Μελίδης Μιχάλης
Πρόεδρος ΕΒΒΕ
- Reaction score
- 30.738
Και πάω που λέτε ρε παιδιά στο σπίτι το μεσημέρι να τσιμπήσω κάτι και βλέπω 3 χαρτιά πεταμένα μέσα και κάτω στο πάτωμα.
Βλέπω στρόγγυλες σφραγίδες, βλέπω υπογραφές και επάνω να λέει: "Πταισματοδικείο Θεσ/νίκης".
Βρε αμάν!! Ένταλμα συλλήψεως; Μα δεν έχω να πληρώσω ο δόλιος.
Και επί 3 φορές;
Και μόλις το κοίταξα και άρχισα να διαβάζω σιγά σιγά ησύχασα!
Ούφ για άλλους είναι, ή μάλλον για άλλες.
Προφανώς έδωσαν οι επί χρήμασι εκδιδόμενες ψεύτικη διεύθυνση, διότι απ΄ότι ξέρω στο σπίτι μου δεν διαμένουν 3 αποτέτοιες.
Ούτε και δίπλα μου έχω δει να μένουν.
Απλά η περιοχή γύρω μου το βράδυ είναι γεμάτη από εταίρες και τοιούτους και γίνεται της πουτ@ν@ς κυριολεκτικώς.
Το πιο σοβαρό όμως είναι άλλο.
Μα καλά, δεν υπάρχει μια δημόσια υπηρεσία, ένας υπάλληλος, κάποιος τέλος πάντων, που να βάζει έστω μια φορά το χρόνο μελάνι στο μελανοδοχείο για τις σφραγίδες;
Ας ήταν να δω στη ζωή μου μια σφραγίδα δημόσιας υπηρεσίας που να φαίνεται.
Ήμαρτον. Έλεος. Για όνομα.
Να απολυθούν όλοι.

Βλέπω στρόγγυλες σφραγίδες, βλέπω υπογραφές και επάνω να λέει: "Πταισματοδικείο Θεσ/νίκης".
Βρε αμάν!! Ένταλμα συλλήψεως; Μα δεν έχω να πληρώσω ο δόλιος.
Και επί 3 φορές;
Και μόλις το κοίταξα και άρχισα να διαβάζω σιγά σιγά ησύχασα!
Ούφ για άλλους είναι, ή μάλλον για άλλες.

Προφανώς έδωσαν οι επί χρήμασι εκδιδόμενες ψεύτικη διεύθυνση, διότι απ΄ότι ξέρω στο σπίτι μου δεν διαμένουν 3 αποτέτοιες.
Ούτε και δίπλα μου έχω δει να μένουν.
Απλά η περιοχή γύρω μου το βράδυ είναι γεμάτη από εταίρες και τοιούτους και γίνεται της πουτ@ν@ς κυριολεκτικώς.
Το πιο σοβαρό όμως είναι άλλο.
Μα καλά, δεν υπάρχει μια δημόσια υπηρεσία, ένας υπάλληλος, κάποιος τέλος πάντων, που να βάζει έστω μια φορά το χρόνο μελάνι στο μελανοδοχείο για τις σφραγίδες;
Ας ήταν να δω στη ζωή μου μια σφραγίδα δημόσιας υπηρεσίας που να φαίνεται.
Ήμαρτον. Έλεος. Για όνομα.
Να απολυθούν όλοι.