πανί-προβολέα

Reaction score
3.521
Απάντηση: πανί-προβολέα

Το κάτω μέρος της οθόνης πόσο πρέπει να απέχει από το δάπεδο:thumbsdown:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.444

Όχι.Τα SB είναι για τις 7.1 ταινίες που αποτελούν μειοψηφία.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.444

Το κάτω μέρος της οθόνης πόσο πρέπει να απέχει από το δάπεδο:thumbsdown:
Υπολόγισε οι υπότιτλοι να είναι στο ύψος του ματιού.

Reaction score
640
Σε οτι αφορα το κερδος του πανιου εαν εχεις φωτεινους τοιχους και αντανακλασεις απο αυτους στο δωματιο θα πρεπει να πας σε πανι με χαμηλοτερο κερδος το ιδιο εαν ο προβολεας σου ειναι πολυ φωτεινος οπως οι benq και ο optoma που σου προταθηκαν αρχικα οι οποιοι δεν διαθετουν δυναμικη ιριδα .
Εαν εχεις εναν συνδιασμο αυτων των δυο φωτεινο προβολεα και δωματιο πας σε πανι γριζο με κερδος 0.8 .
Εαν δεν εχεις αντανακλασεις απο τοιχους και πας σε epson πας σε πανι με κερδος 1.0 .
Αλλο θεμα στις φθηνες οθονες ειναι η ποιοτητα κατασκευης με τις φθηνες στην κατηγορια μεχρι τα 500 ευρω θα εχεις συντομα ζαρες.
Η οθονη για το κομματι προβολη ειναι κατι σαν την οθονη του υπολογιστη ειναι το πιο μονιμο περιφερειακο θα αντικαταστησεις δηλαδη τον υπολογιστη ( προβολεα) αλλα η οθονη εαν ειναι καλη θα παραμεινει .
Εγω βεβαια δεν θα εδινα 1000 για οθονη και 800 για προβολεα .... Δεν βαζεις Pentium 3 με τελευταιας γενιας Eizo
Υπαρχουν και οι οθονες του Αγγλου στο ebay που κανουν θραυση γιατι ειναι πολυ φθηνες και απο ζαρες ειναι στην ιδια και ισως καλυτερη κατασταση απο αυτες που πουλιουνται εδω μεχρι τα 400 ευρω
http://www.ebay.co.uk/itm/New-120-E..._Vision_Projector_Screens&hash=item27ca6acfdc
Εγω αυτην εχω εχει κερδος 1.1 αλλα ακομα και στο φωτεινο σαλονι μου παιζει μια χαρα καθως ο Sony μου δεν ειναι φωτεινος o κατασκευαστης τον δινει στα 1000 lumens, διαθετει ιριδα και με ενα gamma 2.2 ειμαστε καλα .
Απο ζαρες στον ενα χρονο που την εχω τα παει καλουτσικα εχει κανει μονο ενα ανεπαισθητο χαμογελο στις καθετες ακρες .
Με 140 λιρες μαζι με τα μεταφορικα εχει την καλυτερη αποδοση τιμης που θα μπορουσες να βρεις

melina

Cargo 200
Reaction score
46.608
Τοίχο καθαρό έχει εκεί που θα προβάλεις; είσαι σίγουρος ότι χρειάζεσαι πανί;

Reaction score
640
Εμ λεω και εγω μετα απο τοσο καιρο δεν εχει παρει κατι ...
Απο πανι λοιπον τι πηρες ? και ποιες οι εντυπωσεις σου ?

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.189
Members
38.668
Νεότερο μέλος
Dragon