LG 55LM760S και media player

Reaction score
1.458
Απάντηση: LG 55LM760S και media player

Επίσης αν και παλιό μοντέλο,σε εξαιρετική τιμή μπορείς να βρεις και στην Ελλάδα το Boxee Box,νομίζω θα σε ικανοποιήσει απόλυτα.Κάνε ένα search στο skroutz,θα το βρεις σε τιμή χώμα!

Reaction score
1.458

απο αυτα ποιο ειναι το καλυτερο και σε 2Δ και σε 3Δ; αν ειναι να εχει καλη εικονα θα κανω μια υποχωρηση στον xbmc ας μην εχει...Αλλα αφου μου ειπες οτι δεν θα εχει διαφορα εικονας στα συγκεκριμενα φορματ τοτε δεν αξιζει και η αλλαγη..; Πολυκαναλο ηχο εχω και τωρα.
Περίμενε,η τηλεόραση βγάζει πολυκάναλο D.D 5.1 και DTS στον ενισχυτή?

Reaction score
0

ναι γιατι στο display του ενησχυτη αναβουν ολα τα λαμπακια και οι ενδυξεις dd5.1 και παιζει πολυ ομορφα με ολα τα εφε. Να σε ρωτησω κατι. Οταν συνδεω τωρα τα πισι με την τηλεοραση, στο 3Δ αν κλεισεις το ενα ματι αφηνει ενα κενο στην οθονη σαν καθετη μπαρα αριστερα και αν κλεισεις το αλλο το κανει δεξια. Και αυτο εχει πολυ κακο αποτελεσμα στην εικονα. Εψαξα τα παντα αλλα τιποτα... Τελος παντων με τα πισι που εχω εδω εχω κανει ενα σπιτι ανω κατω αλλα δεν εχω καταφερει να δω καλη εικονα ουτε καν στα 2Δ. τεραστια διαφορα. Αν οπως μου λες στα 720π και 1080π δεν θα εχω διαφορα με τα εξωτερικα media player δεν βλεπω και τον λογο να κανω την αγορα. Απλα δεν εχω μετρο συγκρισης αλλη τηλεοραση να δω διαφορες. Ελεγα εδωσα τοσα χρηματα για την τηλεοραση και να μην εχω τα καλυτερα αποτελεσματα δεν λεει...θα κοιταξω τους players που μου εχεις γραψει και θα παρω εναν να δω αν εχει διαφορες. διαφορετικα θα ψαξω κανενα ετοιμο htpc για αγορα ή θα μεινω στα αβγα μου...

Reaction score
1.458

Αν βρεις κάποιο release με DTS προφανώς δεν θα παίζει πολυκάναλα στον ενισχυτή,με D.D είναι ok.
Αν και από 3D δε γνωρίζω και πολλά,με ένα φθηνό 3D bd player και θα το απολαύσεις και δε θα έχεις και προβλήματα με 3d δισκάκια,τα υπόλοιπα είναι ημίμετρα σε 3d.
Απ'αυτά που γράφεις θα σου έλεγα αν πας σε media player να πάρεις το Boxee,θα σε ικανοποιήσει απόλυτα και είναι σαν το xbmc και έχει και πολλά κολπάκια!:wink:

Reaction score
0

ok θα δω που πουλανε και θα το τιμησω. αν τωρα προκειψει κατι αλλο και μπορει να ερθει καποια βοηθεια για να φτιαξω το πισι τουλαχιστον να παιζει απο εκει θα ειμαι μια χαρα. σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου! να εισαι καλα!

Reaction score
0

στο 3Δ αν κλεισεις το ενα ματι αφηνει ενα κενο στην οθονη σαν καθετη μπαρα αριστερα και αν κλεισεις το αλλο το κανει δεξια. Και αυτο εχει πολυ κακο αποτελεσμα στην εικονα. Εψαξα τα παντα αλλα τιποτα
νομιζω καπου εδω επικεντρονεται το προβλημα μου αλλα δεν μπορω να βρω πως να το φτιαξω...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.900
Members
38.518