γεια χαρα σε ολους. θα ηθελα την βοηθεια σας. Εδω και μια εβδομαδα εχω αγορασει την 55lm760s. Ειναι μια φανταστικη τηλεοραση που δεν την χορταινεις με τιποτα. Το θεμα μου και η απωρειες μου ειναι οι εξης. Η τηλεοραση εχει ενσωματωμενο media player που παιζει τα παντα με συνδεση dlna που της εχω με το λαπτοπ μου. Ακομα και σε 3Δ ταινιες σε υψηλη αναλυση εχει φανταστικα αποτελεσματα χωρις καν να buffαρει. Η TV εχει ενσωματομενο και το plex που ειναι και αυτο πολυ καλο. Θελω ομως να την δουλευω με xbmc και εκει ξεκινανε τα προβληματα μου. Σε 3Δ ταινια που δοκιμασα απο το λαπτοπ μου με εξοδο hdmi στην τηλεοραση μεσω xbmc η εικονα ηταν απαραδεκτη. Δοκιμασα και αλλη ταινια 2Δ αλλα και εκει λες και παιζει σε stream απο youtube. To laptop ειναι ενα ι3 με ΑΤΙ 5450. Αν αγοραζα κανενα htpc θα ειχα καλυτερα αποτελεσματα ή τα ιδια. Αν αγοραζα media player ποιος θα ηταν ο καλυτερος για 3Δ και φυσικα με xbmc. Αν δεν εχουν ολες αυτες οι λυσεις κατι καλυτερο απο τον ενσωματωμενο της τηλεορασης υπαρχει κανενας αλλος τροπος να φορτωσει ο xbmc ή εστω το navi-x μεσω plex; Απο ποιωτητα θα εχω διαφορα απο τον ενσωματωμενο; Συγνωμη αν σας κουρασα αλλα ψαχνω για μια καλη λυση.
Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025