Ποια brand names αντιπαθείτε και γιατί;

Reaction score
7.111
Απάντηση: Ποια brand names αντιπαθείτε και γιατί;

δεν αντιπαθώ κάποια εταιρεία,αν δεν μου αρέσει για τον οποιοδήποτε λόγο δεν ασχολούμαι,αλλά αντιπαθώ εταιρείες που έχουν φανατικούς οπαδούς κάτι απίθανους τύπους ξερόλες, που νομίζουν οτι αυτό που αγόρασαν είναι το καλύτερο, για τον πολύ απλό λόγο .......οτι το αγόρασαν.

Reaction score
7.972

Γνωρίζετε τους πελάτες της εταιρείας έναν προς έναν και εκφέρετε γνώμη για το πνευματικό τους επίπεδο?
Έτσι φαινεται για να το γράψει..απλά το πνεύμα του νήματος είναι χιουμοριστικό και γω Επίσης δε θα μπω στον κοπο να απαντήσω..
Απλά το αφήνουμε να πέσει κάτω..
Οι κάτοχοι Alfa Romeo, λοιδωρούνται ως πολύ πλούσιοι. Επειδή πάντα έχουν 2 Alfa Romeo. Ένα για το δρόμο και ένα που παράλληλα επισκευάζεται στο συνεργείο... :biggrin:

Reaction score
30.456

Οι κάτοχοι Alfa Romeo, λοιδωρούνται ως πολύ πλούσιοι. Επειδή πάντα έχουν 2 Alfa Romeo. Ένα για το δρόμο και ένα που παράλληλα επισκευάζεται στο συνεργείο... :biggrin:
Και γω που νόμιζα πως αγοράζουν δυο για να έχουν ένα μονό και ένα ζυγό..........

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

McDonalds, Goodys, Everest, Zara, κι ολα αυτα τα ...επωνυμα που πουλανε αχρηστα για μεταξωτα!

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
20.978

Την Apple, όχι για το κόστος των προϊόντων της, αλλά για το στυλάκι "εμείς τα ανακαλύψαμε όλα", τις χιλιάδες χαζοπατέντες της και τις επίσης εκατοντάδες/ή και χιλιάδες αγωγές για τη "καταπάτηση τους" (καλά ρε Apple, μηνύεις μανάβικο επειδή έχει σήμα το μήλο; :roflmao: )

Τη Sony με τα DRM (και τα rootkit που έβαζε στους υπολογιστές με τα CD της πριν μερικά χρόνια), και τα ιδιόκτητα πρότυπα της που δεν υπάρχουν σε άλλες εταιρείες και συσκευές.

Αυτά, για την ώρα...

Reaction score
169

Ποτέ δεν χώνεψα την apple...

Έχω και γω σα τον Gojacla πολύ πράμα το οποίο μετά τον ενθουσιασμό ξεφορτώθηκα άρων άρων :p

Ωραία, εφφετζίδικα και δε χαλάνε. Αλλά τι να το κάνεις όταν έχεις 100 περιορισμούς και πρέπει να μάθεις να κάνεις πράματα λίγο διαφορετικά... Αν είσαι τυχερός και παίζει αυτό που θες... (χιντ χιντ παράθεση παραθύρων, μεγιστοποίηση κλπ κλπ)
Γιατί καλά όταν το έχεις σαν gadget... αν το έχεις σαν εργαλείο δουλειάς?

Χώρια ότι είσαι συνήθως μια γενιά πίσω σε hardware τουλάχιστον...

Μόνο το iPad έχω κρατήσει γιατί έτσι κι αλλιώς είναι gadget για μένα... Το χω για να το παίζω εφφετζής σε πελάτες...

Αλλά για δουλειά έχω πλέον και πάλι windows (όποιος υποστηρίζει ότι τα apple είναι καλύτερα για πολύ συγκεκριμένες δουλειές μπορεί να ήταν κάποτε, αλλά πλέον υπάρχουν σχεδόν τα πάντα από εξειδικευμένα και για pc...). Και ναι έχω μεγάλο κινητό (μεγάλο... χιντ χιντ στο πρώτο πόστ) με Αντρόι. Και όχι δε με νοιάζει να το σκαλίζω... Απλά να μπορώ να κάνω τα αυτονόητα...

Επίσης δε χώνεψα ποτέ το ότι το SDK για το IOS τρέχει μόνο σε OSX και για να πάρεις έγκριση σαν developer από τη Ελλάδα (1-2 χρόνια πρίν τουλάχιστον) έπρεπε να στείλεις φαξ με την πιστωτική σου γιατί δεν το υποστήριζε το site τους...

Επίσης ποτέ δεν χώνεψα τον εκβιασμό τους προς τους τηλεπικοινωνιακούς φορείς με το 4G και το δικαίωμα διάθεσης του IPhone 5... Έπρεπε να φάει ένα παγκόσμιο εμπάργκο να στανιάρει...

Και η δεύτερη εταιρεία που μισώ είναι η Blizzard... Για την ακρίβεια την αγάπησα πολύ κάποτε, αλλά με αυτά που έκανε με ανάγκασε να τη χωρίσω... Τη μία με το WoW και το πόσο βαρετό έχει γίνει το παιχνίδι αφού πλέον μπορείς να τον π@ίζεις κυριολεκτικά και να είσαι θεός στο παιχνίδι, την άλλη με το Starcraft 2 που θά πρεπε σαν διάρκεια να έχει βγεί όλο μαζί και σε ένα παιχνίδι, και αποφάσισαν να το κάνουν 3 για να το αρμέξουν... Και φυσικά με το diablo 3 που ήταν πρακτικά ίδιο με το 2 και πολύ μικρότερο σε διάρκεια, ενώ ταυτόχρονα θεώρησαν έξυπνο να αναγκάσουν τον κόσμο να παίζει online ένα παιχνίδι καθαρά για μοναχικές στιγμές... Όσοι είχαν παίξει αργά το βράδυ diablo 2 ξέρουν τι λέω για την ατμόσφαιρα και τα κακάκια που έφταναν στην κάλτσα μερικές φορές... Και όχι δεν θέλω να βλέπουν όλοι οι άσχετοι που έχω παίξει κατά καιρούς στο ίδιο guild να μπορούν να με βλέπουν κάθε φορά που κάνω log και να μου τα κάνουν τσουρέκια να πάω να τανκάρω γιατί δεν τους λείπει ένας, ενώ εγώ ήθελα απλά να τον παίξω λίγο σκοτώνοντας ζόμπι έξω απ το Τρίστραμ...

Επίσης μισώ τα παλιά Toyota και τους ιδιοκτήτες με το επιχείρημα ότι δε χαλάνε με τίποτα. Που μπορεί να μη χαλούσαν με τίποτα αλλά ήταν σαν ανάποδο γ@μώτο με πλαστικά από κουβαδάκια παραλίας τα οποία πλήρωνες ένα χέρι και ένα πόδι...
Με το ίδιο επιχείρημα μισό φανατικά το πρώτο Yaris που ήταν από τα πιο ακριβά μικρά, τα πλαστικά του ήταν για το μπ@υτσ@ και οι χώροι του ήταν μεγάλο αστείο...

Τέλος τα laptop Dell στα οποία θεώρησαν καλό να βάλουν πλαστική αρσενικοθήλυκη υποδοχή φορτιστή που σπάει εύκολα, και ρευματολήπτη με 3 επαφές που κάνει πιστοποίηση του φορτιστή, έτσι για να μη μπορείς με τίποτα να το φορτίσεις αν σου σπάει η αρσενικοθήλυκη βλακεία και να πρέπει να δώσεις 400 ευρώ για να αλλάξεις όλη την πλακέτα... Ευτυχώς υπάρχουν και τα κολητήρια...

Y

Yiannis_B

Guest

Αντιπαθώ τους bmwάκηδες. Ιδίως τους δίτροχους με το ύφος 40 καρδιναλίων που πάνε και καλά παντού, με τα μπουρ...λα τους και μόλις βρούν λίγο χώμα ανακαλύπτουν οτι το R1200GS δεν είναι εντούρο αλλά μπαούλο καναπές σε δυο τροχούς με βάρος λεωφορείου.
Θα έλεγα και για τους αυτοκινητάδες , με τα bmw, αλλά θέλω πολύ μελάνι και βαριέμαι. Και αυτοί με ύφος 40 καρδιναλίων, το οποίο ξαφνικά το ξεχνάνε όταν πάνε στο εξουσιοδοτημένο. κλαψ λυγμ σνιφ , μάστορα-εεε γιατρέ μου , γιατί τρέμει το τιμόνι του 325 μου στο φρενάρισμα? δώσε 400e να μάθεις καράβλαχε.
Αλλη απεχθέστατη κατηγορία ψώνιων οι χαρλεάδες. Ολοι την έχουν δει easy rider, καλά δε μιλάμε για τα μπουρ..λα με βάρος τριαξονικού , μεταξόνιου σιδηρόδρομου , ήχο δίχρονης τράτας με αντίστοιχες επιδόσεις σε όλους τους τομείς , γκάζι φρένο στρίψιμο, τα άπειρα δερμάτινα τσαντάκια , τα άπειρα χρώμια , και γενικώς ολο αυτό το δήθεν μαγκιά κλανιά και κώλο ............. .
Χαρλεϋ δεν θα καβάλαγα ούτε αν μου την χάριζαν , για να την παω σε μάντρα για πούλημα.
Θα έγραφα και για την γελοία κατηγορία των τζιπάτων με τα cherokee, αλλά αυτοί πλέον έχουν εκλείψει. Τα cherokee μια χαρά τζιποειδή είναι, δεν με ενοχλούν .
Εχει και άλλα , αλλά αργότερα.
Πέστα Γιάννο !!!!!!!!!!!! :thumbsup:

Αυτός ο boxer είναι ΛΑΘΟΣ της φύσεως, μ' αρέσει που τον βάζουνε και σε supersport....μπουαχαχαχα!!!!!!:roflmao:

Reaction score
7.972

Tο GS μπορείς εύκολα να το πεις περιγραφικά και "αμόνι με ρόδες".

Reaction score
8.905

Εγώ πάλι σαν καλός χριστιανός [και καταναλωτής] τις αγαπώ όλες τις εταιρείες [και τις πολυεθνικές]...:cautious: :tongue:

Y

Yiannis_B

Guest

Τώρα στα ηλεκτρονικά, ποτέ δεν συμπάθησα την SONY...γιατί θέλει να είναι σε όλες τις κατηγορίες, με μια επίφαση ποιότητας..

Την θυμάστε την καμπάνια....It's a SONY....

http://en.wikipedia.org/wiki/Sony_marketing

..όταν μπήκε και στις DSLR...η απέχθειά μου κορυφώθηκε...:rolleyes:

Reaction score
209

Οποιαδήποτε μάρκα αγοράζεται για τους λάθος λόγους, δηλαδή γιατί είναι μάρκα (ευγενική καταγωγή κλπ). Ενώ μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό προϊόν το ίδιο, λόγω του ιδιοκτήτη λαμβάνει αρνητική ψήφο.

Τέτοιες είναι:
Η Porsche λόγω Cayenne
Η Audi λόγω Q7
Όσοι βγάζουν δήθεν τετρακίνητα με συνεκτικό συμπλέκτη και τιμή στο θεό
Το mini (εδώ τη γλυτώνει η BMW γιατί είναι διαφορετικό brand name)

H Samsung για τα smartphones που έτσι και αναβαθμίσεις σε μεγαλύτερη έκδοση, πάει πιο αργά και από το replay. Φτιάξτε επιτέλους και εκείνο το KIES να δουλεύει!
H Samsung για τις τηλεοράσεις. Η Samsung γιατί έχω μπερδευτεί με το τι ακριβώς θέλει να είναι !

Υ.Γ. Για την Alfa Romeo έχετε λάθος. Έχει τα φθηνότερα ανταλλακτικά καθώς μπορείς πάντα να ακολουθήσεις μία στο δρόμο, να μαζέψεις τα εξαρτήματα που πέφτουν και να τα χρησιμοποιήσεις στη δική σου.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.494

Εγώ πάλι σαν καλός χριστιανός [και καταναλωτής] τις αγαπώ όλες τις εταιρείες [και τις πολυεθνικές]...:cautious: :tongue:
Κι εγώ μαζί σου είμαι, μόνο που προτιμώ τις πολύ πετυχημένες σε συγκεκριμένο κοινό (αυτό που γουστάρω). Αυτές δηλαδή που μπαίνουν στο μάτι των αντίπαλων οπαδών και αρχίζουν τα τροπάρια. :biggrin:

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
20.978

Η Samsung γιατί έχω μπερδευτεί με το τι ακριβώς θέλει να είναι !
Η ίδια δεν είναι καθόλου μπερδεμένη πάντως, θέλει να είναι τα... πάντα! :cool::biggrin:

Reaction score
30.456

Όσες πουλάνε μούρη (και την πουλάνε ακριβά) χωρίς αντίκρυσμα σε ποιότητα.
Ιδιαίτερα όταν η τιμή λιανικής είναι τρομερά δυσανάλογη σε σχέση με το κόστος παραγωγής..

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.181

Τώρα στα ηλεκτρονικά, ποτέ δεν συμπάθησα την SONY...
Εγώ την συμπαθώ για τους βιντεοπροβολείς της! :whistling:

Reaction score
1.458

Οτιδήποτε brand εκτός της Apple το αντιπαθώ!:biggrin:

gonis

Luger
Reaction score
12.505

Σχεδόν τα πάντα που ξεκινάνε από ΄΄Β΄΄ πχ B&W,BMW,BARBIE,BOSE,B&O κλπ.
Εξαίρεση αποτελούν BIMOTA,BUGATI,ΒΑΓΓΕΛΗΣ-ΜΑΣΤΟΡΑΣ ALFA ROMEO και ...
BHUTIA

Ωραιο thread σε κακή χρονική στιγμή(έχω υπό-Ίντερνετ)

Reaction score
11.790
Re: Απάντηση: Ποια brand names αντιπαθείτε και γιατί;

Αντιπαθώ τους bmwάκηδες.

Θα έλεγα και για τους αυτοκινητάδες , με τα bmw, αλλά θέλω πολύ μελάνι και βαριέμαι. Και αυτοί με ύφος 40 καρδιναλίων, το οποίο ξαφνικά το ξεχνάνε όταν πάνε στο εξουσιοδοτημένο. κλαψ λυγμ σνιφ , μάστορα-εεε γιατρέ μου , γιατί τρέμει το τιμόνι του 325 μου στο φρενάρισμα? δώσε 400e να μάθεις καράβλαχε.
Γιατί ρε Γιαννάκη το λες αυτό; Με πληγώνεις. Τι σου κάναμε δηλαδή; Αφού είναι καλά τα ρημάδια, προσφέρουν οδηγική απόλαυση!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67