Manos58
εγχειρισμένη
- Reaction score
- 12.844
Απάντηση: Tέλος στα McDonald's
Τα συντηρητικά βρε......
Τα συντηρητικά βρε......
Αυτό και άλλα πολλά που αναφέρονται σε αυτήν την ταινία.Πριν χρόνια είχαν δείξει πως φτιάχνονται τα burger στην Αμερική για τις μεγάλες αλυσίδες .Τοτε με τις τρελλές αγελάδες .
Όλο το ζώο έμπαινε στην κρεατομηχανή .........
Καλά λέει ο Λεωνίδας να μην μιλήσει .Και υδρογονομένα λίπη για τηγάνισμα .
100 φορές σουβλάκι με τις γατούλες και τα σκυλάκια της γειτονιάς σου .![]()
Άμα καταλαβαίνω σωστά για ποιο μιλάς πάντως,εχει πολυ ωραία burger και fish & chips ακριβώς απέναντι!!Ασε Μιχάλη να μην σου πω εγώ τι γίνεται εδώ!
Πολύ γνωστό και παλιό χαμπουργκεράδικο στη Γλυφάδα από τα 80's και ξενυχτάδικο,νομίζω τώρα ξενυχτάδικο είναι μόνο Παρασκευή-Σαββάτο after 4.00 at the morning,με τεράστιες ουρές για παραγγελίες και όλη την κοσμική Αθήνα να περιμένει εκτός από το όντως νόστιμο burger και τις πατάτες hit του μαγαζιού με μαγιονέζα.Θα το ξέρουν πολλά μέλη σίγουρα,πιστεύω κι ο Nick.
Είχα φίλο που δούλευε εκεί μέσα στην κουζίνα που γίνονται οι προπαρασκευές,τα πάντα στα burgers χειροποίητα!
Αφήστε το καλύτερα να μην περιγράψω το τι μου είχε πει!
Καταλαβαινόμαστε!Άμα καταλαβαίνω σωστά για ποιο μιλάς πάντως,εχει πολυ ωραία burger και fish & chips ακριβώς απέναντι!!![]()
To πρώτο ήταν στην Κούσκουρα. Ένα στενόμακρο μαγαζί.Τα goody s
Δεν θυμαμαι πιο ειχε ανοιξει πρωτο.
Της Αγιας Σοφιας ή της Δωδεκανησου;
Την εποχη που ανοιξαν ομως ηταν αναβαθμηση του γρηγορου φαγητου στην πολη και για την ηλικια μας τοτε.
Ακριβως και παντως εγω το 1981 έπαθα τροφική δηλητηρίαση απο μπιφτέκι του Γκούντις της Κούσκουρα και έκανα πολλά χρόνια για να ξαναφάω μπιφτέκι είτε έξω είτε στο σπίτι....To πρώτο ήταν στην Κούσκουρα. Ένα στενόμακρο μαγαζί.
Μετά έγιναν της Δωδεκανήσου και Βασ. Γεωργίου και ακολούθησαν και άλλα.
Πάντως της Εγνατίας, της Μοναστηρίου, της Ιωνίας, της Τσιμισκή και αρκετά άλλα έκλεισαν.
Σωστα!!!To πρώτο ήταν στην Κούσκουρα. Ένα στενόμακρο μαγαζί.
Τα προτιμώ για όλους ακριβώς τους λόγους που έγραψες. Ούτε καπνίζω, ούτε πίνω φραπέ και αντιπαθώ την ελληνική κουλτούρα.τα starbucks στον αγυριστο!!!! οι αντικαπνηστες μλκς που ηρθαν να μας το παιξουν και κουλτουρα! παντα τους αντιπαθουσα. νομιζαν θα το κανουν εδω αμερικα.
φραπε φτιαχνουν τωρα αλλα καλυτερα να μην εφτιαχναν. παρε εναν απο περιεργια να δεις.
τουλαχιστον δεν πινεις το φραπε τους λολΤα προτιμώ για όλους ακριβώς τους λόγους που έγραψες. Ούτε καπνίζω, ούτε πίνω φραπέ και αντιπαθώ την ελληνική κουλτούρα.![]()
Σε λάθος χώρα μένεις!Ούτε καπνίζω, ούτε πίνω φραπέ και αντιπαθώ την ελληνική κουλτούρα.![]()
Προτείνεις να εξοστρακιστεί?Σε λάθος χώρα μένεις!![]()
Πρέπει να βρούμε χώρα που θα τον δεχτεί όμως!Ναι, να φύγει, να πάει αλλού!![]()