Tέλος στα McDonald's

Reaction score
7.111
Απάντηση: Tέλος στα McDonald's

Tα Goody's μου φέρνουν υπνηλία.
ναι ρε γαμώτο και σε μένα,σα να εχω φάει ηρεμιστικά

για τα μακ......ειλικρινά παιδιά στα @ρχιδια μου,αρκει να ανοιξει στη θεση τους ενα γκουντις

Reaction score
1.293

Στα MacDOnalds απο όσο με θυμάμαι μία φορά μπήκα μόνο για να κατουρήσω ! Πήγε να σπάσει η φούσκα μου !
Όταν είμουν 17-18 πήγαινα συχνά στο κέντρο βόλτα ( μιλάμε για ΤΟΤΕ που πηγαίναμε τσάρκα στο κέντρο για βόλτα να χαζέψουμε !) πέρναγα σχεδόν πάντα από τα Wendy's ! ΩΩΩΩ ! Big mushroom melt + Πατάτες με Cheddar και τρυμμένο beacon και μια μεγάλη Sprite ! Ω Ω Ω Τι αναμνήσεις !
Στο εξωτερικό έχω φάει στα MacDonalds και δεν απογοητεύτηκα και τόσο ....

Reaction score
7.111

πέρναγα σχεδόν πάντα από τα Wendy's ! ΩΩΩΩ ! Big mushroom melt + Πατάτες με Cheddar και τρυμμένο beacon και μια μεγάλη Sprite ! Ω Ω Ω Τι αναμνήσεις !
βλέπω τελικά ολό το φόρουμ έχει παρελθόν υγιεινής διατροφής

Reaction score
1.458

ΩΩΩΩ ! Big mushroom melt + Πατάτες με Cheddar και τρυμμένο beacon!

Ηταν το αγαπημένο μου!
Και επιπλέον για τη λιγούρα,ένα σαντουιτσάκι κοτόπουλο με ζαμπόν και τυρί και μουστάρδα dijon!
Αξέχαστες εποχές!

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.738

Παιδιά στα μαγαζιά αυτού του τύπου, τα πάντα είναι κακής ποιότητας.
Ας πάρουμε για παράδειγμα το λάδι της φριτέζας.
ΔΕΝ είναι λάδι!!
Είναι ένας στερεός κύβος ζωϊκό λίπος (σίγουρα και με κάποια χημικά) που τους τα προμηθεύει η Palmolive.
Αυτή που φτιάχνει σαπούνια, σαμπουάν κ.λ.π.
Τα ρίχνουν στη φριτέζα και λιώνει και μοιάζει με λάδι.

Τα τυριά τους δεν είναι τυριά, είναι τα λεγόμενα τυριά topping.
Μια μάζα από διάφορα συστατικά που συνθέτουν ένα πράγμα που μοιάζει με κίτρινο τυρί, λιώνει και γίνεται μαστιχωτό και έχει την γεύση τυριού.
Αλλά ΔΕΝ είναι τυρί.

Τα δε κρέατα, άσε...... ο Θεός κι η ψυχή τους.

Reaction score
1.458

Μιχάλη δεν έχεις άδικο στα παραπάνω και συμφωνώ.
Να αναφέρω όμως προσωπική εμπειρία πριν 4-5 χρόνια στα Goodys Καλλιθέας:
Ημουν μπροστά στη σειρά και περίμενα να ετοιμαστεί η παραγγελία μου.Είδα ότι άλλαξαν,μάλλον πρόσθεσαν λάδι στη φριτέζα για τις πατάτες και ήταν υγρό,ένα μεγάλο μπουκάλι σπορέλαιο γνωστής εταιρίας που υπάρχει και στα super market.Τώρα τι ποιότητας δεν ξέρω,στερεός κύβος δεν ήταν όμως.
Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι από τότε.
Σίγουρα το τηγάνισμα που κάνουμε σπίτι με ελαιόλαδο ή κάποιο πολύ καλό σπορέλαιο δεν ήταν!

