πανί-προβολέα

Reaction score
3.522
Ηρθε και η δικιά μου στίγμή να μπω στο trip του πανί-προβολέα.
Ρωτάω τον ένα φίλο , μου λέει άνοιξε ένα θέμα, έχουν πέσει οι δουλειές...:roflmao:..!ok!
Ρωτάω τον άλλο φίλο, αρχίζει και μιλά στη δική του γλώσσα και μου λέει εξαρτάται από το throw του προβολέα...-δεν έχω προβολέα sweetie:rolleyes:-οπότε θέλω ν' αγοράσω ένα πανί(σταθέρό που είπε κι ο sweetie :smile:thx), κι έναν προβολέα ως 2.000 ευρώ στο σύνολο.
Το δωμάτιο που θα στηθεί είναι 3,78x4,76.
Στο 3,78 με ύψος 2,95 τι πανί μπορώ να βάλω;
Τι προβόλι να πάρω;
( το δωμάτιο εχει μια μπαλκονόπορτα με ρολό που κατεβαίνει και γίνεται συσκότιση ).

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.791
Για αρχή θα σου πρότεινα να διαβάσεις το συγκεκριμένο thread. Έχουμε 2 πολύ καλούς 3d προβολείς σε τιμή χώμα. Οι διαστάσεις του χώρου σου και η φωτεινότητα των συγκεκριμένων κομματιών σου επιτρέπουν να πας σε πολλές ίντσες και να σου μείνουν και ρέστα. Για πανί θα επέλεγα ανάμεσα σε 130 με 135 ίντσες.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.791
Αν επιθυμείς να ανέβεις (και σε κόστος) μπορείς να ρίξεις μια ματιά στους epson 6100 και στην καλύτερη επιλογή 8100. Ο τελευταίος είναι μάλλον ότι καλύτερο μπορείς να βρεις σ' αυτά τα λεφτά.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.712
Απάντηση: πανί-προβολέα

Καλωσορίζω τον Hobbit στην κατηγορία! :wink:

Θα ξεκινήσω λίγο...αιρετικά. Μπορείς να βάλεις ακόμα και οθόνη 138", όπως η Lumene Movie Palace Premium 300c, με τιμή κοντά στα 800€. Παίρνεις και τον BenQ W1070 κοντά στα 900€, και τελείωσες.

Ή μήπως όχι?

Αν αργότερα θελήσεις να αλλάξεις προβολέα? Ποιός (θα) μπορεί να ανοίξει 138" και να έχει σαφώς καλύτερη εικόνα?

Για μένα πιο ορθολογική λύση είναι μια οθόνη 120", όπως η Elite Screens EZ Frame R120H1 με 650€. Εδώ μπορείς να πάρεις είτε τον BenQ W1070, είτε τον (καλύτερο) Epson EH-TW8100 που πρότεινε ο loggeo.

Εντάξει, με τον Epson ξεφεύγεις λίγο σε κόστος. Απλά η σκέψη μου είναι πως ευκολότερα αλλάζεις προβολέα, παρά οθόνη. Και συνήθως σε αλλαγή προβολέα πάμε σε κάτι καλύτερο ποιοτικά.

Ο Hobbit θα μπορέσει να βρει καλύτερο προβολέα ευκολότερα στις 138" ή στις 120"?

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.057

Μέχρι 120" είναι μια χαρά διάσταση οθόνης.
Και να αλλάξει προβολέα πάλι θα μπορεί να τον ανοίξει σε αυτές τις ίντσες.

Reaction score
15.548

βρε σεις ......!!!! :roflmao:

φιλε μου σε τι αποσταση θα βλεπεις.....?

η λυση ειναι περιπου στις 120" αλλα παιζει ρολο και η αποσταση που θα βλεπεις...
.....οποτε για πες για να σου προτεινουμε...

σε ενδιαφερει και το 3D ?

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.057

Σιγά σιγά θα μας πεις ρε Κώστα ότι αυτός (ο hobbit) θα αποφασίσει τι θα βάλει στο σαλόνι του.
Όχι.
Εμείς θα αποφασίσουμε και αυτός θα το κάνει.
Έτσι δεν πρέπει;

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.791
Γκουχ γκουχ, παρακαλώ κύριοι!
Hobbit θα πάρεις σταθερή οθόνη 130'', προβολέα έναν απ' τους 2 που σου είπα και θα κάθεσαι στα 4 μέτρα.
Θα κάνεις αυτά που σου λέω αλλιώς δεν έχει sequel απ' τον Peter Jackson!:tongue:

Υ.Γ. Κρίνω ότι για άλλη μια φορά έδωσα την καλύτερη λύση, ως εκ τούτου το θέμα κλειδώνει!!!:roflmao:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.057

OXI.

Λοιπόν hobbit θα πάρεις 120" ηλεκτρική και θα κάθεσαι στα 3,5 μέτρα.
Θα βάψεις τους τοίχους σκούρο μωβ μνημοσυνί και θα αλλάξεις κουφώματα και βρύσες.
Τέλος.

Βρε που είναι ο hobbit ????

Reaction score
8.350

τον τρομαξαμε νομιζω.Ας παει να δει τα προβολια,και αν του αρεσουν ,τυχερος ειναι ναχει τοσο φως,ας βαλει και μια οθονη της προκοπης.Εχει αποσταση 4,80μ απ οτι ειπε,αν μπορει να κατσει λιγο πισω,τελειος θαναι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.249
Members
38.671
Νεότερο μέλος
Katerinanota