Ποια brand names αντιπαθείτε και γιατί;

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.498
Ο zizik αναφέρθηκε εδώ για τις μάρκες που αντιπαθεί:

Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε άλλους, αλλά η πολλή προπαγάνδα ενός προϊόντος με κάνει να το αντιπαθώ.

Και τοπικά στο forum, αν κάποιος μονίμως μας πρήζει ασταμάτητα ότι τα δικά του είναι "τα καλύτερα" τα βάζω στο μπλακ λίστ.
Παραδείγματα: Ποτέ δε θ' αγοράσω ξανά Denon, Klipsch, Sansui, JBL, Apple και έχω αρχίσει να κουράζομαι με τη Microsoft! :biggrin:
Χωρίς να περιοριστούμε μόνο στα τεχνολογικά προιόντα, ποια brand names "μισείτε" και γιατί;

Εγώ στραβώνω περισσότερο με τους οπαδούς. Όταν λοιπόν μία εταιρεία ελκύει ανθρώπους που διαφέρει πολύ το σκεπτικό μας, τότε αντιπαθώ και την εταιρεία, ανεξαρτήτως του πόσο καλά προϊόντα βγάζει.
Κάποια ονόματα έχουν πιο αόριστο κοινό, κάποια άλλα όμως μαζεύουν σε μεγάλο ποσοστό fans με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Πώς λέμε ότι π.χ. δεν πάμε για καφέ στο τάδε μαγαζί γιατί μαζεύει τη x κατηγορία ανθρώπων.
Δεν θέλω να νιώθω ή να με βλέπουν ως μέλος μιας τέτοιας ομάδας.

Τα κριτήρια μου είναι αισθητικά και ψυχολογικά. Με εκνευρίζει οτιδήποτε έχει σχέση με "ασυμβίβαστους", "επαναστάτες" και "σκληροπυρηνικούς" που, και καλά, μόνο αυτοί "ξέρουν" ή "δικαιούνται" να έχουν κάτι, και συμπεριφέρονται σαν βασικοί μέτοχοι.

Παραδείγματα λοιπόν...

* DSQUARED: Η χαρά του πορτιέρη/μετρ συνοικιακού μπαρ.
* NAUTICA: Μετά το τελευταίο ξεπούλημα με -70%, το όνειρο του σηκωμένου γιακά.
* ALFA ROMEO: Μόνο αυτοί ξέρουν τις συγκινήσεις της ζωής. Και φυσικά οι οδηγικές ικανότητες είναι σε άλλο επίπεδο... (sorry gonis :biggrin:).
* ANDROID (στις ακριβές συσκευές): είμαι μάγκας γιατί κάνω ό,τι θέλω χωρίς περιορισμούς κι ας μη μου χρειάζεται. Ζω για να σκαλίζω το smartphone.

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Απάντηση: Ποια brand names αντιπαθείτε και γιατί;

Άπειρα Brands μου την δίνουν.

• Apple: Αν και κάτοχος πολλών μηλαρακίων, την αντιπαθώ την π@υτάνα!
• Burberry: I wanna vomit πάνω στον καρό γιακά σου ρε... ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑ!
• Hyundai & Seat: Ψυχολογικό μου είναι. :tongue:
• NCore: Γιατί μας τα έχετε κάνει 7Days! :roflmao:
• Λουί Βιτόν: Έχω σιχαθεί όλα τα Βριλάκια 14+χρονα να κουβαλάνε τσάντες που (Α) κοστίζουν περισσότερο από 2 μηνιάτικα (Β) δεν έχουν τα 2 μηνιάτικα και πάνε και παίρνουν Λουί Βιτόν από Σάντα Μπάρμπαρα. Ούστ ρε Βλαχοκαϋμπόισες.

Ωραίο θρέντ... :laugh:

Reaction score
1.213

Με εκνευρίζει οτιδήποτε έχει σχέση με "ασυμβίβαστους", "επαναστάτες" και "σκληροπυρηνικούς" που, και καλά, μόνο αυτοί "ξέρουν" ή "δικαιούνται" να έχουν κάτι, και συμπεριφέρονται σαν βασικοί μέτοχοι.
.
Moυ θυμισες μια αλλη κατηγορια που μου την δινουν.Τους λινουξαδες :biggrin:

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Ποια brand names αντιπαθείτε και γιατί;

Aντιπαθω το panathinaikos :biggrin:
μαρεσεις!!!!! :smile:

εγω με τη σειρα μου να βαλω στη λιστα την πολυαγαπαπημενη μου ΙΒΜ μιας κ με το που πατησα το ποδι μου στην ελλαδα πηρα τα .........

αντε παμε για κανα μπανιοοοο!!!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138

Alfa Romeo. Συνδυασμός κατασκευής και πνευματικού επιπέδου πελατών που σκοτώνει...

loudobic

AVSite Member
Reaction score
298

xaxaxax έχεις απόλυτο δίκιο!!

Reaction score
29.716

Αντιπαθώ τους bmwάκηδες. Ιδίως τους δίτροχους με το ύφος 40 καρδιναλίων που πάνε και καλά παντού, με τα μπουρ...λα τους και μόλις βρούν λίγο χώμα ανακαλύπτουν οτι το R1200GS δεν είναι εντούρο αλλά μπαούλο καναπές σε δυο τροχούς με βάρος λεωφορείου.
Θα έλεγα και για τους αυτοκινητάδες , με τα bmw, αλλά θέλω πολύ μελάνι και βαριέμαι. Και αυτοί με ύφος 40 καρδιναλίων, το οποίο ξαφνικά το ξεχνάνε όταν πάνε στο εξουσιοδοτημένο. κλαψ λυγμ σνιφ , μάστορα-εεε γιατρέ μου , γιατί τρέμει το τιμόνι του 325 μου στο φρενάρισμα? δώσε 400e να μάθεις καράβλαχε.
Αλλη απεχθέστατη κατηγορία ψώνιων οι χαρλεάδες. Ολοι την έχουν δει easy rider, καλά δε μιλάμε για τα μπουρ..λα με βάρος τριαξονικού , μεταξόνιου σιδηρόδρομου , ήχο δίχρονης τράτας με αντίστοιχες επιδόσεις σε όλους τους τομείς , γκάζι φρένο στρίψιμο, τα άπειρα δερμάτινα τσαντάκια , τα άπειρα χρώμια , και γενικώς ολο αυτό το δήθεν μαγκιά κλανιά και κώλο ............. .
Χαρλεϋ δεν θα καβάλαγα ούτε αν μου την χάριζαν , για να την παω σε μάντρα για πούλημα.
Θα έγραφα και για την γελοία κατηγορία των τζιπάτων με τα cherokee, αλλά αυτοί πλέον έχουν εκλείψει. Τα cherokee μια χαρά τζιποειδή είναι, δεν με ενοχλούν .
Εχει και άλλα , αλλά αργότερα.

Reaction score
7.977

Άπειρα Brands μου την δίνουν.

• Apple: Αν και κάτοχος πολλών μηλαρακίων, την αντιπαθώ την π@υτάνα!
• Burberry: I wanna vomit πάνω στον καρό γιακά σου ρε... ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑ!
• Hyundai & Seat: Ψυχολογικό μου είναι. :tongue:

NCore: Γιατί μας τα έχετε κάνει 7Days! :roflmao:
• Λουί Βιτόν: Έχω σιχαθεί όλα τα Βριλάκια 14+χρονα να κουβαλάνε τσάντες που (Α) κοστίζουν περισσότερο από 2 μηνιάτικα (Β) δεν έχουν τα 2 μηνιάτικα και πάνε και παίρνουν Λουί Βιτόν από Σάντα Μπάρμπαρα. Ούστ ρε Βλαχοκαϋμπόισες.
Ωραίο θρέντ... :laugh:
Αααααααχαχαχαχαχα, αυτή η μάρκα έχει παίξει πιο πολύ κι από τη Τζούλια!!!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Αντιπαθώ τους bmwάκηδες. Ιδίως τους δίτροχους με το ύφος 40 καρδιναλίων που πάνε και καλά παντού, με τα μπουρ...λα τους και μόλις βρούν λίγο χώμα ανακαλύπτουν οτι το R1200GS δεν είναι εντούρο αλλά μπαούλο καναπές σε δυο τροχούς με βάρος λεωφορείου.
Θα έλεγα και για τους αυτοκινητάδες , με τα bmw, αλλά θέλω πολύ μελάνι και βαριέμαι. Και αυτοί με ύφος 40 καρδιναλίων, το οποίο ξαφνικά το ξεχνάνε όταν πάνε στο εξουσιοδοτημένο. κλαψ λυγμ σνιφ , μάστορα-εεε γιατρέ μου , γιατί τρέμει το τιμόνι του 325 μου στο φρενάρισμα? δώσε 400e να μάθεις καράβλαχε.
Αλλη απεχθέστατη κατηγορία ψώνιων οι χαρλεάδες. Ολοι την έχουν δει easy rider, καλά δε μιλάμε για τα μπουρ..λα με βάρος τριαξονικού , μεταξόνιου σιδηρόδρομου , ήχο δίχρονης τράτας με αντίστοιχες επιδόσεις σε όλους τους τομείς , γκάζι φρένο στρίψιμο, τα άπειρα δερμάτινα τσαντάκια , τα άπειρα χρώμια , και γενικώς ολο αυτό το δήθεν μαγκιά κλανιά και κώλο ............. .
Χαρλεϋ δεν θα καβάλαγα ούτε αν μου την χάριζαν , για να την παω σε μάντρα για πούλημα.
Θα έγραφα και για την γελοία κατηγορία των τζιπάτων με τα cherokee, αλλά αυτοί πλέον έχουν εκλείψει. Τα cherokee μια χαρά τζιποειδή είναι, δεν με ενοχλούν .

