- Reaction score
- 23.140
Τώρα! Τί τώρα - το παιδί μου έστειλε το πμ πριν 2-3 μήνες. Το διάβασα μόλις το έστειλε, ε, είπα άσε, του απαντάω αύριο. Την επομένη είπα, άσε, του απαντάω το σαββατοκύριακο. Ήρθε το σαββατοκύριακο, υπήρχε βενζίνη στο ρεζερβουάρ και ξαμολύθηκα λιγάκι παραέξω, τέλος πάντων, μπήκα σε ένα φαύλο κύκλο αναβλητικότητας, μετά πέρασε καιρός, λέω τί να του απαντήσω τώρα, θα με βρίσει - καλά ρε παπάρα, τώρα βρήκες να μου απαντήσεις, όχι καλύτερα να το άφηνες για το 2014, που θα έρθουν και καλύτερες μέρες. Και με το δίκιο του ο άνθρωπος. Οπότενες έμεινε το πμ εκεί να με κοιτάει.
Αλλά και να του απαντούσα, τί να του έλεγα δηλαδή; Αφού με κόλλησε στον τοίχο. Να πάρει τα nCore του Θεοδόση; Αφού τα πήρε ο Μάνος - και σιγά μη τα δώσει τώρα αυτός! Του αγίου ανήμερα - και βλέπουμε. Να πάρει τα nCore του vet - άλλος τρελός από 'κεί! Αυτός έχει χάσει τη μπάλα, σε λίγο μέχρι και στη Μελβούρνη θα τα στείλει για ακρόαση, και μετά θα τα ψάχνει στη Μόσχα.
Εμπασηπεριπτωσειναπουμεδηλαδής, δείτε τί ρωτάει το παιδί...
Για πείτε...
Αλλά και να του απαντούσα, τί να του έλεγα δηλαδή; Αφού με κόλλησε στον τοίχο. Να πάρει τα nCore του Θεοδόση; Αφού τα πήρε ο Μάνος - και σιγά μη τα δώσει τώρα αυτός! Του αγίου ανήμερα - και βλέπουμε. Να πάρει τα nCore του vet - άλλος τρελός από 'κεί! Αυτός έχει χάσει τη μπάλα, σε λίγο μέχρι και στη Μελβούρνη θα τα στείλει για ακρόαση, και μετά θα τα ψάχνει στη Μόσχα.
Εμπασηπεριπτωσειναπουμεδηλαδής, δείτε τί ρωτάει το παιδί...
Όχι, δεν είναι ο Γιώργος Κιμούλης, άλλος Γιώργος είναι! Λοιπόν, τί θα του λέγατε; Θα μου πείτε, με τί ηχεία ακούει, και σε τί χώρο! Νταξ, μπορούμε να υποθέσουμε με αρκετή ασφάλεια ότι έχει 4ωμα ηχεία, σχετικά μεγαλούτσικα, με δυό 6,5άρια γούφερ, και τα ακούει από 3 μέτρα απόσταση. Οκ, τί να πάρει; Να πάρει τελικό; Ποιον; Να αλλάξει τον Yamaha - και γιατί να τον αλλάξει; Λουλούδι μηχάνημα, από τους καλύτερους ολοκληρωμένους που υπάρχουν σήμερα - και σε τιμή εξαιρετική γι' αυτά που προσφέρει και αποδίδει. Να πάει για ψάρεμα; Ξέρω 'γώ;Αγαπητέ φίλε,
διάβασα σε διάφορες συζητήσεις την άποψή σου για τον YAMAHA A-S2000 τον οποίο έχω. Επειδή έχω σκεφτεί να τον πουλήσω με σκοπό τη βελτίωση του συστήματός μου αλλά από την άλλη επειδή πιστεύω ότι πρόκειται για ένα πολύ καλό μηχάνημα που αποδίδει εκπληκτικά, θα ήθελα να σε ρωτήσω, στη θέση μου με τι θα τον άλλαζες τηρώντας σε γενικές γραμμές τα χαρακτηριστικά του YAMAHA. Δηλαδή πως θα σκεφτόσουν για να βελτιώσεις τα χαρακτηριστικά που ήδη γνωρίζεις? Δεν θα με πείραζε μια λύση προ και τελικού. Μου αρέσει η ροκ μουσική αλλά και η τζάζ. Αυτό που θέλω να καταλάβω είναι σε τι επίπεδα τιμών θα πρέπει να κινηθώ για να έχω μια αισθητή και πραγματική διαφορά προς το καλύτερο.
Θα χαρώ να λάβω απάντησή σου.
Γιώργος
Για πείτε...