Huawei Ideos X5

Reaction score
4
Huawei Ideos X5. Στο κουτί του. H εγγύηση έληξε στις 05/05/2013, άψογο, χωρίς δείγμα γρατσουνιάς στην οθόνη του. Θα το πάρετε χωρίς screen protector για να δείτε πώς είναι και μαζί θα πάρετε ένα καινούριο/ σφραγισμένο ποιοτικό screen protector, τον φορτιστή του, κάρτα sd 2gb, θήκη σιλικόνης και θήκη που φοριέται στο μπράτσο και έχετε πρόσβαση στο κινητό για να το παίρνετε μαζί σας στα αθλήματα. Μπορείτε να επιλέξετε με τι λειτουργικό το θέλετε ανάμεσα από την Aurora ICS 4.0.4 - Version 5.0 update 20 του DZO, την MIUI V4 2.12.21 Recompiled του Djuganight ή την μαμίσια... Προσωπικά φοράω την Aurora οτυ DZO και μου φαίνεται άψογη. Σε όλο το τηλέφωνο να υπάρχουν δυο-τρία ανεπαίσθητα χτυπηματάκια, που εννοείτε πως δεν επηρεάζουν τη λειτουργία του κινητού. Στα 80 ευρώ για να φύγει τώρα!! Ευχαριστώ

ΥΓ
Θα προτιμηθούν Θεσσαλοί για συναλλαγή χέρι με χέρι και για να δω σίγουρα το μήνυμά σας, στείλτε μου και Pm.

Ευχαριστώ.

Reaction score
4
Απάντηση: Huawei Ideos X5

Ναι φίλε μου. Είπα στείλτε μου και pm να πάρει, δεν μπαίνω συχνά. Τώρα το είδα. Και πλέον η τιμή είναι 5 ευρώ κάτω και σήμερα θα ανεβάσω φώτο και θα ανανεώσω την αγγελία...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428

Ναι φίλε μου. Είπα στείλτε μου και pm να πάρει, δεν μπαίνω συχνά. Τώρα το είδα. Και πλέον η τιμή είναι 5 ευρώ κάτω και σήμερα θα ανεβάσω φώτο και θα ανανεώσω την αγγελία...
Kαλα, πως θα δεις τα πμ αν δεν μπεις στο σάητ; Σου στελνω και "τετοιο", αλλα δυστυχως ΔΕΝ εχει ραδιοφωνο (κατι βασικο στο...περπατημα!), αλλιως...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428

Μέσω email θείο. :wink:
Οπως οτι δημοσιευθηκε απαντηση στο θεμα που παρακολουθεις, ,μεσω ιντερνετ δλδ - αρα;

Reaction score
4

Μόνο για pm's έχω ειδοποιήσεις μέσω Mail. Καλά τα είπε ο abcd...

Στο θέμα μας....

Ένα update. Θα το δώσω 70 ευρώ. Το μόνο που έγινε είναι ότι ξέφτισε το καλώδιο φόρτισης. Δουλεύει κανονικά, απλά το έπιασα με ταινία. Και ανέβασμα φωτογραφιών....

https://mega.co.nz/#!QMN1TDxK!dUFzR3tlAkfhQzqzmICCKBIRW3AMCCTV56ocx85vlfU

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.418
Members
38.696
Νεότερο μέλος
Spiromag