KΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΩ

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.501
Απάντηση: KΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΩ

Όταν λες με τον τρόπο σου; :hunter:
Αν δεν καταλαβαίνουν από λόγια... :biggrin:

Οπως τα λες δεν υπαρχει μεσοβεζικη, και σωστα τα λες!
Αποφάσισες τελικά ή θα πας το χειμώνα; :tongue:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

.....................................
Αποφάσισες τελικά ή θα πας το χειμώνα; :tongue:
Για αρχες Σεπτεμβρη λεμε...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.501

Ακόμα επιμένεις Ελληνικά; :p

Reaction score
209

Αυτό με το ωράριο που πρέπει να είσαι πίσω για να φύγει το πλοίο, μου θυμίζει την ώρα που έπρεπε να επιστρέψω στο στρατόπεδο όταν ήμουν φαντάρος... :biggrin:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Ακόμα επιμένεις Ελληνικά; :p
ή Ευρωπαϊκα! Δεν παω σε...μαϊμουδες λεμεεεε:roflmao:
Αυτό με το ωράριο που πρέπει να είσαι πίσω για να φύγει το πλοίο, μου θυμίζει την ώρα που έπρεπε να επιστρέψω στο στρατόπεδο όταν ήμουν φαντάρος... :biggrin:
Να ευχαριστας τον Θεο που το θυμασαι ακομη - εγω κοντευω να ξεχασω ποτε πηγα (π.Μ.):cry:

Reaction score
209

Η κρουαζιέρα που βλέπει ο Λάκης έχει και το κουσάντασι στους προορισμούς. Ούτε Ελληνικά, ούτε ευρωπαικά :biggrin:

Γενικώς οι κρουαζιέρες είναι για εκείνους που θέλουν να δουν πολλά μέρη σε λίγο χρόνο. Και μόνο στη σκέψη κουράζομαι. Άσε που όσο μεγάλο και να είναι το κρουαζιερόπλοιο, τόσες μέρες, σίγουρα θα το βαριόμουνα.

Η λύση είναι δύο φορές διακοπές μέσα στο καλοκαίρι... :geek:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Η κρουαζιέρα που βλέπει ο Λάκης έχει και το κουσάντασι στους προορισμούς. Ούτε Ελληνικά, ούτε ευρωπαικά :biggrin:

..................... :geek:
Ουσιαστικα ενα εκδρομικο 3ωρο ειναι το μη ελληνοευρωπαϊκο - παραπανω σε αυτους τους ανθρωπους ΔΕΝ αντεχω!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.501

Γενικώς οι κρουαζιέρες είναι για εκείνους που θέλουν να δουν πολλά μέρη σε λίγο χρόνο. Και μόνο στη σκέψη κουράζομαι. Άσε που όσο μεγάλο και να είναι το κρουαζιερόπλοιο, τόσες μέρες, σίγουρα θα το βαριόμουνα.
Προσπερνώ την αλλεργία μου για τα πλοία και με σκέφτομαι ανάμεσα σε ένα πλήθος αντιπαθητικών "συμπολιτών" μου. Η μισανθρωπία μου θα χτυπήσει κόκκινο. ΦΡΙΚΗ!!!!! Χαχαχα

gonis

Luger
Reaction score
12.505

Τα μεταξωτά βρακια θέλουν και επιδεξιους κ@λους
Costa Navarino και η γύρω περιοχή!!!
Καμμιά σχέση με Τιτανικους και μουρτζοτυροβλαχοσυγκροτηματα Κρήτης και άλλων περιοχών...

Reaction score
1.213

Προσπερνώ την αλλεργία μου για τα πλοία και με σκέφτομαι ανάμεσα σε ένα πλήθος αντιπαθητικών "συμπολιτών" μου. Η μισανθρωπία μου θα χτυπήσει κόκκινο. ΦΡΙΚΗ!!!!! Χαχαχα
Kαι να μην μπορεις να την σκαπουλαρεις κιολας.Να εισαι αναγκασμενος να φας στην μαπα αυτο το πληθος θες δεν θες :eek:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.197

Εδώ συμφωνούμε απολύτως!
Λέω κι εγώ, γιατί γκρεμίστηκε ο φούρνος της γειτονιάς μου! :tongue:

Reaction score
209

Εγώ από την άλλη, βαριέμαι εύκολα. Πολύ εύκολα όμως. Δεν μπορώ να με φανταστώ σε ένα πλοίο τόσες μέρες.

Αυτό που περιγράφεις δεν είναι φρίκη. Φρίκη είναι, να αναγκαστείς να πας σε μέρος Γ' κατηγορίας (εντελώς όμως) και στην παραλία να ακούς τη βλάχα να επιπλέει στο νερό σφυριζοτραγουδώντας δημοτικά.... :eek:

Πωωωω τα νεύρα μουουου!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.501

Αυτό που περιγράφεις δεν είναι φρίκη. Φρίκη είναι, να αναγκαστείς να πας σε μέρος Γ' κατηγορίας (εντελώς όμως) και στην παραλία να ακούς τη βλάχα να επιπλέει στο νερό σφυριζοτραγουδώντας δημοτικά.... :eek:
Γι' αυτό και οι διακοπές για μένα είναι σε μέρος και περίοδο που δεν θα υπάρχει κανένας σε ορατή απόσταση. Προτιμώ την ηρεμία από την καλύτερη παραλία.

Υ.Γ. Λάκη, πριν ξενερώσεις εντελώς, διάλεξε κρουαζιέρα. Εστω και με τριήρη! :)

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.095
Members
38.528
Νεότερο μέλος
Nikos67