- Reaction score
- 5.614
Re: Απάντηση: ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ CERWIN VEGA VE15F Η XLS 15
Αντώνη, ποια είναι η άποψή σου για τα Vega;
Αντώνη, ποια είναι η άποψή σου για τα Vega;
Καλημερα Γιαννη,εαν υπαρχει καποιος που τα εχει και εχει την διαθεση να με προσκαλεσει να τα ακουσω πολυ ευχαριστως.
παρε τηλ τον ΝΑΚΑ τα εχει φερει...Δηλ. Ο Νάκας θα εχει τα xls 15 διαθεσιμα για ακρόαση?
μπορείς να μας πεις περισσότερες λεπτομέρειες? Σε ποιό κατάστημα και από πότε?
ευχαριστώ
Οκ Γιαννη,ελαβα το πμ και σου εστειλα και εγω.Σου εστειλα σχετικο πμ,οποτε θελεις να ερθεις να τα ακουσεις.
Δεν τα εχω ακουσει,αλλα το πιθανοτερο ειναι πως θα εχουν αντιστοιχο ''κουρδισμα'' με τα 215,αν και αμα δεν τα εχεις διπλα διπλα... Με τι ενισχυτη τα ακουσες ? Ακουσες και καποια αλλα ηχεια εκει συγκριτικα?μολις γυρισα απο την ακροαση των XLS15.
τελικα δεν κανουν για εμενα.
θα τα χαρακτηριζα οπως και πολλοι αλλοι σαν ενα ηχειο 70% p.a. και 30% wannabe hi-fi,
για δεκαετιες 90 και πισω δεν κανει...
παμε για αλλου τελικα...
Αυστηρα δυο δρομων η οπως τα λενε και δυομιση εστω με 8αρι-ια woofer...
Ιδωμεν....
Αν σε εξυπηρετουν καλυτερα τα βορεια προαστεια εισαι ευπροσδεκτος να τα ακουσεις και σε μενα οποια στιγμη θελεις μετα τις 2 Σεπ που επιστρεφω.Οκ Γιαννη,ελαβα το πμ και σου εστειλα και εγω.
Σε ευχαριστω πολυ!!
Δεν ειμαι Κινεζος,Ελληνας ειμαι βρε.....Έχουν και άλλα στοιχεία...και υποστηρίζονται από κάποιες κορυφαίες πηγές... θα μας τρελάνεις... (Αντωνάκη)
ΥΓ. Επειδή στο ACA σου έλεγε κάποιος βλακείες... είπες να το παίξεις εδώ Κινέζος...(ε, Αντωνάκη
)![]()
Θα πάθω ανία χωρίς "αυτούς"......αλλα μην το πολυλες γιατι θα αποκτησεις πολλους εχθρους.........