Νέα πακέτα, νέες τιμές για τον OTE TV!

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Σε μικρή τιμολογιακή αναπροσαρμογή προχωράει ο OTE TV απο την 1η Σεπτεμβρίου 2013 ενώ πλέον δημιουργεί και αθλητικό και κινηματογραφικό υποπακέτο πέρα απο τα ήδη υπαρχοντα Family και Full Pack. Αναλυτικά :

όσον αφορά στις νέες τιμές αυτές διαμορφώνονται ώς εξής :

http://www.digitaltvinfo.gr/index.php?option=com_magazine&task=viewArticle&id=8921&Itemid=107

Reaction score
1.458
Απάντηση: Νέα πακέτα, νέες τιμές για τον OTE TV!

Αναμενόμενη η αύξηση από τη νέα σεζόν και σχετικά λογική,2.50 ευρώ πάνω μόνο.Ας ελπίσουμε να δούμε και μια καλή και οικονομική προσφορά για τηλέφωνο και internet από τον OTE ώστε να πάρουμε το συνδιαστικό.

Reaction score
0

Αναμενόμενη η αύξηση από τη νέα σεζόν και σχετικά λογική,2.50 ευρώ πάνω μόνο.Ας ελπίσουμε να δούμε και μια καλή και οικονομική προσφορά για τηλέφωνο και internet από τον OTE ώστε να πάρουμε το συνδιαστικό.
sorry που θα στο χαλάσω, αλλά ο οτε σε τηλ και ίντερνετ είναι πολλά χρόνια τώρα που είναι με διαφορά πολύ πιο ακριβώς από τους άλλους.
στην τβ σαν νέος παίχτης έβγαλε οικονομική προσφορά, χωρίς να έχει κάτι σπουδαίο βέβαια, αλλά λογικό λόγω ξεκινήματος, αλλά τώρα φαίνεται πως το καίει το μόνο χαρτί που είχε και πάει για να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη.
άκαιρη τελείως η αύξηση κατά την γνώμη μου. όλοι βγάζουν προσφορές σε τηλ ιντερνετ κινητά, παντού και ο οτε αποφασίζει να κάνει 10% αύξηση. γιατί ποσοστιαία πρέπει να τα βλέπεις όλα, δεν είναι το ίδιο να κάνει 2,5 ευρώ αύξηση στην τιμή του σπιτιού ή στην τιμή των τσιγάρων.
10% αύξηση ούτε τις εποχές των παχιών αγελάδων δεν είχαμε

Reaction score
0

απαράδεκτος ο οτε. φυσικά η DT το κλανει το κουμάντο, αλλά όπως και να χει, δεν γίνεται να αγνωείς τα συμβόλαια που έχεις υπογράψει. διάλεξα μια πλατφόρμα πχ γιατί είχε μια τιμή, έστω και με μικρότερο περιεχόμενο και τώρα μου λες ότι κάνεις αύξηση αν θες φύγε, αλλιώς πλήρωνε; εγώ έχασα την προσφορά του ανταγωνιστή όμως που αντί για αυξήσεις κάνει προσφορές... τι να το κάνω που μου λες να φύγω;..
απαράδεκτος

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.991

10% αύξηση ούτε τις εποχές των παχιών αγελάδων δεν είχαμε
Είναι προϊόν διασκέδασης, άρα απευθύνεται σε όσους το βλέπουν ως "πολυτέλεια". Η τιμή που είχε μέχρι τώρα με τον αριθμό των συνδρομητών, ήταν ήδη ζημιογόνα για την εταιρεία. Πόσω μάλλον, τώρα που πλήρωσε για τις ποδοσφαιρικές αποκλειστικότητες.
Δεν υπερασπίζομαι τον ΟΤΕ, εγώ έχω NOVA και αντιπαθώ το ποδόσφαιρο.

Reaction score
0

Είναι προϊόν διασκέδασης, άρα απευθύνεται σε όσους το βλέπουν ως "πολυτέλεια". Η τιμή που είχε μέχρι τώρα με τον αριθμό των συνδρομητών, ήταν ήδη ζημιογόνα για την εταιρεία. Πόσω μάλλον, τώρα που πλήρωσε για τις ποδοσφαιρικές αποκλειστικότητες.
Δεν υπερασπίζομαι τον ΟΤΕ, εγώ έχω NOVA και αντιπαθώ το ποδόσφαιρο.
ναι, συμφωνώ. αλλά για μένα αυτό δεν τον δικαιολογεί.
αν είναι να θέλει απλά να πάρει τα πάντα δίνοντας υπέρογκα ποσά με σκοπό να γίνει μονοπώλιο και μετά να βάλει τους συνδρομητές να τα πληρώσουν, δεν είναι η καλύτερη εικόνα

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Ο ΟΤΕ κάνει το αυτονόητο που πρέπει να κάνει κάθε εταιρία για να είναι οικονομικά υγιής για να μπορεί να προσφέρει ποιοτικό πρόγραμμα και να προσελκύσει πελάτες.
Με πασαλείμματα και διαπλοκές τύπου Nova δεν μπορείς να πας μπροστά.
Αν νομίζεις ότι είναι ακριβό κάτι τότε πολύ απλά δεν το αγοράζεις.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Νέα πακέτα, νέες τιμές για τον OTE TV!

Ο ΟΤΕ κάνει το αυτονόητο που πρέπει να κάνει κάθε εταιρία για να είναι οικονομικά υγιής για να μπορεί να προσφέρει ποιοτικό πρόγραμμα και να προσελκύσει πελάτες.
Με πασαλείμματα και διαπλοκές τύπου Nova δεν μπορείς να πας μπροστά.
Αν νομίζεις ότι είναι ακριβό κάτι τότε πολύ απλά δεν το αγοράζεις.
συμφωνώ απόλυτα με το ότι, αν κάτι σου φαίνεται ακριβό δεν το παίρνεις
στο ότι το ακριβαίνει για να είναι οικονομικά υγιής ή για να ανεβάσει το κέρδος οκ, επιλογή του, όλες οι εταιρίες επιδιώκουν το κέρδος, αυτός είναι ο σκοπός τους άλλωστε.
την αύξηση σε αυτούς που έχουν συμβόλαια και είναι δεσμευμένοι όμως πιστεύω μπορούσε να την αποφύγει. πόσα σκοπεύει να βγάλει απ' αυτούς δλδ; τσάμπα χαλάει την εικόνα του, άσε που κάποιοι θα το διακόψουν, αφού θα έχουν την δυνατότητα αυτή.
παρ' όλα αυτά, δεν θα υποστηρίξω ότι για μένα καλά κάνει και την αυξάνει. για την εταιρία ναι καλά κάνει, αλλά όχι για μένα. όπως δεν υποστηρίζω ότι καλώς η νόβα ζητάει 50 ευρώ για σκέτο sportpack, δεν το δικαιολογώ, επειδή προσφέρει στην εταιρία οικονομική υγεία.
ακριβώς επειδή δεν το υποστήριξε αυτό, ο κόσμος, τώρα δίνει το sportpack 10 ευρώ στο 3play.
αν μου δινε ο οτε, τώρα που τρέχει η προσφορά της νοβα, να καταγγείλω την σύμβαση μου θα το κανα, αλλά τον σεπτέμβρη που θα έρθει η επίσημη ειδοποίηση, θα ναι αργά..

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.991

την αύξηση σε αυτούς που έχουν συμβόλαια και είναι δεσμευμένοι όμως πιστεύω μπορούσε να την αποφύγει. πόσα σκοπεύει να βγάλει απ' αυτούς δλδ; τσάμπα χαλάει την εικόνα του, άσε που κάποιοι θα το διακόψουν, αφού θα έχουν την δυνατότητα αυτή.
παρ' όλα αυτά, δεν θα υποστηρίξω ότι για μένα καλά κάνει και την αυξάνει. για την εταιρία ναι καλά κάνει, αλλά όχι για μένα. όπως δεν υποστηρίζω ότι καλώς η νόβα ζητάει 50 ευρώ για σκέτο sportpack, δεν το δικαιολογώ, επειδή προσφέρει στην εταιρία οικονομική υγεία.
ακριβώς επειδή δεν το υποστήριξε αυτό, ο κόσμος, τώρα δίνει το sportpack 10 ευρώ στο 3play.
αν μου δινε ο οτε, τώρα που τρέχει η προσφορά της νοβα, να καταγγείλω την σύμβαση μου θα το κανα, αλλά τον σεπτέμβρη που θα έρθει η επίσημη ειδοποίηση, θα ναι αργά..
Απ' ό,τι ακούγεται, αν πάρεις τηλέφωνο για διακοπή σου αντιπροτείνουν κάποια συμφέρουσα(;) εναλλακτική.

Το γενικό πρόβλημα είναι ότι η κάθε πλατφόρμα (Nova ή OTE TV) χρειάζεται έναν μίνιμουμ αριθμό πελατών για να είναι βιώσιμη με λογικό κόστος. Τώρα που έχουμε δύο παίκτες στην αγορά αυτό είναι δυσκολότερο. Και οι δύο ευελπιστούν πως όλο και περισσότεροι καταναλωτές θα στραφούν στην συνδρομητική TV, αφού λόγω κρίσης τα ελεύθερα κανάλια έχουν ρίξει πολύ το περιεχόμενό τους.

Και κάτι άλλο σχετικό/άσχετο: Η λέξη "προσφορά" έχει εσφαλμένα συνδεθεί στην Ελλάδα με τη στάνταρ τιμή. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Όλοι θέλουμε το φτηνότερο όταν όμως αυτό είναι δυνατόν.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

καλώς η νόβα ζητάει 50 ευρώ για σκέτο sportpack, δεν το δικαιολογώ, επειδή προσφέρει στην εταιρία οικονομική υγεία.
Για να καταλάβω κι εγώ.
Εχω νοβα το sports pack,με τηλεφωνία και Internet και πληρώνω για όλα 53 ευρώ το μήνα.
Φίλος που θέλησε να πάει στο triple play full , άκουσε κάτι για 79 ευρώ.
Τι ισχύει?

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.991

Αυτή είναι η κανονική τιμή του ful πακέτου.

Επιπλέον Δώρα αξίας 320€!
Δωρεάν η εγκατάσταση του εξοπλισμού Nova, 12 μήνες οι υπηρεσίες Nova Multiview, 3 μήνες η υπηρεσία Nova Adult pack, 12 μήνες οι υπηρεσίες Nova HD, ασύρματο ADSL2+ router, 50 SMS/μήνα προς εθνικά κινητά, ψηφιακές ευκολίες.
Κατά διαστήματα βγαίνουν διάφορες προσφορές με διαφορετικές υπηρεσίες και τιμές.

Reaction score
1.458

Για να καταλάβω κι εγώ.
Εχω νοβα το sports pack,με τηλεφωνία και Internet και πληρώνω για όλα 53 ευρώ το μήνα.
Τι ισχύει?
Το 79.90 για όλα στο 3play ισχύει.
Για το sport pack σε 3play ισχύει για νέους πελάτες 29.90 τηλεφωνία,internet και nova start pack και με επιπλέον 10 ευρώ διαλέγεις αν θες sport ή cinema pack.+5.00 για τα hd αν τα θες.Αν πληρώνεις με πάγια εντολή με πιστωτική τα hd δωρεάν για ένα χρόνο.
Αν είσαι αορίστου και δεν έχεις συμβόλαιο σε ισχύ,αν τους πιέσεις λίγο ότι θα διακόψεις θα σου δώσουν κι εσένα αυτή την προσφορά.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.295
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale