Το παραλήρημα και τα προικιά του skal...

Reaction score
677
Απάντηση: Αναγνώριση της πολιτικής του Κ. Μητσοτάκη μετά 20 έτη

εσυ ενστερνησου την αποψη του ΚΚΕ και οχι του 80% του Ελληνικου λαου, χαζοβιόλη!!!!
To 80% του ελληνικού λαού????:roflmao: Μάλλον ξέχασες την υποδιαστολή μετά το οχτώ !! Προφανώς προηγήθηκε η διαστολή των νευρώνων σου !!!!!
Η νευρωτική κομμουνιστοφοβία σου σε κάνει να τους αποκαλείς ανεξαιρέτως όλους κομμουνιστές... ακόμα και τους σώφρονες δεξιούς έτσι για να δικαιολογείται το αποχαυνωτικό παραλήρημα σου !!
Αχ καημένη ψυχιατρική ... τι σου μέλλε να πάθεις !! Χειρότερα κι από την ιστορία κατάντησες με αυτά που ακούς !!!

Reaction score
677
Απάντηση: Το παραλήρημα και τα προικιά του skal...

Βρε Σκαλούμπαξ, αφού οι κομμουνιστές τα έκαναν πλακάκια :roflmao:με τους Γερμανούς (όπως διερωτάται και μια φίλη συμφορουμίτισα κατά τις αναφορές σου) τότε γιατί ...μας μισείτε???
Εμείς οι δυό φυσιολογικά λοιπόν έπρεπε να είμαστε ... κολλητοί !!!:cool:

Reaction score
75

Βρε Σκαλούμπαξ, αφού οι κομμουνιστές τα έκαναν πλακάκια :roflmao:με τους Γερμανούς (όπως διερωτάται και μια φίλη συμφορουμίτισα κατά τις αναφορές σου) τότε γιατί ...μας μισείτε???
Εμείς οι δυό φυσιολογικά λοιπόν έπρεπε να είμαστε ... κολλητοί !!!:cool:
:thumbsup:

Nα σας πετύχω πουθενά να πίνετε κρασάκια τα δυο σας κι ας πεθάνω!!!:roflmao:

Reaction score
1.845

Ο τρόπος που εξελίσσεται η παρούσα συζήτηση, μου αφήνει την εντύπωση - για να μην πω τη βεβαιότητα - ότι μαλώνουν "πρόβατα" τίνος το "μαντρί" είναι το καλύτερο. Μαλώνουν δηλαδή πολίτες που αγαπούν την Ελλάδα πολύ λιγότερο από το κόμμα τους. No offence, αλλά η επιθυμία μου είναι να αγγίξει ένα μαγικό ραβδί το χιλιοβασανισμένο ετούτο τόπο και να εξαφανιστούν όλοι αυτοί από προσώπου Ελλάδας. ΟΛΟΙ!

Οι δημοκρατικές μου πεποιθήσεις - πραγματικές όχι μουσαντένιες - δεν μου επιτρέπουν, ακόμα και σε υποθετική περίπτωση που είχα τη δύναμη, να διώξω όλους αυτούς. Δεν θα το έκανα ούτε τότε. Αυτό όμως δεν με εμποδίζει να εύχομαι ακατάπαυστα και από βάθους καρδιάς να γίνει κάτι "μαγικό" και να απαλλαχτούμε από όλους αυτούς, εμείς που αγαπάμε την Ελλάδα και τους άλλους Έλληνες πολύ περισσότερο από κάποιο κόμμα. Που παρεμπιπτόντως - όλα μα όλα - είναι μαριονέτες της Αριστοκρατίας του Διεθνούς Υποκόσμου, των διεθνών χρηματοπιστωτικών οργανισμών.

Τότε υπάρχουν ελπίδες να επιστρέψει η δημοκρατία στον τόπο που τη γέννησε. Γιατί τώρα δημοκρατία δεν έχουμε ούτε κατά διάνοια. Όπως λέει το παλιό ρητό «το μέγεθος της δημοκρατίας σε ένα τόπο είναι ευθέως ανάλογο με το πόσο δημοκρατικά μοιράζεται το χρήμα». Στην Ελλάδα δηλαδή έχουμε σήμερα βαριά χούντα!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Ο τρόπος που εξελίσσεται η παρούσα συζήτηση, μου αφήνει την εντύπωση - για να μην πω τη βεβαιότητα - ότι μαλώνουν "πρόβατα" τίνος το "μαντρί" είναι το καλύτερο. Μαλώνουν δηλαδή πολίτες που αγαπούν την Ελλάδα πολύ λιγότερο από το κόμμα τους.
Πλάκα με κάνεις?

Ενας μαλώνει, 10 γελάνε κι ένας μυαλοπώλης.

Reaction score
677

Ο τρόπος που εξελίσσεται η παρούσα συζήτηση, μου αφήνει την εντύπωση - για να μην πω τη βεβαιότητα - ότι μαλώνουν "πρόβατα" τίνος το "μαντρί" είναι το καλύτερο. Μαλώνουν δηλαδή πολίτες που αγαπούν την Ελλάδα πολύ λιγότερο από το κόμμα τους. No offence, αλλά η επιθυμία μου είναι να αγγίξει ένα μαγικό ραβδί το χιλιοβασανισμένο ετούτο τόπο και να εξαφανιστούν όλοι αυτοί από προσώπου Ελλάδας. ΟΛΟΙ!
!
Σίγουρα δε γίνεται κόντρα για το ποιός αγαπά περισσότερο την Ελλάδα !! Δεν υπάρχει ¨δυναμόμετρο¨αγάπης και πατριωτισμού. Νομίζω ότι όλη η ιστορία και διαφωνία γίνεται για το ΠΟΙΑ Ελλάδα αγαπά ο καθείς...

Reaction score
1.845

Πλάκα με κάνεις? Ενας μαλώνει, 10 γελάνε κι ένας μυαλοπώλης.
Δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι διάβασες παρακάτω από την 1η παράγραφο. Διαφορετικά δεν θα στεκόσουν σ' αυτό.
Σίγουρα δε γίνεται κόντρα για το ποιός αγαπά περισσότερο την Ελλάδα !! Δεν υπάρχει ¨δυναμόμετρο¨αγάπης και πατριωτισμού. Νομίζω ότι όλη η ιστορία και διαφωνία γίνεται για το ΠΟΙΑ Ελλάδα αγαπά ο καθείς...
Δεν είναι το θέμα ποιος αγαπά την Ελλάδα περισσότερο, αλλά αν αγαπά έστω σε ψήγμα την Ελλάδα. Γιατί όταν στηρίζεις τους εχθρούς της χώρας, που λέγονται κόμματα, δεν την αγαπάς. Τη σφάζεις με κουζινομάχαιρο.

Reaction score
677

Το θέμα μου δεν είναι τα κόμματα αλλά οι πολιτικές που εκπροσωπούν. Δεν φέρνει αποτελέσματα η τέχνη του ...τσουβαλιάσματος. Πιστεψε με δεν θέλουν όλα τα κόμματα την ίδια Ελλάδα, ειδικά τα κόμματα της αστικής εξουσίας.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι διάβασες παρακάτω από την 1η παράγραφο. Διαφορετικά δεν θα στεκόσουν σ' αυτό.
Αρχίζω να πιστεύω οτι δεν έχεις ιδέα σε ποιό thread βρίσκεσαι.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Αναγνώριση της πολιτικής του Κ. Μητσοτάκη μετά 20 έτη

Τώρα κατάλαβα γιατί είσαι ''κάπως'' σήμερα...
[h=5]Στις 27 Ιουνίου 1999 πεθαίνει ο Γεώργιος Παπαδόπουλος. Υπήρξε αξιωματικός του ελληνικού στρατού, πραξικοπηματίας και πρωτεργάτης της κατάλυσης της ελληνικής δημοκρατίας την περίοδο 1967-1974 καθιστώντας τον εαυτό του ηγέτη της τότε στρατιωτικής κυβέρνησης, γνωστής ως Χούντα των Συνταγματαρχών. Διοίκησε δικτατορικά από διάφορες θέσεις, ως υπουργός, πρωθυπουργός, αντιβασιλέας και πρόεδρος δημοκρατίας.[/h]
ελπίζοντας να παρεις την εξουσία δια των όπλων, συμμοριτης λέγεσαι, ξυπνιε !!!!!!! :mad:
Φυσικά ήταν κι αυτός συμμορίτης , ε?

