ασφάλεια....

Βρε αβγδ εκκλησία κλέβω...μη φας πολλά

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.206
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Βράβευση του iPad mini ως το Καλύτερο Tablet του 2012 στη

άντε πάλι.... για να το καταλάβετε...
οι on-line υπηρεσίες προϋποθέτουν σύνδεση στο διαδίκτυο, αν δεν μπορείς με κανένα τρόπο να συνδεθείς τι κάνεις;(δεν υπάρχει Wi-Fi και το σήμα της κινητής είναι χάλια).
Ας πρόσεχες! :tongue:
Αν είσαι επαγγελματίας σίγουρα υπάρχουν λύσεις για όλα. Λεφτά να υπάρχουν. Καθόμαστε και ασχολούμαστε με καταστάσεις που εσύ κι εγώ δεν θα βρεθούμε ποτέ.

σημειώστε ότι τα public Wi-Fi spots δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος να δεις και να διακινήσεις ευαίσθητα δεδομένα....από την άλλη θα μου πεις ότι έτσι κι αλλιώς η Apple δεν έχει και μεγάλη σχέση με την ασφάλεια....
Τώρα συγκινήθηκα περισσότερο με τα ευαίσθητα δεδομένα...
Μου περιγράφεις ότι ένας υποψήφιος Ροβινσώνας Κρούσος στο νησί του Lost θα θέλει να μεταφέρει προσωπικά δεδομένα και θα τον νοιάζει ο τρόπος και η ασφάλεια.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Πωωω ρε μίρλα...
Ο Κακαλιός είναι η φωνή της λογικής.
Αυτή η προσαρμογή των αναγκών μας στα προϊόντα έναντι της προσαρμογής των προϊόντων στις ανάγκες μας είναι ο ορισμός του αγοραστή θύματος. Το κυνήγι της μάρκας από μόνο του, αυτό το ανεξήγητα παράλογο καταναλωτικό οπαδιλίκι των χρηστών της apple με μόνη δικαιολογία την μόδα (ή την αμφιλεγόμενη ποιότητα κατασκευής), μου αρκεί για να με απωθήσει τόσο από το προϊόν όσο και από τους χρήστες της. Από την άλλη, αν κάποιος χρειάζεται να κουβαλάει ένα "προϊόν" οποιοδήποτε κι αν είναι αυτό, για να αισθάνεται καλύτερα, με γειά του και χαρά του. Ας πρόσεχε, ας μην τον έδερνε ο μπαμπάς του όταν ήταν μικρός κλπ. :biggrin:

...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.994
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas