LG 55LM760S και media player

Reaction score
0
γεια χαρα σε ολους. θα ηθελα την βοηθεια σας. Εδω και μια εβδομαδα εχω αγορασει την 55lm760s. Ειναι μια φανταστικη τηλεοραση που δεν την χορταινεις με τιποτα. Το θεμα μου και η απωρειες μου ειναι οι εξης. Η τηλεοραση εχει ενσωματωμενο media player που παιζει τα παντα με συνδεση dlna που της εχω με το λαπτοπ μου. Ακομα και σε 3Δ ταινιες σε υψηλη αναλυση εχει φανταστικα αποτελεσματα χωρις καν να buffαρει. Η TV εχει ενσωματομενο και το plex που ειναι και αυτο πολυ καλο. Θελω ομως να την δουλευω με xbmc και εκει ξεκινανε τα προβληματα μου. Σε 3Δ ταινια που δοκιμασα απο το λαπτοπ μου με εξοδο hdmi στην τηλεοραση μεσω xbmc η εικονα ηταν απαραδεκτη. Δοκιμασα και αλλη ταινια 2Δ αλλα και εκει λες και παιζει σε stream απο youtube. To laptop ειναι ενα ι3 με ΑΤΙ 5450. Αν αγοραζα κανενα htpc θα ειχα καλυτερα αποτελεσματα ή τα ιδια. Αν αγοραζα media player ποιος θα ηταν ο καλυτερος για 3Δ και φυσικα με xbmc. Αν δεν εχουν ολες αυτες οι λυσεις κατι καλυτερο απο τον ενσωματωμενο της τηλεορασης υπαρχει κανενας αλλος τροπος να φορτωσει ο xbmc ή εστω το navi-x μεσω plex; Απο ποιωτητα θα εχω διαφορα απο τον ενσωματωμενο; Συγνωμη αν σας κουρασα αλλα ψαχνω για μια καλη λυση.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
To XBMC γενικά έχει καλή εικόνα, μάλλον κάποια ρύθμιση στο PC ή στην τηλεόραση σου δημιουργεί τα προβλήματα.
Η ΑΤΙ HD5450 δεν κάνει για 3D.

Reaction score
0
Απάντηση: LG 55LM760S και media player

απο τα υπολοιπα εχουμε καποια καλη λυση; κανενα καλο media player που αναφερω κλπ

Reaction score
1.458

Με htpc θα ειναι όλα πιο καλά.Για media player που να υποστηρίζει plex & xbmc δες το Roku 3:http://www.roku.com/why-its-cool
Μπορείς να το αγοράσεις από το Amazon.

Reaction score
0

πριν απο λιγο εγκατεστησα εναν σταθερο ι5 με 6859 Ατι radeon. Εχω λιιιιγο καλυτερη εικονα αλλα ουτε κατα διανια οπως εχω με το dlna, που υποτιθεται εχει και απολειες. Αληθεια η εικονα απο το usb της τηλεορασης εχει διαφορα με το dlna; εγω δεν μπορω να δω αλλα εσεις θα ξερετε καλυτερα.
Αυτο το media player το εχω δει και ειμαι πολυ κοντα αλλα ελεγα μηπως βρω για αρχη λυση με το υπαρχον υλικο.
Με htpc αν ειναι να εχω τα ιδια με προβληματα ρυθμισεων χεστα χαραλαμπε!
Τι ρθυμισεις πρεπει να εχει η ΑΤΙ ρε γαμωτο δεν μπορω να βρω ακρη με τιιποτα

Reaction score
1.458

Νομίζω θα πρέπει να κάνεις κάποιες ρυθμίσεις στο menu της κάρτας γραφικών.Εγώ έχω mac mini ως htpc και δεν μπορώ να βοηθήσω μιας και δεν ξέρω από windows.Ισως ο gkontoletas μπορεί να σου πει περισσότερα!

Reaction score
0

γενικα για να μην μπαινω σε κοπο με ποια σειρα ποιοτητας θα εβαζες τα παρακατω απο το καλυτερο προς το χειροτερο
1. dlna
2. usb της tv με τον ενσωματομενο player
3. media player
4. htpc

και αν μιλαμε βεβαια για σοβαρες διαφορες.
Εκτος του roky 3 επειδη δεν θελω να μπλεξω με αμαζον εχει κανενα αντιστοιχο στην Ελλαδα; με καλο 3d πανω απο ολα και xbmc ή plex.
Αν επιλεξω htpc θα χρειαστει και εκει ρυθμισεις ή θα ειναι plug and play οπως τα media players?

Reaction score
1.458

Με dlna και usb με τον player της tv,όλη τη δουλειά την κάνει η tv.
Για media player εξωτερικό εξαρτάται το chip που έχει.
Για htpc με μια καλή κάρτα γραφικών θα έχεις την καλύτερη εικόνα,θέλει σετάρισμα όμως.
Συγκλονιστικές διαφορές δε θα δεις στην εικόνα με κανένα από τα παραπάνω.Το καλό video θα είναι καλό σε όλα.Το μέτριο σε htpc και ανάλογα το media player θα είναι λίγο καλύτερο.Το κακό video θα είναι κακό παντού.Σε σωστή κίνηση το htpc 1o και ένα καλό media player 2ο.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Όλοι σχεδόν οι media players που έχω χρησιμοποιήσει σε HTPC ακόμα και με default ρυθμίσεις δίνουν καλύτερη ποιότητα εικόνας από το dlna ή τον ενσωματωμένο player της τηλεόρασης.

κατέβασε τον media player classic home cinema και δοκίμασε χωρίς να κάνεις καμία ρύθμιση.
Δες από το Catalyst Control Center την ανάλυση και τα Hz που στέλνεις στην τηλεόραση και απενεργοποίησε το dynamic contrast.
Στην τηλεόραση απενεργοποίησε όλες τα υποτιθέμενα βελτιωτικά που έχεις ενεργοποιημένα για την είσοδο HDMI που βάζεις το HTPC

Reaction score
0

αυτα τα 2 τελευταια δεν μπορω να τα βρω...που βλεπω τα hz που στελνω και που το dynamic contrast

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Δεν έχω κάρτα γραφικών της AMD και δεν θυμάμαι που είναι οι ρυθμίσεις, αν το ψάξεις λίγο δεν νομίζω να δυσκολευτείς

Reaction score
0

το dynamic contrast το βρηκα. τα hz τα εβαλα 24 αλλα παλι τα ιδια. στο 3Δ ζαλιζεσαι δεν μπορεις να δεις με τιποτα . Στο 2Δ εχει χαμηλη αναλυση. Δεν μπορω να καταλαβω τι τρεχει. Εχω χρησιμοποιησει και το powerdvd αλλα τιποτα. Και στα 2 πισι σχεδον το ιδιο. Δεν ξερω αν παιζει ρολο που δεν εχω καλωδιο 1.4 αλλα απλο...Αν παιζει ρολο αυτο ειμαι πολυ @#@#@...
Παντως αν βρω την υγεια μου με ενα media player θα ειμαι οκ. Εχω και ενα playstation 3 μπορω να κανω τιποτα με αυτο;

Reaction score
0

αυτο το εχω βαλει αλλα δουλευει και αυτο dlna.

Reaction score
1.458

Και δεν έχει καλή εικόνα?Τι αρχεία έχεις?1080p,720p,sd,hd,avi,mkv,mp4 κλπ?

Reaction score
0

πολυ καλη εικονα εχει αλλα πολυ καλη εικονα εχει και με τον ενσωματομενο player της lg, αλλα ελεγα μηπως εχει διαφορα με hdmi και με media players και htpc. Ενα καλο media player με καλο chip εκτος του r3 γιατι δεν θελω απο εξω υπαρχει στην Ελλαδα;

Reaction score
1.458

Αν βλέπεις μέτρια σε εικόνα avi με media player και με htpc θα δεις κάποια μικρή διαφορά προς το καλύτερο.Αν βλέπεις ματρόσκες 720p ή 1080p δε θα δεις καμιά διαφορά.Αν έχεις βέβαια πολυκάναλο ενισχυτή και μόνο για τον ήχο επιβάλλεται να έχεις htpc ή εξωτερικό media player.
Εκτός από την tv έχεις ενισχυτή?και ποιόν?

Reaction score
0

720p και 1080p βαζω μονο. Εχω ενισχυτη και τον εχω συνδεσει με την τηλεοραση με οπτικη ινα γιατι ειναι παλιος και δεν εχει hdmi. sony de475 ειναι.

Reaction score
1.458

Με ένα εξωτερικό media player συνδεδεμένο με optical στον ενισχυτή,θα έχεις και πολυκάναλο ήχο.Δες κάποια από τα μοντέλα Dune & Mede8er.Σε κάτι ποιο φθηνό πήγαινε σε WD Live 3 Gen ή σε Grystal Audio AppStreamer.

Reaction score
0

απο αυτα ποιο ειναι το καλυτερο και σε 2Δ και σε 3Δ; αν ειναι να εχει καλη εικονα θα κανω μια υποχωρηση στον xbmc ας μην εχει...Αλλα αφου μου ειπες οτι δεν θα εχει διαφορα εικονας στα συγκεκριμενα φορματ τοτε δεν αξιζει και η αλλαγη..; Πολυκαναλο ηχο εχω και τωρα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo