Kimber PK10

Reaction score
19
Καλησπέρα,
έχει χρησιμοποιήσει κάποιος το καλωδιο αυτο ρεύματος, αξίζει η αγορά του?

Στα 70 ευρώ δεν το λες και φτηνό για τα δεδομένα μου αν σκεφτείς οτι θες 2-3 μετρα και τα βυσματα. Τώρα χρησιμοποιώ το supra lorad που είτε το έβαλα είτε όχι το ίδιο και το αυτό...

πέτρος

Reaction score
140
Καλησπέρα,
έχει χρησιμοποιήσει κάποιος το καλωδιο αυτο ρεύματος, αξίζει η αγορά του?

Στα 70 ευρώ δεν το λες και φτηνό για τα δεδομένα μου αν σκεφτείς οτι θες 2-3 μετρα και τα βυσματα. Τώρα χρησιμοποιώ το supra lorad που είτε το έβαλα είτε όχι το ίδιο και το αυτό...

πέτρος
πως είναι το υπόλοιπο σεταπ σου?

Reaction score
19
Απάντηση: Re: Kimber PK10

ενας πριμαλουνα dialogue, naim 5x cdp, system audio ranger, καλώδια naim nac a5 & acoustic zen oscar ic. Τα supra τώρα ειναι με τα οικονομικά wattgate

Reaction score
9
Απάντηση: Kimber PK10

Τα Supra είναι πολύ καλά για τα λεφτά τους. Αν έχεις μόνο ένα καλό καλώδιο ρεύματος δοκίμασέ το σαν πρώτο καλώδιο από τον τοίχο στο πολύπριζο. Για τα μηχανήματα που έχεις θα έβαζα ένα καλό καλώδιο ρέυματος σε κάθε συσκευή.
Το Kimber PK10 που το έχω τερματισμένο με βίσματα ροδίου/ανθρακονημάτων είναι καλύτερο από το Supra πάντως.

Reaction score
19

Το πολυπριζο που έχω ειναι ενα απλό phillips που πολύ θα ήθελα να το ανοίξω και να του αλλάξω το καλώδιο αλλά δυστυχώς έχει κάτι βιδάκια που αδυνατώ να καταλάβω τι κατσαβιδάκι χρειάζεται. Ενώ μοιάζουν οτι ανοίγουν με ισιο κατσαβίδι έχει πολυ λεπτό κεφάλι και δεν πιάνει κατσαβιδι.
Anyway, θα άλλαζα τα supra για kimber δεν ειναι και διαστημική η τιμή τους, ευχαριστώ :)

Reaction score
285

Το πολυπριζο που έχω ειναι ενα απλό phillips που πολύ θα ήθελα να το ανοίξω και να του αλλάξω το καλώδιο αλλά δυστυχώς έχει κάτι βιδάκια που αδυνατώ να καταλάβω τι κατσαβιδάκι χρειάζεται. Ενώ μοιάζουν οτι ανοίγουν με ισιο κατσαβίδι έχει πολυ λεπτό κεφάλι και δεν πιάνει κατσαβιδι.
Anyway, θα άλλαζα τα supra για kimber δεν ειναι και διαστημική η τιμή τους, ευχαριστώ :)
Καλησπερα και απο εμενα,θα συμφωνησω με το Zarastro οσον αφορα το Kimber με βυσματα που παρεθεσε ειναι απιστευτο,ειδικα της wattgate(ροδιο ασημι η χρυσο)τα οποια ειναι ακριβα το καλωδιο δεν παιζεται και κοντραρει πολλα ακριβοτερα.Το θεμα ειναι τι χρειαζεσαι,δηλαδη θελεις σωματα ανοιχτο κα ισοροπημενο ηχο θα πας στο Κimber,αν ομως θελεις να πας σε ενα φωτεινο και με πολυ λεπτομερεια καλωδιο,πας στο ultralink καλο για τα λεφτα του και αυτο, το θεμα ειναι τι σου ταιριαζει στο συστημα,τωρα μεταξυ των δυο σαν καλωδιο φυσικα καλυτερο το Κimber pk-10.

Reaction score
19

Δυστυχώς τα βυσματάκια που πήρα πρόσφατα είναι τα οικονομικά της wattgate και με αυτά θα παραμείνω στην παρούσα φάση. Όμως δυο καλωδιάκια θα τα αλλάξω κάποια στιγμή μια και το supra δεν μου είπε τιποτα και καλόβλέπω και γω το kimber. Καλό και ενδιαφέρον το ultralink και φοβερή γεωμετρία από οσο καταλαβαίνω

Reaction score
9

Χρειάζεσαι και ένα πολύπριζο, καλύτερο από το πλαστικό που έχεις και πάνω σε αυτό να μπει το καλύτερο καλώδιό σου. Το Supra κράτα το αλλά για πηγή (cd, dac) όχι για πολλά ρεύματα (ενισχυτή ή πολύπριζο).

Reaction score
19

και όμως κάποιοι επιμένουν πως μεγαλύτερη διαφορά κάνει στην πηγή παρά τα λιγότερα ρεύματα που χρειάζεται.

Reaction score
372

Φίλε blackpete, στα καλώδια ο καθένας έχει τις δικές του εμπειρίες και αυτό γιατί δεν υπάρχει κανόνας.
Οι γνώμες πολλές και φυσικά υπάρχουν και αυτοί που τα φοβούνται όπως ο διάολος το λιβάνι.

Το σύστημα σου χρείαζεται καλύτερα καλώδια από το Supra.
Τα Kibmer και Ultralink είναι πολύ καλά και τίμια καλώδια για τα λεφτά τους. Το ίδιο και το Vandenhul Mainsstream.
Αν μπορείς να ανέβεις λίγο οικονομικά, ένα πολύ καλό καλώδιο είναι και το Power Max 1000 της Acoustic Revive.
Το πουλάει με το μέτρο η Solid Foundation στη Καλλιθέα.

Δυστυχώς και τα βύσματα παίζουν σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα που θα πάρεις.

Γενικά πρέπει να δοκιμάσεις όσα περισσότερα μπορείς (ξεκίνα με κάποιο από τα παραπάνω) για να καταλήξεις ποια ταιριάζουν στο σύστημα σου και φυσικά στις ηχητικές σου προτιμήσεις.

Reaction score
9

Ο καθένας έχει τη γνώμη του και είναι σεβαστή. Εγώ σου δίνω συμβουλές για να κάνεις τις δοκιμές σου, τι σου αρέσει καλύτερα θα το αποφασίσεις μόνος σου, δεν θα στο επιβάλλει κανείς. Αυτή είναι και η ομορφιά αυτού του χόμπι.

Reaction score
19

Ναι φίλε μου εννοείται ποια επιβολή :), απλά το έγραψα γιατί το διάβαζω συχνα σε ξένα φόρουμ.
Ασχετο, αλλά χτες απέκτησα ένα ζευγάρι virtual dynamics david ηχείων και ειλικρικά νομιζω οτι ακουω απο 2 μονομπλοκ. Συν κάποιες λυχνίες που άλλαξα, έφτασε η ώρα για λίγο περιποίηση στα ρεύματα. Φιλε miles, θα τσεκάρω τωρα στο site της solid foundation για αυτο που ανέφερες.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.490
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid