Κάθε Παρασκευή

A

amoustakas

Guest
Απάντηση: Κάθε Παρασκευή.

Η κοιλιά είναι ένα φουσκωματάκι από τη χθεσινή μάσα... όχι για να μη δημιουργηθούν εσφαλμένες εντυπώσεις.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.839
Απάντηση: Re: Απάντηση: Κάθε Παρασκευή.

Τι είναι αυτό πάνω απο το κεφάλι του Μελίδη? το Άγιο Πνεύμα?
:laugh:

Γιατί σε όλες τις φωτογραφίες βγαίνεις σοβαρός ρε Γιαννάκη! :biggrin:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κάθε Παρασκευή.

Δεν είναι σοβαρός, απλά κουβαλάει εκείνο το μπλαζέ ύφος του μεγαλοστελέχους πολυεθνικής των τηλεπικοινωνιώνε ναούμ ξέρω γω νταξ. :tongue:

...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.839

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.629

Μακρυά παιδί μου από αυτούς... αυτοί είναι ζημιάρηδες και θα σε καταστρέψουν.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.710

O Aργύρης είναι καρα-βλαμμένος και ταίριαξε μαζί μας με την πρώτη.
Εγκλιματίστηκε αμέσως, αλλά ρε παιδιά, μου έφαγε ένα κομμάτι που το είχα βάλει στο μάτι, ξεροψημμένο και τραγανό.
Το κοίταζα και με κοίταζε τόση ώρα, αλλά αυτός πρόλαβε κι έκανε επίθεση με το πηρούνι του πριν προλάβω εγώ.
Θέλει προσοχή, είναι ζωηρός.
Παλιοχαϊεντάς, τι περιμένεις;

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.650
Είναι και λαμπάτος άκουσα, δεν τον αρχίσατε?

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.629

Ως Πρόεδρος της ΕΒΒΕ φορεί διάδημα κοσμούμενο από μια E-Torl λυχνία.

A

amoustakas

Guest

Μακρυά παιδί μου από αυτούς... αυτοί είναι ζημιάρηδες και θα σε καταστρέψουν.
Συνάδελφε αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν κοίταξα το ρολόι και έλεγε 17.30... Δυνατή ομάδα πάντως οφείλω να ομολογήσω. Απολαυστικές συζητήσεις επί διαφόρων θεμάτων... Και αυτό το ποτό κατεβαίνει εύκολα ρε παιδί μου....

O Aργύρης είναι καρα-βλαμμένος και ταίριαξε μαζί μας με την πρώτη.
Εγκλιματίστηκε αμέσως, αλλά ρε παιδιά, μου έφαγε ένα κομμάτι που το είχα βάλει στο μάτι, ξεροψημμένο και τραγανό.
Το κοίταζα και με κοίταζε τόση ώρα, αλλά αυτός πρόλαβε κι έκανε επίθεση με το πηρούνι του πριν προλάβω εγώ.
Θέλει προσοχή, είναι ζωηρός.
Παλιοχαϊεντάς, τι περιμένεις;
Μιχάλη όπως πρόσεξες έλαβα στρατηγική θέση στο τραπέζι. Το πρώτο πράγμα που ξεκαθάρισα ήταν ότι τσιμπάω και από τα δύο πιάτα γύρο. Για να μην έχουμε παρεξηγήσεις... Ανέλαβα και τον επίτιμο ρόλο του κόφτη της παντσέτας (κρατώντας βέβαια το ξεροψημένο για μένα). Για το ξεροψημένο κομμάτι γύρο νομίζω ότι σας έδωσα αρκετό χρόνο, αλλά δε μπορούσα να περιμένω άλλο.

Είναι και λαμπάτος άκουσα, δεν τον αρχίσατε?
Φίλε μου το τι άκουσα για τις λάμπες και τα Klipsch δεν περιγράφεται... Ειπώθηκε το εξής δε επικό από τον Κώστα: "ηχείο κάτω από 25.000 ΕΥΡΩ είναι για πέταμα". Μετά από αυτό άρχισα να κατεβάζω τις ρετσίνες σαν νερό. To be continued...

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.629

Φίλε μου το τι άκουσα για τις λάμπες και τα Klipsch δεν περιγράφεται... Ειπώθηκε το εξής δε επικό από τον Κώστα: "ηχείο κάτω από 25.000 ΕΥΡΩ είναι για πέταμα". Μετά από αυτό άρχισα να κατεβάζω τις ρετσίνες σαν νερό. To be continued...
Για να ψαρώσεις τα λένε μην τσιμπάς.... ξέρεις initiation rituals κλπ. Έπρεπε να κάνεις ρελάνς, να τους πεις πχ ότι προηγουμένως είχες Ρόκπορτ, αλλά είχε υγρασία στο κότερο και τώρα για το διαμέρισμα ψάχνεις άλλα.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.650
Re: Απάντηση: Κάθε Παρασκευή.

Τα φούσκωσε λίγο, ώστε να σου φανούν λογικά αυτά που θ' ακούσεις την επόμενη φορά.

A

amoustakas

Guest

Για να ψαρώσεις τα λένε μην τσιμπάς.... ξέρεις initiation rituals κλπ. Έπρεπε να κάνεις ρελάνς, να τους πεις πχ ότι προηγουμένως είχες Ρόκπορτ, αλλά είχε υγρασία στο κότερο και τώρα για το διαμέρισμα ψάχνεις άλλα.
Έπρεπε ρε γμτ αλλά δυστυχώς η κατάσταση ξέφυγε όταν μίλησα για κινέζικες λάμπες... Τότε προθυμοποιήθηκαν να πάρουν τα σφυριά για σφυρηλάτηση... Επίσης έγινε και άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση να αλλαχθούν οι τελικές λυχνίες με λυχνίες LED για εξαιρετικό φωτισμό και δη πολύ οικονομικό... Όταν μίλησα ότι θέλω να στήσω και άλλο σύστημα στο εξοχικό ήταν ήδη αργά.... Πήρα την στάμπα του φτηνιάρη. Το παιχνίδι είχε ήδη χαθεί...

A

amoustakas

Guest

φίλε amoustakas, ξέρεις ότι έχεις μπλέξει πολύ άσχημα????
Το έχεις αντιληφθεί???
Στέργιο έπρεπε να με είχες προειδοποιήσει... Καλά τα λέγαμε εκεί στη Λητή σαν καθώς πρέπει οικογενειάρχες... Εδώ προβλέπω να γίνουν ζημιές...

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.629

Επίσης έγινε και άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση να αλλαχθούν οι τελικές λυχνίες με λυχνίες LED για εξαιρετικό φωτισμό και δη πολύ οικονομικό...
Εεεεεε εδώ μου κλέβουν ιδέα! Εγώ πρότεινα πρώτος να αντικαταστήσουμε τις λυχνίες των λαμπάτων με λεντ! :142:

A

amoustakas

Guest

Πάντως στις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα είναι επίσης μια καλή λύση για τη θέρμανση μικρών χώρων ως 15 τ.μ. Καμιά φορά στο γραφείο κάθομαι δίπλα και ζεσταίνομαι. Λίγο οι λάμπες λίγο το ουισκάκι γίνεται η δουλειά :biggrin:

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κάθε Παρασκευή.

:laugh:

Δεν είναι σοβαρότητα, τύψεις είναι....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa