Αποστολη πακετου επαρχια με αντικαταβολη - Τι προτινετε?

Reaction score
89
Παιδες θελω να στειλω ενα πακετο επαρχια με αντικαταβολη ομως. Επειδη με τα ΕΛΤΑ δε τα παω καλα εχετε να μου προτινετε καποια αλλη μεταφορικη για να μη πανε χαμενα τα λεφτα? Εχετε καποια προτιμηση ως προς τις μεταφορικες καθως κ ποια ειναι γρηγοροτερη στο να καταθεσει τα λεφτα?

Reaction score
1.832
Απάντηση: Αποστολη πακετου επαρχια με αντικαταβολη - Τι προτινετε?

τις μεταφορικές ξέχασέ τες. Όλες. Ειδικά για αντικαταβολές! Τις χρησιμοποιούν για να καλύψουν τα προβλήματα ρευστότητας που όλες έχουν.

Πόσο μεγάλο είναι το πακέτο?

τα ΕΛΤΑ έχουν υπηρεσία ταχυμεταφορών, ρίξε μια ματιά.

Για μικρά δέματα (μέχρι 6 κιλά) δουλεύω με τη γενική μεταφορική και είμαι ευχαριστημένος.

Reaction score
5.615

H ACS σού βάζει τα χρήματα της αντικαταβολής στο ακέραιο στον τραπεζικό σου λογαριασμό τη δεύτερη Παρασκευή από τη μέρα της παραλαβής.

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Αποστολη πακετου επαρχια με αντικαταβολη - Τι προτινετε?

μικρο κ ελαφρυ ειναι ουτε μισοκιλο δε παει. Απλα με τα ΕΛΤΑ εχασα ενα συστημενο πριν κανα μηνα ποτε δεν εφτασε κ μου χουν κανει τα νευρα τσαταλια.....

Τα λεφτα στα καταθετουν στη τραπεζα μετα απο ποσες μερες με τις ταχυμεταφορες? Απλα επειδη δεν ειμαι κ πολυ των αντικαταβολων λεω μη χασω κ το πακετο κ τα λεφτα μετα....

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.426

Απλα με τα ΕΛΤΑ εχασα ενα συστημενο
Χαθηκαν τα bluray???????

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Γενικη Ταχυδρομικη και τα λεφτα σε...δυομιση μερες εντος (απο την παραλαβη εννοειται) - ουτε πρωτες ουτε δευτερες Παρασκευες

Reaction score
89

Γενικη Ταχυδρομικη και τα λεφτα σε...δυομιση μερες εντος (απο την παραλαβη εννοειται) - ουτε πρωτες ουτε δευτερες Παρασκευες
υποθετω δηλωνεις κανονικα την αξια του προιοντος για να αποζημιωθεις σε περιπτωση που το χασουν κ αυτοι ε? :116:

Reaction score
38

Μάκη έχω πάρει και έχω κάνει αποστολή με αντικαταβολή, με Γενική Ταχυδρομική πρόσφατα και όλα λειτούργησα ρολόι.

Πολύ φθηνότερη από τους υπόλοιπους, εξυπηρετικοί και στην ώρα τους.

Τα χρήματα μπαίνουν σε μια εβδομάδα και η αντικαταβολή επιβαρύνει γύρω στα 5 ευρώ αν θυμάμαι καλά.

Reaction score
89
Να σε καλα Νικ κ ολη η παρεα φυσικα παμε με Γ.Τ. Να ρωτησω κ ενα τελευταιο? Μπορει για οποιοδηποτε λογω ο παραληπτης να ζητησει απτη Γ.Τ. να ακυρωθει η καταθεση? Δεν εννοω φυσικα να του στειλω κατι κατεστραμμενο εννοω αχ τι χρωμα ειναι αυτο δε μαρεσει παρτω πισω?

Reaction score
38

Αν ο παραλήπτης δεν δεχτεί το δέμα, τότε σαφώς δεν θα πληρώσει και θα ακυρωθεί η συναλλαγή.

Το όλο θέμα έγκειται στην πληρωμή της αντικαταβολής. αν γίνει όλα καλά. Αν όχι τότε το δέμα σου πήγε μια ωραία βόλτα στην εξοχή και επέστρεψε σπίτι (και ο αποστολέας πληρώνει την εκδρομή βέβαια)

Ρώτα και την ΓΤ. Πιστεύω θα ξέρουν καλύτερα.

Reaction score
89

Αν ο παραλήπτης δεν δεχτεί το δέμα, τότε σαφώς δεν θα πληρώσει και θα ακυρωθεί η συναλλαγή.

Το όλο θέμα έγκειται στην πληρωμή της αντικαταβολής. αν γίνει όλα καλά. Αν όχι τότε το δέμα σου πήγε μια ωραία βόλτα στην εξοχή και επέστρεψε σπίτι (και ο αποστολέας πληρώνει την εκδρομή βέβαια)

Ρώτα και την ΓΤ. Πιστεύω θα ξέρουν καλύτερα.
Μετα το γραφειο θα πεταχτω μια βολτα εχουν γραφεια επι της βουλιαγμενης οποτε θα τα λυσω μια κ καλη Νικ. Απαξ παντως κ το δεχτει το πακετο ο παραληπτης δε μπορει την επομενη ή μεθεπομενη μερα να παρει τηλεφωνο τη ΓΤ κ να ζηταει τα λεφτα του πισω σωστα? λιγο ακραιο αλλα τι να πω....

Reaction score
38

Όχι μετά την απομάκρυνση απο το ταμείο....
Αν είναι να παραλάβεις ανοίγεις το δέμα πριν πληρώσεις.
Αν είναι να στείλεις, μόνο με αντικαταβολή, Μάκη.

Οι καιροί είναι περίεργοι.

Πάρε και στο κατάστημα Γλυφάδας. Είχαν μια καλή προσφορά 50% νομίζω.
Πιθανόν να ισχύει για όλα τα καταστήματα βέβαια... τσέκαρε.

:605:

Reaction score
89
Nικ το στειλα προχτες οποτε απο βδομαδα μου ειπαν θα μπουν τα λεφτα. Οντως κ στη βουλιαγμενης που πηγα ειχαν το 50% αλλα ειπα να το πληρωσει ο παραληπτης...
Το ελαβε μια χαρα δε το στραπατσαρανε το κουτι απ οτι μου ειπε οποτε τωρα μενει το ποιο κρισιμο κομματι αυτο της καταθεσης χιχιχιιιι.
Για να δουμε απο βδομαδα θα σας ενημερωσω!

Reaction score
89
σημερα το απογευματακι τελικα μπηκαν τα λεφτα. Αν κ ειδα μια χρεωση 3 ευρω κ δε ξερω ειναι τιποτα προμηθεια λογω αντικαταβολης αραγε?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Αποστολη πακετου επαρχια με αντικαταβολη - Τι προτινετε?

Ου μπλέξεις με αντικαταβολές και μεταφορικές μαζί!!!
Είναι συνδυασμός που δεν πάει με ΤΙΠΟΤΑ!!!!
τρελό νταβατζιλίκι!!!
εμμμ σου κρατάνε τα λεφτά σου (τα οποία τα έχουν εισπράξει από τον πελάτη μία δύο μέρες μετά!!)το λιγότερο κάνα μήνα (κατά μέσο όρο 2 μήνες!!!!), όπου εννοείται πως βάζουν τα λεφτά ΣΟΥ!!! στον τόκο!! και τρέφονται από αυτά, εμμμ μετά κατά την απόδοση (επιτέλους) σου κρατάνε και μία προμήθεια 9 τοις χιλίοις, με ελάχιστα (διαχειριστικά???!!!!???) έξοδα 2 με 2,5 ευρώ!!
Γίνανε και οι νταλικιέριδες έξυπνοι!!!
Τι να πω... εγώ τους έτρωγα στην μάπα κανά χρόνο (λόγω καταστήματος λιανικής) όπου γίνονταν ομηρικοί καβγάδες για να μαζέψω τα λεφτά μου. Σε δύο περιπτώσεις έχασα τα λεφτά μου γιατί έκλεισε η μεταφορική (σημεία των καιρών!!!). Ευτυχώς τα ποσά ήτανε μικρά…
Από τις πιο χάλια μεταφορικές στο κομμάτι των αντικαταβολών είναι η ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ, η οποία γυρίζει τα λεφτά σου κανά δίμηνο και έχουν και ύφάκι…
Ποτέ ξανά αντικαταβολές με τις μεταφορικές (νταλικιέριδες), μέχρι να στρώσουν χαρακτήρα!!!!

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.704
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αποστολη πακετου επαρχια με αντικαταβολη - Τι προτινετε?

Απλα με τα ΕΛΤΑ εχασα ενα συστημενο πριν κανα μηνα ποτε δεν εφτασε κ μου χουν κανει τα νευρα τσαταλια.....
Συστημένο και χάθηκε; Πολύ περίεργο...
Το tracking number τι πληροφορίες δίνει;

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Από τις πιο χάλια μεταφορικές στο κομμάτι των αντικαταβολών είναι η ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ, η οποία γυρίζει τα λεφτά σου κανά δίμηνο και έχουν και ύφάκι…
Ποτέ ξανά αντικαταβολές με τις μεταφορικές (νταλικιέριδες), μέχρι να στρώσουν χαρακτήρα!!!!
Aν θέλεις να καταγγείλεις συμπεριφορές και πράξεις , στείλε τα πλήρη στοιχεία σου σε κάποιον συντονιστή.
Δεν είναι οτι δεν σε πιστεύουμε , αλλά πρέπει να υπάρχουν στοιχεία.Ελπίζω να καταλαβαίνεις τον λόγο.
Βοήθησέ μας για να σε βοηθήσουμε.

kambog

Επαγγελματίας
Reaction score
2

Παιδια εγω με τα ΕΛΤΑ courier (ταχιμεταφορες) εδω και τρια χρονια που συνεργαζομε δεν ειχα προβλιμα με αντικαταβολες,
το αργοτερο 10 μερες να μου φερουν τα χριματα σε επαρχια κιολας.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.741

Είναι γεγονός ότι οι μεταφορικές δεν το χειρίζονται καλά το θέμα με τις αντικαταβολές.
Κάνουν κατάχρηση των χρημάτων του πελάτη τους με τρόπο ξεδιάντροπο.
Εγώ με κάποια αντικαταβολή από Κοζάνη έκανα 2,5 μήνες να πάρω τα χρήματά μου, κι αυτό με φωνές και γκρίνιες.
Ενώ ο πελάτης είχε πληρώσει κανονικά κατά την παραλαβή του δέματος.

Είναι πια λίγες αυτές που δουλεύουν σωστά.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.099
Members
38.530
Νεότερο μέλος
Σωτήρης Καλύμνιος