D

deleted user 10898

Guest
Ειναι τελειως λαθος η ολη προσεγγιση σας απεναντι στον συγκεκριμενο ανθρωπο.
Προσπαθειτε να κανετε να πιστεψει ο γιος του βασανιστη οτι ο πατερας του εκανε αυτα που εκανε.
Ε δεν γινεται.
Η αρνηση του ειναι δεδομενη, και απο αυτη πηγαζουν το ωραιο καμπινκ αθληματων "Η μακρονησος", ο παιδικος σταθμος "πολυτεχνειο" οπου φυσικα ολα ειναι μυθος, δεν ανοιξε μυτη, η κομουνιστικη απειλη με τσεγκεβαρα Αρβανιτακη κλπ που μας χαριζουν ωρες γέλοιου.
Ειναι ομως ματαιο να προσπαθειτε να τον αλλαξετε, ανθρωποι που το "δεν βλεπω αιμα" ηταν το "καλημερα" τους δεν ανηκουν στο "σκεφτομαι αρα υπαρχω."
αντε καλα "νουμερα"...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: Το παραλήρημα και τα προικιά του skal...

Ενα απλό Βιογραφικο του μακαρίτη του πατερα μου που κανείς από τους συγχρονους Ελληναραδες της Εξουσιας και μη, δεν μπορει ουτε τα παπουτσια του να λυσει....

Βλεπετε, εγω δεν εχω τιποτα να κρυψω... εκεινο δε που δε μπορω να κρυψω περισσοτερο ειναι η περηφανεια μου!!!

Reaction score
677

Ειναι τελειως λαθος η ολη προσεγγιση σας απεναντι στον συγκεκριμενο ανθρωπο.
Προσπαθειτε να κανετε να πιστεψει ο γιος του βασανιστη οτι ο πατερας του εκανε αυτα που εκανε.
Ε δεν γινεται.
Η αρνηση του ειναι δεδομενη, και απο αυτη πηγαζουν το ωραιο καμπινκ αθληματων "Η μακρονησος", ο παιδικος σταθμος "πολυτεχνειο" οπου φυσικα ολα ειναι μυθος, δεν ανοιξε μυτη, η κομουνιστικη απειλη με τσεγκεβαρα Αρβανιτακη κλπ που μας χαριζουν ωρες γέλοιου.
Ειναι ομως ματαιο να προσπαθειτε να τον αλλαξετε, ανθρωποι που το "δεν βλεπω αιμα" ηταν το "καλημερα" τους δεν ανηκουν στο "σκεφτομαι αρα υπαρχω."
αντε καλα "νουμερα"...
Λιγο σκληρό ρε Νίκο. Καλύτερα ορισμένα πράγματα και κάποιες αλήθειες να μένουν ανομολόγητες γιατί υπάρχει και το προσωπικό-συναισθηματικό στοιχείο. Ούτως ή άλλως κρίνει η ιστορία. Ας το αφήσουμε σε αυτή. Άλλωστε ΑΥΤΗ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

..εκεινο δε που δε μπορω να κρυψω περισσοτερο ειναι η περηφανεια μου!!!
Σ αυτό σε δικαιολογώ.Αλλωστε πατέρας σου ήταν.

Για αυτό και θεωρώ εντελώς άνανδρη την προσπάθεια κάποιων να σε πλήξουν μέσω εκείνου.

Λοιπόν για πες , ο Παπαδόπουλος δεν ήταν συμμορίτης?

Reaction score
677

Σ αυτό σε δικαιολογώ.Αλλωστε πατέρας σου ήταν.

Για αυτό και θεωρώ εντελώς άνανδρη την προσπάθεια κάποιων να σε πλήξουν μέσω εκείνου.
Σωστός !! Καλύτερα ας αποφεύγονται αυτά.

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Το παραλήρημα και τα προικιά του skal...

Λιγο σκληρό ρε Νίκο.
μαλλον δεν βγηκε οπως ηθελα.
ας το δουμε αναποδα.
οτι και να πεις στο παιδι που ο πατερας του περπατα κουτσα κουτσα μετα την φαλαγγα στην ασφαλεια της χουντας, δεν προκειτε ποτε να παραδεχθει οτι καποια πραγματα ηταν δικαιολογημενα απο το "γενικο κλιμα" της εποχης.
Το ιδιο ισχυει για ολους ΜΑΣ.
μαλλον υπερ του ηταν το ποστ μου.

D

deleted user 10898

Guest

Ενα απλό Βιογραφικο του μακαρίτη του πατερα μου που κανείς από τους συγχρονους Ελληναραδες της Εξουσιας και μη, δεν μπορει ουτε τα παπουτσια του να λυσει....

Βλεπετε, εγω δεν εχω τιποτα να κρυψω... εκεινο δε που δε μπορω να κρυψω περισσοτερο ειναι η περηφανεια μου!!!
καταλαβατε τωρα τι εννοουσα?
δεν ειναι θεμα τι λεμε εμεις, το βιογραφικο, η ιστορια, οι κομουνιστες..
δεν υπαρχει διαλογος με τα συγκεκριμενα ατομα, με σκοπο να τους δωσεις κατι, τα βιωματα ειναι απαγορευτικα.
μονο στην θεαση εχουμε κερδος...
αυτο και ΜΟΝΟ αυτο ηθελα να τονισω.

D

deleted user 10898

Guest

Καλύτερα ορισμένα πράγματα και κάποιες αλήθειες να μένουν ανομολόγητες γιατί υπάρχει και το προσωπικό-συναισθηματικό στοιχείο.
εχεις σκεφτει οτι καποιοι εδω ειχαν παπουδες "εκει" οποτε το "προσωπικό-συναισθηματικό στοιχείο" ισχυει και αναποδα?

Reaction score
677
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το παραλήρημα και τα προικιά του skal...

εχεις σκεφτει οτι καποιοι εδω ειχαν παπουδες "εκει" οποτε το "προσωπικό-συναισθηματικό στοιχείο" ισχυει και αναποδα?
Το έχω ξαναγράψει για την προσωπική μου εμπειρία. Ο δικός μου εξορίστηκε στη Μακρόνησο και δεν ξαναγύρισε σε ηλικία 49 ετών !! Εϊπαμε δεν άντεξε την πολύ ... γυμναστική !!:thumbsdown: Αφήνοντας τρια ανήλικα πίσω... και μπόλικη πείνα.
Πολλοί από μας έχουμε να πούμε. Πάνε αυτά τώρα όμως. Τι τα θες , τι τα γυρεύεις ρε Νίκο !

Reaction score
75

Έχεις δίκιο σε αυτό,όμως η προσπάθεια αυτή θα ήταν ανεδαφική εαν ο ίδιος δε προκαλούσε με τη συμπεριφορά του..

Καλώς ή κακώς το συγκεκριμένο όνομα είναι συνυφασμένο με την ιστορία..με ένα κακό κομμάτι της ιστορίας δυστυχώς.
Όποτε αναπόφευκτα θα γίνονται αναφορές πάνω σε αυτό,όπως γίνονται σε όλα τα σημαίνοντα πρόσωπα του κόσμου.

Κι όταν λοιπόν κουβαλάς ένα τέτοιο όνομα και η συμπεριφορά σου είναι τόσο εριστική,προσβλητική,κι επιτακτικα απόλυτη προς τους συνομιλητές σου,είναι απολύτως λογικό να αντιδράσουν με ανάλογο τρόπο.

Φαντάζεσαι πχ να τύχαινε να γράφει εδώ ο γιός ή η κόρη του Κύρκου;;;τι ευχολόγια θα άκουγε για το πατέρα του από το συγκεκριμένο;;;

Κι εν πάση περιπτώση δε γίνεται να ακούγονται με τόσο απόλυτο τρόπο κομμάτια της ιστορίας και ιδεολογίες,λες και είναι θέσφατα και να μην υπάρχει εξίσου έντονος αντίλογος.
Δεν είναι ότι προσπαθείς να αλλάξεις τις πεποιθήσεις του συγκεκριμένου(άλλωστε είναι πασιφανές ότι μονο με μεταμόσχευση εγκεφάλου θα γινόταν),αλλά διαβάζουν και πολλοί άλλοι και σχηματίζουν άποψη...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.105
Members
38.531
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON