Απαραδεκτο!!!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Δε μου λετε, τα θεματα που ανοιγω εγω η θα τα ΣΥΓΧΩΝΕΥΕΤΕ η θα τα ΚΛΕΙΔΏΝΕΤΕ? :devilish:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: Απαραδεκτο!!!

να δουμε τι άλλη βλακεια θα σκεφτεις!!!! Αυτο το αστειο κρύωσε!!!!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.450
Απάντηση: Απαραδεκτο!!!

Και που να 'ξερες πόσο ζεστό είναι!

Ρώτα τον Rose...:biggrin:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Δε μου λετε, τα θεματα που ανοιγω εγω η θα τα ΣΥΓΧΩΝΕΥΕΤΕ η θα τα ΚΛΕΙΔΏΝΕΤΕ? :devilish:

Ναι και δεν θα σε ρωτήσουμε.Το παίζουμε Σα(χλα)μαράδες.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
Απάντηση: Re: Απαραδεκτο!!!

ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΗ, ΚWΛΟΠΑΙΔΟ![/QUOT κουμουνιστης ειναι και αυτος κρις, και σε σερνει σε παγιδα....αλλα εσυ εχεις εμπειρια...μη μασας.....:rofl: αλλα απο παλιολυμπιακους τι περιμενεις........

Reaction score
118

Τι μου θυμίζουν όλα αυτά; :geek: Όταν δεν συμφωνούμε με κάποιον όλοι οι... αντιτιθέμενοι (συγχορδία)τον λοιδορούμε και τον χλευάζουμε.... άκρως δημοκρατικά!! Χαχα! Και θυμάμαι πως πρίν κάτι χρόνια που έλεγα εγώ τα ακραία μου (προτού στους μικροαστούλιδες-ψευτοπατριώτες βάλουν οι τροϊκανοί (οι... εντός κι εκτός) χέρι στις τσέπες και επαναστατήσουν) τον κύριο Σκαλούμπακα τον είχατε εφ υψηλού!!!! Ενώ τώρα.....

Reaction score
433

Τι μου θυμίζουν όλα αυτά; :geek: Όταν δεν συμφωνούμε με κάποιον όλοι οι... αντιτιθέμενοι (συγχορδία)τον λοιδορούμε και τον χλευάζουμε.... άκρως δημοκρατικά!! Χαχα! Και θυμάμαι πως πρίν κάτι χρόνια που έλεγα εγώ τα ακραία μου (προτού στους μικροαστούλιδες-ψευτοπατριώτες βάλουν οι τροϊκανοί (οι... εντός κι εκτός) χέρι στις τσέπες και επαναστατήσουν) τον κύριο Σκαλούμπακα τον είχατε εφ υψηλού!!!! Ενώ τώρα.....
Α ρε βασιλακη....

[video]http://m.youtube.com/watch?v=cEQ9N5f1NXo[/video]

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.210
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney