android media player με υποστήριξη xbmc

Reaction score
1
καλησπέρα,

το τελευταίο καιρό έχουν κάνει την εμφάνιση τους αρκετοί media players με android. Βλέπω υπάρχουν αρκετά μοντέλα με ένα τεράστιο εύρος τιμών.

το ερώτημα όμως είναι ποιοί απο αυτούς τους players υποστηρίζουν (χωρίς προβλήματα και σπασίματα εικόνας κλπ) το xbmc (xbmc είναι ίσως το καλύτερο πρόγραμμα για οργάνωση,αναπαραγωγή ταινιών που είναι αποθηκευμένες σε έναν σκληρό δίσκο).

έχει δοκιμάσει κανείς να μας προτείνει κάτι;

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: android media player με υποστήριξη xbmc

Το software για τα media σε android ειναι ακομη σε βρεφικο επιπεδο, ειδικα για τα πρωτα desktop μηχανηματα που βγηκαν τα οποια καλουνται να παιξουν σε μεγαλες οθονες. To XBMC ειναι στην πρωτη update εκδοχη του και οι προγραμματιστες δουλευουν πυρετωδως πανω στο 1080p και σε αλλα bugs και features που υπαρχουν στις αλλες πλατφορμες.
Προσωπικα εχω αυτο:

το οποιο χρησιμοποιω σαν transport στελνοντας ψηφιακο σημα σε εξωτερικο dac. Το xbmc ειναι το προγραμμα που χρησιμοποιω για το audio και ειναι εξαιρετικο. Για τις ταινιες δεν το χρησιμοποιω γιατι αυτη αυτη τη στιγμη υποστηριζει μεχρι 720ρ, το καλυτερο προγραμμα για 1080ρ που εχω δοκιμασει ειναι το MX Player Pro σε fullHD με πολυ καλο επιπεδο εικονας. Το επιπεδο αναπαραγωγης βιντεο εγκειται στο να βελτιωθει ο κωδικας που αξιοποιει τα dedicated τσιπακια acceleration που εχουν τα μηχανακια αυτα, σαν το 4πυρηνο που βλεπεις απο πανω. Ειναι θεμα χρονου καθαρα, γιατι η υπολογιστικη ισχυς (mips) υπαρχει, και στη συγκεκριμμενη πλατφορμα υπαρχει οργασμος εργασιων αυτη τη στιγμη.

Κατα τ'αλλα το μηχανημα μου χει λυσει τα χερια, κανει τα παντα ευκολα και γρηγορα, κ πλεον το pc μου το ανοιγω σπανια.

Reaction score
7.336

απο που το τσιμπησες αυτο tyler? υπαρχει και εδω ή απο το ιντερνετ? διαβαζει και εξωτερικους δισκους απο τις usb? το εχεις συνδεσει σε usbdac ή στελνεις σημα απο την οπτικη? εχεις δοκιμασει αν δεχεται ρυθμισεις στον ηχο τυπου wasapi,asio? (λεμε τωρα)

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

απο που το τσιμπησες αυτο tyler? υπαρχει και εδω ή απο το ιντερνετ? διαβαζει και εξωτερικους δισκους απο τις usb? το εχεις συνδεσει σε usbdac ή στελνεις σημα απο την οπτικη? εχεις δοκιμασει αν δεχεται ρυθμισεις στον ηχο τυπου wasapi,asio? (λεμε τωρα)
Διαβαζει απροβληματιστα απο εξωτερικους σκληρους, το χω συνδεσει απο οπτικη και το αποτελεσμα ειναι απροσμενα καλο, συγκρινομενο με το cdp μου σε Α_Β κ με 2 γνωστα media players της αγορας που δοκιμασα. Η usb του δεν δεχεται ακομα ρυθμισεις στον ηχο τυπου wasapi,asio, ειναι κ αυτο ενα κομματι στο οποιο αυτη τη στιγμη γινεται δουλεια απο τους προγραμματιστες κ ειναι θεμα χρονου.

Η τιμη που θα δειτε παρακατω δεν ειναι τυπογραφικο λαθος, εγω πηρα το μηχανημα με το κατωθι τηλεκοντρολ/πληκτρολογιο το οποιο κινει τον pointer στην οθονη με αισθητηρα κινησης (οπως πχ στο wii) και ειναι απιστευτα βολικο. ΟΠοιος θελει βεβαια μπορει να βαλει κλασσικο wireless ποντικι ή πληκτρολογιο. Το μηχανημα υπαρχει στον αντιπροσωπο στο παρακατω link, ο οποιος ειναι απιστευτος σε εξυπηρετηση, χρονο παραδοσης και support.

http://www.geekbuying.com/item/NEO-...-3G-Dongle-RJ45-Slot-312604.html?Currency=EUR
http://www.geekbuying.com/item/RC11...roscope-for-Android-Google-TV-Box-306420.html

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.479

Kαι δεν έχεις κάνει ακόμα παρουσίαση του;
ΑΙΣΧΟΣ!!

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.502