Abessalom
Βαρώνος
- Reaction score
- 40.624
Απάντηση: Κάθε Παρασκευή.
Οπωσδηποτε?
Οπωσδηποτε?
Καλά Αργύρη, καλύτερα δεν γίνεται!!! (η απάντηση είναι σουρεαλιστική...η ζωή με την κρίση είναι σαν ταινία του Αλμοδοβάρ και βάλε.)Λέγε τέτοια και θα σκάσω αύριο πρωί πρωί στου Μελίδη με το κρασοπότηρό μου (χρησιμοποιώ εκείνο το μεγάλο το γυάλινο του ΙΚΕΑ). Η επόμενη πρόβα είναι την Τρίτη και αιτούμαι από τώρα άδεια!
Γιάννη όλα καλά; Καιρό έχουμε να τα πούμε! Μια συνοδεία απλά κάνω σε απαγγελία ποιημάτων σε δρώμενο. Ίσα ίσα ακούγομαι οπότε το ίδιο ισχύει και για τα φάλτσα (ουκ ολίγα....). Το ωραίο είναι ότι ερχόντουσαν στην αίθουσα όλες οι τσίκνες από τα λαδάδικα.. Οπότε έβραζα-έβριζα από μέσα μου... Μιλάμε για ρεσιτάλ πείνας. Είχα φάει μόνο μια μπουγάτσα με τυρί από το πρωί. Τέλος. Δεν ξαναμπλέκω με πολιτιστικές μπούρδες.
Δεν το είχα σκεφτεί, αλλά με τα παιδιά είναι μια καλή ευκαιρία να αρχίσω να χάνω κανα κιλό. Δεν τρώνε πολύ μωρέ ούτε πίνουν... (Περαστικά σου παρεμπιπτόντως!).Οπωσδηποτε?
Γιάννη το κεφάλαιο κρίση μην το ανοίξουμε καλύτερα γιατί θα πέσει πολύ..... κλάμα. Ο τίτλος του νήματος θα έπρεπε να είναι "Φαΐ κάθε Παρασκευή και όχι μόνο". Καλό χαβαλέ βγάλαμε και χτες. Απλά να ενημερώσω τον Αχιλλέα ότι οι αθεόφοβοι αφού έφυγε παραγγείλαν μια γύρα κρεατικών ακόμα, παρασύροντάς με σε ένα ακόμη μικρό γαστρονομικό έγκλημα (μια μπυρίτσα ακόμη συνοδευτικά, μια-δυο φέτες ψωμί και βούτηγμα στο λάδι της καυτερής). Μέχρι τότε είχα τσιμπήσει λίγο σαλάτα και μισό σουτζουκάκι. Έτσι για την παρέα...Καλά Αργύρη, καλύτερα δεν γίνεται!!! (η απάντηση είναι σουρεαλιστική...η ζωή με την κρίση είναι σαν ταινία του Αλμοδοβάρ και βάλε.)
Δεν είχα δει ποτέ αυτό το νήμα μέχρι χθες, πολύ φαϊ , χε,χε.
Ωραία είναι αυτά τα παρεϊστικα.
Και τώρα που είδες το νήμα Γιάννη πως σου φαίνεται;Δεν είχα δει ποτέ αυτό το νήμα μέχρι χθες, πολύ φαϊ , χε,χε.
Ωραία είναι αυτά τα παρεϊστικα.
Ναι βρε, δεν τρώμε.. για την παρέα πάμε..Και τώρα που είδες το νήμα Γιάννη πως σου φαίνεται;
Καλή η παρέα μας;
Προσπαθούμε σαν παρέα βλαμμένων να περνάμε κάπως καλά.
Σημασία δεν έχει το φαγητό, αλλά η παρέα και το καλαμπούρι που γίνεται.
Μπα μου φαίνεται ότι πήρα ήδη την κάτω βόλτα.τρέχα όσο ποιο γρήγορα μπορείς μετά δεν έχει γυρισμό
Από τον Ραβελ στον Στελάρα. Πάντως ο χώρος είναι ότι πρέπει για Βασιλάκη Τερκλεγκα, Μελά...Χμ... πολιτιστικο δρωμενο συνοδεια πιανου στου Ηλια... προχωρημενη ιδεα, δεν λεω...
Βεβαια η μουνλαιτ δεν βρισκω να ταιριαζει στο σκηνικο της καντινας διπλα στο βενζιναδικο πανω στην περιφερειακη... κατι σε Σκοτ Τζοπλιν θα μου καθοταν καλυτερα... η, ιδανικα, το κονσερτο γιαπιανο για αριστερο χερι του Ραβελ: σου αφηνει και ελευθερο το δεξι για να τρως
Άλλα έλεγες Μιχάλη προχτές όταν πετσοκόψατε σε 3" και εξαφανίσατε σε 5" μια μοσχαρίσια. Βέβαια διαμαρτυρήθηκα και με τα χίλια ζόρια μου αφήσατε λίγο κόκαλο... Ρε γμτ αυτός ο Ηλίας όλα τα καλά μπροστά το Μιχάλη τα άφηνε. Δε θα το αφήσω έτσι.Και τώρα που είδες το νήμα Γιάννη πως σου φαίνεται;
Καλή η παρέα μας;
Η αδυναμία μου είναι τα ψαρικά... Τσίπουρο με γλυκάνισο μέχρι τελικής πτώσης και φέρνε.....Μάγκες, ότι προλάβουμε αυτή τη βδομάδα.
Μετά ακολουθεί η Σαρακοστή και θα σιωπήσουν τα πιρούνια..![]()
Εμένα με ανησυχεί που όλο τρώμε και δε βλέπω κανένα μπουκαλάκι βραδάκι... Έλα να παίρνουμε καμία άδεια από τις συζύγους.Ναι βρε, δεν τρώμε.. για την παρέα πάμε..
Θα μας βγει και τ' όνομα άδικα..
Ωχ!Εμένα με ανησυχεί που όλο τρώμε και δε βλέπω κανένα μπουκαλάκι βραδάκι... Έλα να παίρνουμε καμία άδεια από τις συζύγους.
Λες?αυτός θα μας χαλάσει μπουκάλια ονειρεύεται σε λίγο θα μας πει να πάμε και για γκόμενες
Μάκη πότε θα πάμε για ποτάκι;αυτός θα μας χαλάσει μπουκάλια ονειρεύεται σε λίγο θα μας πει να πάμε και για γκόμενες
Μιχάλη μου φαίνεται ό,τι καλύτερο υπάρχει. Αυτά άλλωστε μένουν. Το καλαμπούρι, η παρέα.Και τώρα που είδες το νήμα Γιάννη πως σου φαίνεται;
Καλή η παρέα μας;
ε οχι και σήμερα...Σήμερα είμασταν λίγο πιο κεφάτοι;
Ή μου φάνηκε;