Αργότερα τι?
Αλλο ένα ποστ εκτός θέματος?
Είναι οι τζιπάτοι brand name?

Reaction score
29.716

Εγώ στραβώνω περισσότερο με τους οπαδούς. Όταν λοιπόν μία εταιρεία ελκύει ανθρώπους που διαφέρει πολύ το σκεπτικό μας, τότε αντιπαθώ και την εταιρεία, ανεξαρτήτως του πόσο καλά προϊόντα βγάζει.
Κάποια ονόματα έχουν πιο αόριστο κοινό, κάποια άλλα όμως μαζεύουν σε μεγάλο ποσοστό fans με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Πώς λέμε ότι π.χ. δεν πάμε για καφέ στο τάδε μαγαζί γιατί μαζεύει τη x κατηγορία ανθρώπων.
Δεν θέλω να νιώθω ή να με βλέπουν ως μέλος μιας τέτοιας ομάδας.

Τα κριτήρια μου είναι αισθητικά και ψυχολογικά. Με εκνευρίζει οτιδήποτε έχει σχέση με "ασυμβίβαστους", "επαναστάτες" και "σκληροπυρηνικούς" που, και καλά, μόνο αυτοί "ξέρουν" ή "δικαιούνται" να έχουν κάτι, και συμπεριφέρονται σαν βασικοί μέτοχοι.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138

Διαφωνώ! Ήχο τετράχρονης τράτας!

Reaction score
30.456

Alfa Romeo. Συνδυασμός κατασκευής και πνευματικού επιπέδου πελατών που σκοτώνει...
Γνωρίζετε τους πελάτες της εταιρείας έναν προς έναν και εκφέρετε γνώμη για το πνευματικό τους επίπεδο?

Reaction score
29.716

Διαφωνώ! Ήχο τετράχρονης τράτας!
Σαν να μην έχεις άδικο ρε Κωστή.

Ομως στο τέλος πάλι τράτα είναι . Δίτροχη μεν τράτα όμως.

Reaction score
1.002

Γνωρίζετε τους πελάτες της εταιρείας έναν προς έναν και εκφέρετε γνώμη για το πνευματικό τους επίπεδο?
Έτσι φαινεται για να το γράψει..απλά το πνεύμα του νήματος είναι χιουμοριστικό και γω Επίσης δε θα μπω στον κοπο να απαντήσω..
Απλά το αφήνουμε να πέσει κάτω..

Sent via my android Sony Xperia S

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.498

Χίλιες φορές να "τρωγόμαστε" για τις μάρκες παρά για την ΕΡΤ και το ...τρόλεϊ. :cool:

Reaction score
1.002

Προσωπικά αντιπάθω την clearaudio και ένας από τους λόγους είναι η τιμολογιακή της πολιτική

Reaction score
1

Την apple. Γιατί είναι πανάκριβη και ένα μεγάλο ποσοστό ατόμων που τα αγοράζουν είναι ψωνισμένοι!

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Εγώ αντιπαθώ αυτές τις μάρκες γυναικείων εσωρούχων τύπου intimissimi, yamamay κλπ διότι όταν πας να ψωνίσεις πρέπει σονι και καλά να έχεις ως και μέτριου μεγέθους στήθος αλλά μπορείς να έχεις πολύ μεγάλο κ@λο. :eek:

Reaction score
30.456

Έτσι φαινεται για να το γράψει..απλά το πνεύμα του νήματος είναι χιουμοριστικό και γω Επίσης δε θα μπω στον κοπο να απαντήσω..
Απλά το αφήνουμε να πέσει κάτω..

Sent via my android Sony Xperia S
Μα με χιουμοριστική διάθεση ρώτησα και εγώ..δεν ενοχλήθηκα από κάτι.
Άλλωστε δεν υπήρξα ποτέ κάτοχος Alfa Romeo...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67