DUAL VS PROJECT AUDIO

Reaction score
5.879
http://www.technosound.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=1669

http://www.soundimage.gr/product.php?id_product=3714

Πριν λιγο ειχα μια συζητηση με ενα ξαδερφο,οπου θελει να παρει ενα πικαπ,ωστε να εκμεταλευτει την μεγαλη δισκοθηκη οπου εχει. Πηγε σημερα και ειδε τα δυο παραπανω πικαπ.

Δεν ενδιαφερεται να παρει καποιο μεταχειρισμενο.
Μαξιμουμ τα χρηματα που μπορει να διαθεσει,ειναι τα 300 ευρω. Υπαρχει καποια αλλη προταση στα χρηματα αυτα? Αν οχι,ποιο απο τα δυο να παρει?

Reaction score
8.905
Απάντηση: DUAL VS PROJECT AUDIO

Μεταξύ αυτών των δυο... υπάρχουν + και -, πχ το project έχει καλύτερη κεφαλή ελλειπτική από το dual που είναι με σφαιρική, στο project αλλάζεις στροφές με το δάκτυλο μετακινώντας τον ιμάντα, ενώ στο dual είναι με διακόπτη πάνω στο σασί, τυπικά πλατώ και τα δυο και χρειάζονται ενίσχυση... μια πλάκα γρανίτη η μάρμαρο από κάτω τους... οι βραχίονες τώρα... δεν τους έχω ακούσει με ίδιες κεφαλές και έτσι δεν μπορώ να σου πω... εγώ μάλλον το DEBUT III θα έπαιρνα!
Σε αυτά τα λεφτά για να πάει ο φίλος σε “καλύτερο” η λύση είναι μεταχειρισμένο!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.018

Μαξιμουμ τα χρηματα που μπορει να διαθεσει,ειναι τα 300 ευρω.
Να μην πάρει τίποτε. Ένα σανίδι με 4 πόδια δεν σημαίνει πως είναι και πικάπ. Αν μπορεί να ανέβει στα διπλά, μπορεί να πάρει αυτό το Dual, που έχει ανάρτηση, ή κάτι άλλο, με ανάρτηση όμως.

Reaction score
118

Να μην πάρει τίποτε. Ένα σανίδι με 4 πόδια δεν σημαίνει πως είναι και πικάπ.
+1

Η λύση του μεταχειρισμένου που πρότεινε ο Βασίλης είναι νομίζω μονόδρομος.

Reaction score
5.879

Δυστηχως το μπατζετ ειναι τα 300 ευρω.
Ο ανθρωπος απλα θελει να ακουει τα δισκακια του,που ειναι κατα μεγαλο ποσοστο rock/hard rock,οποτε δεν χρειαζεται κατι audiophile. Tην περιπτωση του μεταχειρισμενου την εχει αποκλεισει.
Πιστευω το debut iii,με μια βαση γρανιτη απο κατω ειναι καλη επιλογη για την περιπτωση του.

Y

Yiannis_B

Guest

Να μην πάρει τίποτε. Ένα σανίδι με 4 πόδια δεν σημαίνει πως είναι και πικάπ. Αν μπορεί να ανέβει στα διπλά, μπορεί να πάρει αυτό το Dual, που έχει ανάρτηση, ή κάτι άλλο, με ανάρτηση όμως.

Ενώ ένα σανίδι με 4 ελατήρια είναι πικάπ..
:roflmao:

Reaction score
19

Θα συμφωνήσω απολύτως!! Σε αυτά τα χρήματα η ανάρτηση, έστω και με "ελατήρια" κάνει τη διαφορά! Το έχω πάνω απο ΄15χρόνια με μιά βελτίωση μόνο στην βελόνα(om20) που αξίζει τα λεφτά της. Εχω απαλλαγή και απο μαρμαρα-γρανίτες και άλλα...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.018

Δυστηχως το μπατζετ ειναι τα 300 ευρω.
Ο ανθρωπος απλα θελει να ακουει τα δισκακια του,που ειναι κατα μεγαλο ποσοστο rock/hard rock,οποτε δεν χρειαζεται κατι audiophile. Tην περιπτωση του μεταχειρισμενου την εχει αποκλεισει.
Πιστευω το debut iii,με μια βαση γρανιτη απο κατω ειναι καλη επιλογη για την περιπτωση του.
Αν είναι έτσι, εντάξει, Προσωπικά θα επέλεγα το Dual, επειδή έχει πιο εύχρηστη αλλαγή στροφών.

Reaction score
5.879

Αν είναι έτσι, εντάξει, Προσωπικά θα επέλεγα το Dual, επειδή έχει πιο εύχρηστη αλλαγή στροφών.
Στο dual βλεπω ομως αν δεν κανω λαθος οτι εχει σταθερα ρυθμισμενα βαρος αναγνωσης -Tracking force-antiskating.
Εχει τι επιλογη να μπει αλλη κεφαλη? Αν ναι πως θα γινουν οι αναλογες ρυθμισεις?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.888
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης