Pioneer cd player PD-S703

Reaction score
11
Γεια χαρά.
Το εν λόγω cd player το χα χρόνια παροπλισμένο και το βρηκα τυχαία ψάχνοντας κάτι άλλο.
Στην εποχή του ηταν ακροβό κομάτι και απο ποιότητα ακομα και σήμερα τα πάει περίφημα.
Το ερώτημα είναι αφου δεν το χρησιμοποιώ, το ξανα καταχωνιάζω και το ξεχνάω ή το βγάζω στις αγγελίες να το χαρεί κανένας άλλος;
Και πόσο μπορεί να πουληθεί ένα τετοιο μηχάνημα(είναι απ αυτά με το πλατώ και ο δίσκος μπάινει ανάποδα απ ότι στα σύγχρονα players);
Με μια ματιά στο ebayπου έριξα είδα ότι τα πουλάνε 100-150 Ευρώ, τόσο αξία κρατάει ακόμα;
Ευχαριστώ.

Reaction score
295
Απάντηση: Pioneer cd player PD-S703

Καλά στο ebay νομίζουν οτι πουλάνε χρυσάφι.
Αλλά γιατι να μην το βάλεις αγγελία?
Και στιβαρό είναι και ας το χαρεί κάποιος άλλος στην τιμή που θα τα βρείτε.
Εχω μεταξύ άλλων cd players και το PD7100(που νομίζω είναι κατώτερο απο το δικό σου).
To άνοιξα για να το καθαρίσω και είδα μια πολύ στιβαρή κατασκευή.

Reaction score
61

δηλαδή πόσο θα έλεγες οτι μπορεί να το δόσεις ?

Reaction score
15.469
ριχτο στις αγγελιες και οι αδυσωπητοι νομοι της αγορας ...προσφορα και ζητηση ...θα δωσουν απαντηση στην ερωτηση σου...

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

ειναι παλια πηγη και δη τα cd player πλεον δεν εχουν τιμη μεταπωλησης. Καλυτερα να το κρατησεις στο ρακ σου να σε υπηρετει οποτε κ αν το χρειαστεις.

Reaction score
11

Ετσι απλά είχα την απορία, δεν είναι ότι μου κάνει και βάρος, πάντως κανένα 50άρι πάνω κάτω πιστεύω ότι αξίζει (λέω εγώ τώρα).Μάλλον όμως μένει στο ρακ όπως είπε κι΄ο φίλος tyler durden για όποτε χρειαστεί.

Reaction score
8

Ειναι οτι πρεπει για transport δεν αξιζει να το πεταξεις για ενα κομματι ψωμι .
ενα καλο dac και εχεις μια αξιολογη πηγη!

Reaction score
1.815

Ετσι απλά είχα την απορία, δεν είναι ότι μου κάνει και βάρος, πάντως κανένα 50άρι πάνω κάτω πιστεύω ότι αξίζει (λέω εγώ τώρα).Μάλλον όμως μένει στο ρακ όπως είπε κι΄ο φίλος tyler durden για όποτε χρειαστεί.
Με ένα 50άρι έχεις τις εξής επιλογές:

1. Μια έξοδο με το έταιρο ήμισυ σε γνωστό εστιατόριο της πλατείας Χαλανδρίου. (Μη διαφημίζουμε τώρα ...καταλαβαινόμαστε)
2. Μια ωραία βραδυά στο μπαράκι του Αρβατιτάκη με γκαραζιές και με φιλαράκια να γουστάρεις.
3. Μια βόλτα σε γνωστό λούνα πάρκ του Ρέντη.
4. Μια κιθάρα από κατάστημα μουσικών οργάνων, για να έχεις φυσικό ήχο, αλλά πάλι στη φθήνια...
5. Ένα καλό ντέφι ή ένα τουμπερλέκι για να γουστάρεις.
6. Ένα μεταχειρισμένο interconnect για να αισθανθείς ...χαϊεντάς.
7. Ένα καναρίνι που ίσως να σου κελαηδήσει, αλλά αφού το πάρεις ίσως βρεθείς σε ζονγκ!
8. Μια βραδυά στους "Άγαμοι Θήται"
9. Δυο καλά βιβλία της επιλογής σου από Παπασωτηρίου.
10. Ένα διπλό συλλεκτικό δίσκο βινυλίου περιορισμένων αντιτύπων του Marvin Gaye.

Αν το κρατήσεις μπορείς να παίξεις ως εξής:

1. Επιλέγεις ένα DAC ξεκινώντας από 50 ευρώ και φθάνοντας όπου γουστάρεις, εκμεταλευόμενος το καλό transport αλλά και άλλα πράγματα.
2. Εφ' όσον έχεις όρεξη για μοντιφιές, ακολουθείς τα παρακάτω βήματα και το κάνεις ...τούμπανο!
http://lampizator.eu/LAMPIZATOR/REFERENCES/Pioneer_703/pioneer703.html

Παράδειγμα:

Εγώ θα γούσταρα να το πειράξω και να πειραματιστώ, μπατ ιτς γιόρ τσόϊς!:biggrin:

Reaction score
3
ειναι αψογο transport,τον εχω τον μηχανισμο μια εικοσαετια και εχει κανει εκατομυρια περιστροφες,ενα ντακ και εισαι jet

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.655
Members
38.585
Νεότερο μέλος
SimosPan