Oλοκληρωμένος δικάναλος μεχρι 4,5-5Κ

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.426
Θελω εναν ολοκληρωμενο για να παιξω με τα monitor audio golden series gx300 ,πηγη το oppo-105
Eχω βρει τον krell s500i

http://www.avart.gr/data_info.php?d...micat4=21616&timicat5=0&timicat6=0&timicat7=0

θα ηθελα καποιες γνωμες με ποιον αλλο δηλ θα μπορουσε να κοντραριστει μεχρι αυτη την κατηγορια τιμης, με τα παραπανω ηχεια?

Ευχαριστω τους γνωστες εκ των προτερων :tongue:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.655
Απάντηση: Oλοκληρωμένος δικάναλος μεχρι 4,5-5Κ

Στάθη, ο μόνος περιορισμός είναι ο προϋπολογισμός; Δηλαδή, για προτάσεις σε διαφορετική τάξη ενισχυτή ή/και περισσότερα Watt ισχύος, ενδιαφέρεσαι;

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.426

Πες μου τι εχεις στο μυαλο σου για ολοκληρωμενο παντα!

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.655

Wyred4Sound - W4S STI-1000 @ $2500 + μεταφορικά $170 με USPS ή $275 με UPS + εκτελενωνιστικά + ΦΠΑ (τα δύο τελευταία δεν μπορώ να τα υπολογίσω)

Εναλλακτικά, μπορείς να κάνεις αγορά από τους εν Ευρώπη αντιπροσώπους τους (π.χ. 1 ή π.χ. 2) και να γλιτώσεις εκτελωνιστικά και ΦΠΑ.

Reaction score
5.719
δεν κοιτας για hegel ?
να τα ακουσεις και με τα ηχεια σου ...
εχει εναν στα 4100 εαν θυμαμαι καλα ....

Reaction score
855

Yπάρχουν πολλοί μεταχειρισμένοι εδώ σε λιγότερα από τα μισά λεφτά, όπως πχ. ένας mimetism...

Επίσης ως κάτοχος δύο μοντέλων της Xindak θα σου συνιστούσα να δεις και αυτόν :http://www.auditorium.gr/index.php?productID=1 περίπου στα δύο χιλιάρικα (ίσως και λίγο πιο κάτω) ...δεν νομίζω ότι αξίζει να πας στα 5Κ, ο νόμος με τις φθίνουσες επιστροφές είναι αμείλικτος ...

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Yπάρχουν πολλοί μεταχειρισμένοι εδώ σε λιγότερα από τα μισά λεφτά, όπως πχ. ένας mimetism...

Επίσης ως κάτοχος δύο μοντέλων της Xindak θα σου συνιστούσα να δεις και αυτόν :http://www.auditorium.gr/index.php?productID=1 περίπου στα δύο χιλιάρικα (ίσως και λίγο πιο κάτω) ...δεν νομίζω ότι αξίζει να πας στα 5Κ, ο νόμος με τις φθίνουσες επιστροφές είναι αμείλικτος ...
σωστος ο Σπυρος

+1

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.426
Απάντηση: Re: Oλοκληρωμένος δικάναλος μεχρι 4,5-5Κ

δεν κοιτας για hegel ?
να τα ακουσεις και με τα ηχεια σου ...
εχει εναν στα 4100 εαν θυμαμαι καλα ....
Στην avart.gr εννοειs? Ξεχασα να πω οτι εξοδοs pre out για συνδεση με πολυκαναλο προ ,ειναι στα θετικα!

Reaction score
29.740

Στάθη αλήθεια γιατί θέλεις σώνει και καλά ολοκληρωμένο? Το σετάκι που πρότεινε ο tyler είναι όντως εξαιρετικό.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.426

Στάθη αλήθεια γιατί θέλεις σώνει και καλά ολοκληρωμένο? Το σετάκι που πρότεινε ο tyler είναι όντως εξαιρετικό.
Πηρα προενισχυτη με ht passthrough, για την ωρα παιζει πολυκαναλο τελικο,αργοτερα με το ταιρι του!

Reaction score
7.995

Εγώ πάλι, θα πρότεινα να ακούσεις τον Η300 της Hegel. Ίσως ο ολοκληρωμενότερος ολοκληρωμένος σήμερα.

http://www.hegel.com/products/integrated/h300

Άστον για το τέλος. Άκουσέ τον τελευταίο.

Reaction score
84

Αν μπορέσεις να ακούσεις θα σου πρότεινα ένα χειροποίητο ολοκληρωμένο ή τελικό με volume, Bianka λέγεται. Ελληνικής κατασκευής, τον έχω εγώ ήδη και μου αρέσει πολύ. Υπάρχουν κι άλλοι που τον έχουν ακούσει και αποκομίζει πολύ θετικές εντυπώσεις

Reaction score
766

Reaction score
19

Δοκίμασε να ακούσεις αυτόν . Θα δυσκολευτείς να ακούσεις καλύτερο.(2X600wrms/8 ohms-2X1070wrms/4 ohms!!!!)

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.126
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON