- Reaction score
- 98.498
Ο zizik αναφέρθηκε εδώ για τις μάρκες που αντιπαθεί:
Εγώ στραβώνω περισσότερο με τους οπαδούς. Όταν λοιπόν μία εταιρεία ελκύει ανθρώπους που διαφέρει πολύ το σκεπτικό μας, τότε αντιπαθώ και την εταιρεία, ανεξαρτήτως του πόσο καλά προϊόντα βγάζει.
Κάποια ονόματα έχουν πιο αόριστο κοινό, κάποια άλλα όμως μαζεύουν σε μεγάλο ποσοστό fans με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Πώς λέμε ότι π.χ. δεν πάμε για καφέ στο τάδε μαγαζί γιατί μαζεύει τη x κατηγορία ανθρώπων.
Δεν θέλω να νιώθω ή να με βλέπουν ως μέλος μιας τέτοιας ομάδας.
Τα κριτήρια μου είναι αισθητικά και ψυχολογικά. Με εκνευρίζει οτιδήποτε έχει σχέση με "ασυμβίβαστους", "επαναστάτες" και "σκληροπυρηνικούς" που, και καλά, μόνο αυτοί "ξέρουν" ή "δικαιούνται" να έχουν κάτι, και συμπεριφέρονται σαν βασικοί μέτοχοι.
Παραδείγματα λοιπόν...
* DSQUARED: Η χαρά του πορτιέρη/μετρ συνοικιακού μπαρ.
* NAUTICA: Μετά το τελευταίο ξεπούλημα με -70%, το όνειρο του σηκωμένου γιακά.
* ALFA ROMEO: Μόνο αυτοί ξέρουν τις συγκινήσεις της ζωής. Και φυσικά οι οδηγικές ικανότητες είναι σε άλλο επίπεδο... (sorry gonis
).
* ANDROID (στις ακριβές συσκευές): είμαι μάγκας γιατί κάνω ό,τι θέλω χωρίς περιορισμούς κι ας μη μου χρειάζεται. Ζω για να σκαλίζω το smartphone.
Χωρίς να περιοριστούμε μόνο στα τεχνολογικά προιόντα, ποια brand names "μισείτε" και γιατί;Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε άλλους, αλλά η πολλή προπαγάνδα ενός προϊόντος με κάνει να το αντιπαθώ.
Και τοπικά στο forum, αν κάποιος μονίμως μας πρήζει ασταμάτητα ότι τα δικά του είναι "τα καλύτερα" τα βάζω στο μπλακ λίστ.
Παραδείγματα: Ποτέ δε θ' αγοράσω ξανά Denon, Klipsch, Sansui, JBL, Apple και έχω αρχίσει να κουράζομαι με τη Microsoft!![]()
Εγώ στραβώνω περισσότερο με τους οπαδούς. Όταν λοιπόν μία εταιρεία ελκύει ανθρώπους που διαφέρει πολύ το σκεπτικό μας, τότε αντιπαθώ και την εταιρεία, ανεξαρτήτως του πόσο καλά προϊόντα βγάζει.
Κάποια ονόματα έχουν πιο αόριστο κοινό, κάποια άλλα όμως μαζεύουν σε μεγάλο ποσοστό fans με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Πώς λέμε ότι π.χ. δεν πάμε για καφέ στο τάδε μαγαζί γιατί μαζεύει τη x κατηγορία ανθρώπων.
Δεν θέλω να νιώθω ή να με βλέπουν ως μέλος μιας τέτοιας ομάδας.
Τα κριτήρια μου είναι αισθητικά και ψυχολογικά. Με εκνευρίζει οτιδήποτε έχει σχέση με "ασυμβίβαστους", "επαναστάτες" και "σκληροπυρηνικούς" που, και καλά, μόνο αυτοί "ξέρουν" ή "δικαιούνται" να έχουν κάτι, και συμπεριφέρονται σαν βασικοί μέτοχοι.
Παραδείγματα λοιπόν...
* DSQUARED: Η χαρά του πορτιέρη/μετρ συνοικιακού μπαρ.
* NAUTICA: Μετά το τελευταίο ξεπούλημα με -70%, το όνειρο του σηκωμένου γιακά.
* ALFA ROMEO: Μόνο αυτοί ξέρουν τις συγκινήσεις της ζωής. Και φυσικά οι οδηγικές ικανότητες είναι σε άλλο επίπεδο... (sorry gonis

* ANDROID (στις ακριβές συσκευές): είμαι μάγκας γιατί κάνω ό,τι θέλω χωρίς περιορισμούς κι ας μη μου χρειάζεται. Ζω για να σκαλίζω το smartphone.