Neutron Music Player -Αndroid

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845
Απάντηση: Neutron Music Player -Αndroid

Αν μπορούσε να παίξει και σαν vinyl player θα ήταν τέλειο :rolleyes:

Reaction score
162

Νομιζω οτι το neutron ειναι καλυτερο σε ηχο απο το poweramp...απλως θα ηθελα την γνωμη και αλλων γιατι ειναι πολυ πιθανο να ειναι placebo η εντυπωση μου...

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Eμένα θα μου άρεσε ένα ταμπλετ να μπορεί να παίξει σαν media player.
το χω σκεφτει και γω γιατρε μου αλλα υπαρχει λειτουργικο θεμα. Σκεψου οτι υποθετικα πρεπει να παρεις ψηφιακο σημα ή σημα απο την usb απο το ταμπλετ (αν ειχε windows). Το πλεονεκτημα του ταμπλετ ειναι η φορητοτητα κ υποτιθεται οτι πρεπει να το χεις καθε φορα μπροστα σου για κανεις το μουσικο σου προγραμμα. Σκεψου ποσα μετρα ψηφιακο ή usb καλωδιο πρεπει να σερνεις μεσα στο δωματιο μετακινηνωντας το ταμπλετ..

Reaction score
1.815

Το android παντως που προτινει ο Παντελης παιζει μια χαρα. Ταινιες και μουσικη προχωρουν χωρις κολληματα και περιεργες συμπεριφορες. Με το XBMC που το ακουσα ο ηχος αλλα και η εικονα ηταν εξαιρετικα. Συγκριτικα παντως με αλλα software δεν το εχω ακουσει για να μπορεσω να βγαλω ολοκληρωμενο συμπερασμα.

Παντως το XBMC σε σχεση με jriver στο pc μου, επαιξε δυο κλικ χειροτερα. Αυτο ομως δε σημαινει οτι σε καποιο αλλο συστημα θα εχουν ιδια συμπεριφορα. Μολις επανελθω απο διακοπες, θα δοκιμασω το Neutron που προτινει ο Βλασσης.

Επισης εχω εγκαταστησει στο pc το player της Teac, αλλα λογω ελλειψης χρονου δεν εχω ακομα βγαλει συμπερασμα. Ας μας πει καποιος που το εχει δοκιμασει τι παιζει...:smile:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Να ξεκαθαρισω οτι δεν ειναι ο σκοπος μου να προτεινω το συγκεκριμμενο μηχανημα σε καποιον, απλα στη ροη του νηματος το ανεφερα σαν αντιπαραδειγμα οταν ο Γιωργος αναρρωτηθηκε τι τα θελουμε τα high end audio players σε φορητες συσκευες. Κ η κουβεντα "πλατιασε".

Οσον αφορα το xbmc, η διαφοροποιηση ειναι οτι εγω το χρησιμοποιω δινοντας σημα απο την spdif οποτε η εξτρα παραμετρος του codec κατα τη usb συνδεση απλα δεν υπαρχει. Στην δικια μου περιπτωση ο codec που χρησιμοποιειται ειναι το audioengine, στην περιπτωση που ανεφερε ο Σταματης (σε PC), εκει δυστυχως στη usb συνδεση θυμαμαι οτι δυστυχως το xbmc μπορουσε να παιξει μονο με εναν wasapi driver, ο οποιος μπορει να μην ειναι κ ο βελτιστος για ολες τις συσκευες που μπορει να μπουν επανω.

Εχω δοκιμασει neutron, powertrack και 3-4 ακομα κ το συμπερασμα ειναι το εξης. Αν θες να ακους απο android τηλεφωνο ή συσκευη μεσω ακουστικων ή ενος μινι hifi συστηματος, ολα αυτα ειναι μια χαρα. Αν θες να παιξεις σε υψηλοτερης πιστοτητας συστημα, εκει το xbmc ακουγεται αισθητα καλυτερο, πιο "hifi".

Οσον αφορα το minix, μια διευκρινηση για τον g. Γιωργο, στο audio devices μενου του android, εχει σαν επιλογες:
* Rockchip (digital output)
* RT5631 (analog output)

Αυτο που μπορω να καταλαβω ειναι οτι η δευτερη περιπτωση ειναι το τσιπ που φοραει κ ισως ειναι realtek, το οποιο δινει το αναλογικο σημα. Το ψηφιακο σημα μαλλον το παιρνεις κατευθειαν απο τον RK3066 κεντρικο επεξεργαστη, και γιαυτο ισως η ποιοτητα ειναι πολυ καλη απ την spdif.

Reaction score
1.006

Για android smartphone έχετε να προτείνετε κάποιο ποιοτικό πλευερ;
Χρησιμοποιώ το poweramp..
Γενικά ακούω από το τηλέφωνο μόνο με ακουστικά (akg 701 ) και βλέπω μια αδυναμία οδήγησης ...μπορεί κάποιος πλευερ να βοηθήσει στην οδήγηση;
ΥΓ :η αγορά ενισχυτή ακουστικών είναι στα σκαριά για το μέλλον ούτως η άλλως

Sent via my android Sony Xperia S

Reaction score
1.815

Γενικά ακούω από το τηλέφωνο μόνο με ακουστικά (akg 701 ) και βλέπω μια αδυναμία οδήγησης ...μπορεί κάποιος πλευερ να βοηθήσει στην οδήγηση...
Οχι...
Τα συγκεκριμενα θα οδηγηθουν σωστοτερα απο ικανοτερη προενισχυση.
Παρε φθηνοτερα δοκιμαζοντάς τα πρωτα..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.662
Members
38.587
Νεότερο μέλος
stratos.april