Ncore nc400 ερωτησεις

Reaction score
6
Απάντηση: Ncore nc400 ερωτησεις

Υπάρχουν αρκετές λύσεις αλλά τα χρήματα που ζητούν είναι αρκετά πιο πάνω για αυτόν το λόγο ψάχνω τους ncore.
Το σωστό ύψος πιο μπορεί να είναι?
Το ύψος του τροφοδοτικου είναι 36 χιλιοστά και του ncore 37 χιλιοστά μένουν 11 χιλιοστά σε χάλκινο κουτί.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846

Χρειάζεται 1 πόντος γύρω-γύρω +ποδαράκια
Το γράφει και στο manual-pdf .:wink:

Reaction score
3.523

Συγνώμη ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι άσχετο πόσο κοστίζουν αυτά?

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823

1300 ευρα οι δυο μοντουλες συν τα δυο τροφοδοτικα (SMPX)....συν φυσικα τα εξτρα...μπορνες,αν θες ομως κολλας τα καλωδια κατευθειαν στην πλακετα, ΙEC βυσματα ρευματος,ενα η δυο κουτια ,εναν η δυο διακοπτες για ON-OF ,30 ποντοι καλωδιο ηχειου αν το βαλλεις πισω απο τα ηχεια(να μην χανουμε και το υψηλο Damping Factor και....τιποτις αλλο!!!!

αυτα...:smile:

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75

Μια χαρα θα ειναι με τα 40αρια σου,αρκει να ''παιξεις'' λιγο με την προενισχυση,γιατι νομιζω πως εκει ειναι το ''ζουμι'' στο αν θα σου αρεσει τελικα αυτο που θα ακουσεις,αφου τα modulakia αυτα ειναι ικανα τοσο για το καλυτερο,οσο και για το χειροτερο (χωρις να φταινε...)

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823

Ενα προβλημα τους παντως ειναι το υψηλο voltage που απαιτειται απο την προενισχυση.....θελει πανω απο 2.5 volts για να τα ακουσεις ....και να οδηγηθουν!!!!

Reaction score
8.905

Ενα προβλημα τους παντως ειναι το υψηλο voltage που απαιτειται απο την προενισχυση.....θελει πανω απο 2.5 volts για να τα ακουσεις ....και να οδηγηθουν!!!!
Προσοχή στη συμβατότητα χαρακτηριστικών, πχ. input outpout impedence σε προ και τελικό? Εδώ θα ήθελα την άποψη του Κόγια η Ζαπάντη η EAR η Κ.Φ....

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846

Ρώτα την Αρβελέρ......
μορφωμένη είναι,κάτι θα ξέρει .:thumbsdown:

Reaction score
6

Για προενισχυτή σκέφτομαι το Benchmark DAC2 HGC η το Mytek Stereo 192-DSD γιατί παίζω κύριος flac αρχεία και ένα δεύτερο χωρίς να είμαι σίγουρος όμως εάν είναι σωστό να βάλω πάνω στην αναλογική που έχουν και τα δυο προενισχυτή phono για το πικαπ που υπάρχει.(το επαναλαμβάνω εάν είμαι σωστος)

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846

Τα προβλήματα με τα " ψοφιακά " ενισχυτικά (διακοπτικά αναλογικότατα ενισχυτικά επί το ορθότερον) εν περιλήψει είναι τα ακόλουθα .

1) Δεν πιάνουν στο μάτι (μικρούλικα τα σκασμένα ,200 βαττ τα 100 γραμμάρια).Άρα πόσο να τα κοστολογήσεις ;

2)Νέα τεχνολογία .Λίγοι την ξέρουν και ακόμα λιγότεροι μπορούν να την " διαχειριστούν "

3)Είναι άχρωμα ,άοσμα και άγευστα .Λείπει το "απαραίτητο ξιγκάκι " που αρέσει .Εξ ου και ο μύθος "βάλε λάμπα στην προενίσχυση ":sneaky:

4)Ξεβρακώνουν ατέλειες του συστήματος .

5)Αμα τους ρίξεις χοντρό καλώδιο "σουζάρουν"

Από τα 1,2 & 5 καταλαβαίνεις πόσους εχθρούς έχουν κάνει και γιατί .

Reaction score
8.905

.....Ξεβρακώνουν ατέλειες του συστήματος.....
Πάντως εγώ που πήρα ψηφιακούς, το πικάπ μου δεν το είχα ξανακούσει να παίζει έτσι... έπαθα σοκ, καθαρότητα και τρελή ανάλυση... από την άλλη, επειδή είχα ένα φτηνό DAC, μου το έκθεσε...:rolleyes:

Y

Yiannis_B

Guest

Πάντως εγώ που πήρα ψηφιακούς, το πικάπ μου δεν το είχα ξανακούσει να παίζει έτσι... έπαθα σοκ, καθαρότητα και τρελή ανάλυση... από την άλλη, επειδή είχα ένα φτηνό DAC, μου το έκθεσε...:rolleyes:
...θέλω να σου κάτσει ένα καλό DAC, να παίζει καλύτερα από το πικάπ. :roflmao:

Reaction score
8.905

...θέλω να σου κάτσει ένα καλό DAC, να παίζει καλύτερα από το πικάπ. :roflmao:
Γιάννη μου θα το ήθελα πολύ αυτό... και όχι ειρωνικά, ξέρεις ότι ακούω πολύ μουσική από πι-σί...:whistling: :biggrin:

Reaction score
8.905

Φαντάσου που καταντήσαμε... θα αρχίσω να πουλάω τα "εξτρά" αναλογικά κλπ... για να επενδύσω στα ψηφιακά... κατάντια αδελφάκι μου! :biggrin:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823

Οχι προς θεού.....
να σου ισιώσει ο βραχίονας αν λέω ψέματα :tongue:
Οι ισιοι βραχιονες.......εχουν ποιο πολυ jitter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::laugh:

Reaction score
6

Οι γνώσεις μου δεν είναι αρκετές και πολλές φορές βγάζω συμπεράσματα μόνο από αυτά που διαβάζω κύριος μέσα από το forum. Είναι λάθος αυτό που σκέφτηκα να κάνω?

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.414
Members
38.697
Νεότερο μέλος
Spiromag