Reaction score
1.293

Για την ποιότητα σωστά δεν υπάρχει στα ετοιματζίδικα φαγητά που είναι αλυσίδα και κοιτάν το κέρδος...
ΌΜΩΣ υπάρχει και η άλλη πλευρά ! ( Ελπίζω να μην θεωρηθεί διαφήμιση αλλά .... λιγούρα ! )
Σαν πάτε στην Καλαμάτα να πάτε να φάτε στου ΤΖΙΜΗ το σουβλατζίδικο στην πλατεία των Αγίων Αποστόλων ( Υπάρχουν και άλλοι αλλά αυτός είναι ο "τυπάς" )
ΚΑΘΕ πρωί έρχεται η "κοπέλα" από τα ξένα και καθαρίζει 100 κιλά ΠΑΤΑΤΕΣ ! Γιατί δεν φτάνουν !
Όλα τα υλικά είναι απίστευτα και η απόλαυση εξαιρετική...

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.738

Μιχάλη δεν έχεις άδικο στα παραπάνω και συμφωνώ.
Να αναφέρω όμως προσωπική εμπειρία πριν 4-5 χρόνια στα Goodys Καλλιθέας:
Ημουν μπροστά στη σειρά και περίμενα να ετοιμαστεί η παραγγελία μου.Είδα ότι άλλαξαν,μάλλον πρόσθεσαν λάδι στη φριτέζα για τις πατάτες και ήταν υγρό,ένα μεγάλο μπουκάλι σπορέλαιο γνωστής εταιρίας που υπάρχει και στα super market.Τώρα τι ποιότητας δεν ξέρω,στερεός κύβος δεν ήταν όμως.
Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι από τότε.
Σίγουρα το τηγάνισμα που κάνουμε σπίτι με ελαιόλαδο ή κάποιο πολύ καλό σπορέλαιο δεν ήταν!
Τοι συγκεκριμένο μαγαζί μπορεί να χρησιμοποιούσε κανονικό σπορέλαιο.
Σε άλλα όμως έβαζαν κύβους.
Δούλευε κάποτε πριν χρόνια σε ένα τέτοιο μαγαζί ένας φίλος που σήμερα είναι αστυνομικός!!

Reaction score
1.458

Ασε Μιχάλη να μην σου πω εγώ τι γίνεται εδώ!
Πολύ γνωστό και παλιό χαμπουργκεράδικο στη Γλυφάδα από τα 80's και ξενυχτάδικο,νομίζω τώρα ξενυχτάδικο είναι μόνο Παρασκευή-Σαββάτο after 4.00 at the morning,με τεράστιες ουρές για παραγγελίες και όλη την κοσμική Αθήνα να περιμένει εκτός από το όντως νόστιμο burger και τις πατάτες hit του μαγαζιού με μαγιονέζα.Θα το ξέρουν πολλά μέλη σίγουρα,πιστεύω κι ο Nick.
Είχα φίλο που δούλευε εκεί μέσα στην κουζίνα που γίνονται οι προπαρασκευές,τα πάντα στα burgers χειροποίητα!
Αφήστε το καλύτερα να μην περιγράψω το τι μου είχε πει!

Reaction score
4.909

Σε μακντοναλντ δεν εχω φαει ποτε και δεν μπορω να κρινω...Παντως και πολλα γκουντις κλεινουν τελευταια, πριν 10 μηνες εκλεισε το γκουντις της Τριανδριας οπου παιρναμε καπου καπου κατι προχειρο οταν βρισκομασταν στα παιδια ενω και το γκουντις καστοριας εχει ενα σωρο χρεη στην εφορια και καποια στιγμη θα κλεισει (της Φλωρινας εκλεισε περυσι...)

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Reaction score
171

Σε μακντοναλντ δεν εχω φαει ποτε και δεν μπορω να κρινω...Παντως και πολλα γκουντις κλεινουν τελευταια, πριν 10 μηνες εκλεισε το γκουντις της Τριανδριας οπου παιρναμε καπου καπου κατι προχειρο οταν βρισκομασταν στα παιδια ενω και το γκουντις καστοριας εχει ενα σωρο χρεη στην εφορια και καποια στιγμη θα κλεισει (της Φλωρινας εκλεισε περυσι...)

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Περί Γκουντις:

Εκλεισε επί της Μ. Μπότσαρη.
Κατέβασε πινακίδες και δουλεύει σαν "Μήτσος" αυτό του Ωραιοκάστρου.
Επί της οδού Λαγκαδά, δεν θυμάμαι αν ήταν ένα ή δύο, πάντως Γκούντις δεν υπάρχει σήμερα..

Reaction score
50
Re: Απάντηση: Tέλος στα McDonald's

Για την ποιότητα σωστά δεν υπάρχει στα ετοιματζίδικα φαγητά που είναι αλυσίδα και κοιτάν το κέρδος...
ΌΜΩΣ υπάρχει και η άλλη πλευρά ! ( Ελπίζω να μην θεωρηθεί διαφήμιση αλλά .... λιγούρα ! )
Σαν πάτε στην Καλαμάτα να πάτε να φάτε στου ΤΖΙΜΗ το σουβλατζίδικο στην πλατεία των Αγίων Αποστόλων ( Υπάρχουν και άλλοι αλλά αυτός είναι ο "τυπάς" )
ΚΑΘΕ πρωί έρχεται η "κοπέλα" από τα ξένα και καθαρίζει 100 κιλά ΠΑΤΑΤΕΣ ! Γιατί δεν φτάνουν !
Όλα τα υλικά είναι απίστευτα και η απόλαυση εξαιρετική...
Χεχε... κλασικό φαγάδικο της (χειμερινής) νυχτερινής ζωής στην Καλαμάτα, που εκτός των άλλων βολεύει και λόγω θέσης (ακριβώς δίπλα στα μπαράκια). Εγώ πολλές φορές χτυπάω κάτι εν μέσω της βραδιάς και στη συνέχεια με... φτιαγμένο το στομάχι επιστρέφω για δεύτερο γύρο ποτών. Είναι κι ωραίος τύπος ο ιδιοκτήτης.

Sorry για το on/off topic :)

Πάντως για τα McDonalds λένε ότι στο εξωτερικό είναι σαφώς ανώτερα από εδώ, ειδικά στο Αμέρικα. Βέβαια δεν έχω δοκιμάσει οπότε δεν ξέρω.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Πριν χρόνια είχαν δείξει πως φτιάχνονται τα burger στην Αμερική για τις μεγάλες αλυσίδες .Τοτε με τις τρελλές αγελάδες .
Όλο το ζώο έμπαινε στην κρεατομηχανή .........:confused:
Καλά λέει ο Λεωνίδας να μην μιλήσει .Και υδρογονομένα λίπη για τηγάνισμα .
100 φορές σουβλάκι με τις γατούλες και τα σκυλάκια της γειτονιάς σου .:rolleyes:

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494

Τα μόνα που μπορώ με απόλυτη σιγουριά να σας πώ για τα ΜακΝτόναλτς είναι...

Α) Δεν υπάρχει λάδι. Όλα τηγανίζονται σε μεγάλα "τούβλα" λίπους. Γμσ τα.
Β) Οι συνθήκες υγιεινής πληρούν πραγματικά τα αυστηρότερα στανταρτς.
Τα υλικά είναι άλλο θέμα.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Τα μόνα που μπορώ με απόλυτη σιγουριά να σας πώ για τα ΜακΝτόναλτς είναι...
.....................................
Β) Οι συνθήκες υγιεινής πληρούν πραγματικά τα αυστηρότερα στανταρτς.
Μην τυχόν και μολυνθούν τα Ε και έχουμε έκρηξη :rolleyes:

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529
Νεότερο μέλος