Sherwood PM-9805

Reaction score
0
Απάντηση: Sherwood PM-9805

ώραίο το link Που μου έστειλες αλλα δυστυχώς δεν λέει και απο που μπορώ να τα πάρω.
Το Σάββατο θα πάω να ψάξω για κανένα μαγαζί που να πουλάει τέτοια προϊόντα γιατί το βράδυ θα έρθουν φίλοι μου με άγριες διαθέσεις για μουσική και πρέπει να είμαι έτοιμος! :105:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.487

Τα προϊόντα της Pro-Ject αντιπροσωπεύονται από την Orpheus Audio, στη Στουρνάρη. Κοίτα κι εκεί.

(στο link που έδωσε ο GeoVaz για την Pro-Ject, click στο Worldwide Distributors και μετά ψάξε για Ελλάδα)

Reaction score
0

Καλησπερα σε ολους, εχω ενα Sherwood PM-9805 και θα ηθελα να μου προτεινεται κεφαλη και βελονα :thumbsdown:για το συγκεκριμενο πικαπ, ευχαριστω εκ των προτερων !:thumbsup:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.020

Είναι μηχανικά συμβατή με τους (βαρείς) βραχίονες του ΜΚ2 και των κλώνων του, όπως αυτό το Sherwood, και έχει και πολύ καλή ποιότητα ήχου. Θα μπορούσε να κοστίζει τα τριπλάσια -και παραπάνω- και να μη διαμαρτύρεται κανένας...

Reaction score
0

Φοραει μια παλια Technics 270c, βγαινει απο εναν Tensai ta2030 και ηχεια Technics sb-f950 60watt, αν βοηθαω με τις πληροφοριες.....ειναι λιγο αρχαια ε? :lol::gotcha:

Reaction score
8.905

Μην αλλάξεις κεφαλή και μείνε με την ίδια, σύμφωνα με τις συσκευές που διαθέτεις, υπάρχουν 2 λύσεις: α) να βάλεις την Κωνική βελόνα από εδώ β) η την ελαφρώς καλύτερη σε ελλειπτική βελόνα από εδώ. Υπάρχει και ακριβότερη αλλά δεν στην προτείνω...

Reaction score
0

Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας.:smile:
Να σε ρωτησω φιλε VasilisM η διαφορα κωνικης και ελλειπτικης βελονας ειναι το πως καθεται στο αυλακι και διαβαζει καλυτερα και δεν προκαλει φθορα στο δισκο ?:thumbsdown:

Reaction score
8.905

Οι βελόνες (τύποι) έχουν να κάνουν με την καλύτερη επαφή στο αυλάκι του δίσκου και η ελλειπτική έχει μεγαλύτερη ακρίβεια ανάγνωσης! Εάν έχεις τα λεφτά προτίμησε την ελλειπτική... αλλά ακόμα και η σφαιρική της Jico είναι νέας σχεδίασης.

Ένα ωραίο θέμα να το διαβάσεις είναι του Κόγια εδώ!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster