Earthquake Europe

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Earthquake Europe

Εγω για των CINENOVA 7 6 μηνες περιμενα ?
Τον είχες παραγγείλει από Ελλάδα; Σε ποια τιμή;

Για να συγκρίνουμε με την ευρωπαϊκή.

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Earthquake Europe

γιαννη ρωτα το μαρκου απο ποτε υπαρχει αυτο ......χαλαρα 3 + χρονια.........
Τώρα εγώ το είδα. Δεν έχω δει να το έχει ποστάρει κανείς στο παρελθόν.

Το καλό με το ευρωπαϊκό κέντρο διανομής δεν είναι οι τιμές (που όπως βλέπουμε είναι στον θεό), αλλά η υποστήριξη σε σέρβις.

Ισχυρίζονται ότι επιταχύνονται και οι παραγγελίες (παράδοση σε τρεις μέρες). Τώρα ο IOANNHS2U γιατί περίμενε 6 μήνες θα μας διαφωτίσει ο ίδιος.

Reaction score
58
Απάντηση: Earthquake Europe

Ναι απο Ελλαδα των πηρα 2300 η 2400 μεσολαβισε και ο argi αλλα ειχα δωση 1000 προκαταβολη και περιμενα κανα 6μηνο.

Reaction score
15.548

ρε παιδια κανα τεστ παιζει πουθενα να δουμε κατα ποσο αξιζουν τα λεφτα που ζητανε για τα subs ;

εγω δεν βρηκα κατι που να ειναι τωρα κοντα....δλδ πριν καμια 5ετια

.......εχουν και αυτη την σαχλαμαρα που ειναι απο 2000 και μου την δινει :biggrin:

τωρα ειδα στο manual να λεει κατι για 120db στα 10hz το 12αρι και 123db το 15αρι....!!!!
.....στο 1cm ειναι αυτο ;
ξερει καποιος ;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Εγω δεν γνωριζα για την υπαρξη απο argi το εμαθα και ειναι η καληταιρη επιλογη ?για αυτα που εδωσα .Και ειναι το μονο που δεν θα αλαξω ποτε . Αrgi τον ειχες πιραξη καθολου.Και θα με ενδιεφεραι να μαθω για αναβαθμισις κανα site .
o δικος σου βελτιωνεται (οπως και ο πιο φρεσκος , τι σαιτ ? αν ξερεις τι να πειραξεις τον κανεις μπιστολι

Τώρα εγώ το είδα. Δεν έχω δει να το έχει ποστάρει κανείς στο παρελθόν.επι 2008-9 και το μακαριτικου audiovideo.gr ειχαμε μυθικες μαχες με το γιαννακη , αλλα απο οσο ξερω απο πρωτο χερι , ανταλλακτικα υπαρχουν στην ελλαδα ή μαλλον υπηρχαν ...για τωρα δεν ξερω , αλλα φανταζομαι πως ναι

Το καλό με το ευρωπαϊκό κέντρο διανομής δεν είναι οι τιμές (που όπως βλέπουμε είναι στον θεό), αλλά η υποστήριξη σε σέρβις.

Ισχυρίζονται ότι επιταχύνονται και οι παραγγελίες (παράδοση σε τρεις μέρες). Τώρα ο IOANNHS2U γιατί περίμενε 6 μήνες θα μας διαφωτίσει ο ίδιος.
δεν βαριεσαι , αν εχι εδω τον χτυπας στο φτερο, αν οχι και εχει τετοιες διφορες τιμης , περιμενεις , σιγα τα αβγα,και εγω περιμενα 2-3 μηνες .......

ρε παιδια κανα τεστ παιζει πουθενα να δουμε κατα ποσο αξιζουν τα λεφτα που ζητανε για τα subs ;βεβαιως πας φαρμακειο και ζητας χαπια σιροπια για αλτζαιμερ , και με μιας θυμασαι τι εγραφες,........γιατι δεν θυμασαι .....για να ρωτα παντα......

εγω δεν βρηκα κατι που να ειναι τωρα κοντα....δλδ πριν καμια 5ετια

.......εχουν και αυτη την σαχλαμαρα που ειναι απο 2000 και μου την δινει :biggrin: βαλε κατι απο το headolics ή το kefal@olics

τωρα ειδα στο manual να λεει κατι για 120db στα 10hz το 12αρι και 123db το 15αρι....!!!!
.....στο 1cm ειναι αυτο ;oχι πιο κοντα στα 3/10 του χιλιοστου
ξερει καποιος ;
εσυ που τα εθαβες δεν θυμασαι ? για πανε μια φαρμακειο........και αν δεν σε πιασουν τα δεοντα εδω ειμαστε.....

Reaction score
15.548
εβρηκα..!!!!!!.

καλα τα λεγαμε λοιπον...:biggrin:

in a large room και στα 2μ μετρηση εχουμε....20 Hz στα 95 dB
τα 123db στα 10hz του manual πιθανον να ειναι στο 1mm
που πας ρε καραμητρο με τοσα db ; :laugh:
θελεις και 3000e..!!!!

στο 1mm
μεσα επεσες...:roflmao:

Reaction score
6.598

Nα παω για τζοκερ??:cautious:

το ποσο αλλαζουν τα db καθως απομακρυνομαστε δεν το ξερω αλλα φανταζομαι ειδικα στις χαμηλες πρεπει να παιζουν και αλλοι παραγοντες .
Ουσιαστικα συμπερασματα μονο απο διασταυρωμενες πηγες πλεον.
http://www.hometheaterhifi.com/volume_3_3/v3n3l.html παλιο και αυτο τωρα ποσο ολοκληρωμενο ειναι αλλη υποθεση μιας και στο πρωτο συγκριτικο πινακιο των σαμπς της εταιριας συμμετηχε και αυτο το βελο, περιεργο το οτι στα 12h ειχε περισσοτερα db απο τα 20h με τι παραμορφωση? ε πολλα θελετε:cautious:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
θυμαμαι ενα κεφαλα πριν χρονια που τον λεγαν μαρκου, πιθανο και ο κεφαλας να γινει μαρκου εν καιρο...............

θυμαμαι , ενα κεφαλα (μαρκου) λοιπον , οταν αγορασα τον ερθ (τελικο) και του ειπα ποσο εκανε λυσαξε.
Δεν μπορουσε να χωνεψει πως η ελλαδα ειναι πιο φτηνη απο την αμερικη.
Και να τα λινκ σαν ενα αλλο κεφαλα, και να απο δω και να απο εκει,και καπου εκει του εχωσα 2-3 λινκ με street prices και κουφαθηκαν τα συρματα.
Και εδω ο ερθ ειναι κανα χιλιαρικο ++ πανω απο οσο τον αγορασα καταλογο, ε και ? και το σαμπ το ερθ καταλογο ειχε 1800 (ελλαδα) και εγω ψωνησα 1050......αλλιως σε αποσταση αναπνοης το αγοραζα 1150.
Δεν μιλαμε ποσο εκανε καταλογο αμερικη, ετσι ? ουτε ποια ειναι η τιμη πιατσας αμερικης.βεβαια οταν σαν τιμης θεωρεις του καταλογου..........Που να πας νιου γιορκ και να αγοραζεις 50% - απο την τιμη καταλογου.
Αλλα οπως εχω πει , μικρο ψαρι σε μεγαλη λιμνη (στην καλυτερη) , συνηθως μεζεδακι στις σαρδελες εισαι , και απλα νομιζεις οτι εισαι μεγαλο ψαρι.....τρομαρα σου.................

Reaction score
15.548

Nα παω για τζοκερ??:cautious:

το ποσο αλλαζουν τα db καθως απομακρυνομαστε δεν το ξερω αλλα φανταζομαι ειδικα στις χαμηλες πρεπει να παιζουν και αλλοι παραγοντες .
Ουσιαστικα συμπερασματα μονο απο διασταυρωμενες πηγες πλεον.
http://www.hometheaterhifi.com/volume_3_3/v3n3l.html παλιο και αυτο τωρα ποσο ολοκληρωμενο ειναι αλλη υποθεση μιας και στο πρωτο συγκριτικο πινακιο των σαμπς της εταιριας συμμετηχε και αυτο το βελο, περιεργο το οτι στα 12h ειχε περισσοτερα db απο τα 20h με τι παραμορφωση? ε πολλα θελετε:cautious:

υπαρχουν στανταρ δεν ειναι ετσι απλα τα πραγματα....

το review εγινε με βαση τα στανταρ οποτε το αποτελεσμα ειναι +/- 3 db

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
στανταρντ ? μιλαμε εχεις πολυ πλακα....:gotcha:..αληθεια εισαι τοσο αφελης οσο θες να δειχνεις ?
για ρωτα το βαγγελη τι ,<χεριασμα> ειχαν φαει τα αρθρα του ως ριβιουερ ? Γιατι εφυγε απο ριβιουερ........
Ρωτα κανα αντιπροσωπο που εδινε προιοντα σφραγισμενα για δοκιμη, και ετσι τα επαιρνε πισω.
Οτι πινακακι βλεπουμε απο τι στιγμη που δεν ειναι δικο μας , δενμπορουμε να αποδειξουμε οτι ειναι ετσι , ή δεν ειναι.
Αληθεια εχεις δει προιον που ακολουθηται απο ομοσταβλη διαφημιση στην επομενη σελιδα να χτυπα κακη κριτικη ?
Απο στερεοφαιλ μεχρι ο τσελεμεντες του καλου χαιεντα.......

Για να καταλαβεις γιατι στανταρντ μιλαμε το 05 ηρθε ο τηλεμαχος με το βακχο και τον φωτογραφο τους για φωτογραφιση του παλιου μου χωρου.Στον χωρο ειχα οτι ειχα και 2 σαμπ καντον.
Λιγο πριν ερθουν ειχα βγαλει απο το κουτι του το νεο sunfire (σαμπ) πριν ενα μηνα το ειχαν κανει δοκιμη,και ρωταω τον ριβιουερ :
Που ειναι το κουμπι που ξεκινα την ισοσταθμιση ? Και ρωτα ο ριβιουερ τον αλλο , που ειναι ?
Φαντασου λοιπον ποιος κανει δοκιμες και με ποιους ορους.
Δεν μιλαμε οτι δεν ειχαν γνωσεις.Απο τα χερια τους ειχαν περασει αμετρητα μηχανακια.Απλα η αληθεια δεν ειναι παντα αυτη που θελουν να φαινεται.

Reaction score
15.548

ασε μας ρε argi......

δεν ξερεις τι σου γινετε αγορι μου...

σε ολες τις δουλειες συμβαινει κατι αναλογο......τα αυτονοητα μας λες ;

παγαινε να παιξεις με το κοντρολ της εντασης....γιατι μονο αυτο ξερεις να δουλευεις

τα review δεν ειναι ολα ιδια και ανοχες παντα υπαρχουν.....πρεπει να ξερεις και τι διαβαζεις...
...εσυ ουτε ενα manual δεν ξερεις να διαβασεις....οποτε αστο καλυτερα...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ασε μας ρε argi......δεν σε κραταω μωρο μου

δεν ξερεις τι σου γινετε αγορι μου...ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα, και γυρισε ο κοκορας και τουρειξε ροχαλα

σε ολες τις δουλειες συμβαινει κατι αναλογο......τα αυτονοητα μας λες ;αστο κωστακι δεν σου βγαινει - αφου δεν τοχεις ρε κεφαλα (μαρκου σωτηρης)

παγαινε να παιξεις με το κοντρολ της εντασης....γιατι μονο αυτο ξερεις να δουλευεις
ερε ρε ........ελα να πιασεις το τηλεκοντρολ ....ξερεις να το δουλευεις

τα review δεν ειναι ολα ιδια και ανοχες παντα υπαρχουν.....πρεπει να ξερεις και τι διαβαζεις...
...εσυ ουτε ενα manual δεν ξερεις να διαβασεις....οποτε αστο καλυτερα...
ενω εσυ ........που γραφεις το οχι με ωμεγα ....:lol:......συνεχισε να απολαμβανεις την διπλωματικη σου ασυλια.......

Reaction score
15.548

περι ορθογραφιας ταχουμε πει......εξαλλου λιθογραφος μηχανικος και να γραφει σωστα δεν υπαρχει. :biggrin:

εμαθα απο γνωστο οτι εκανε ο argi τεστ velodyne 18" με το SuperNova MKVI 15" και το αποτελεσμα ηταν ?

για λεγε argi ....

μην με κανεις να τα πω εγω :biggrin:

Reaction score
15.548

δυστυχως το 15ιντσο velo δεν μπορει να παιξει σαν το 15ιντσο eatth
....το velo θυμιζει κατι λιγοτερο απο 12ιντσο και χωρις ελεγχο,αν και servo......

τεστ argi ....:laugh:

αρτζι αγορι μου......μηπως με αλλα καλωδια αλλαζε το αποτελεσμα ; :laugh:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ε...αχεμ........πες το ρε παιδι μου (με υφος αβραμοπουλου οταν την ειπε στο σκοπιανο) οτι εισαι πετρογραφος,
θυμιζεις την γκ*μενα που ελεγε του σεφερλη : k#l@ς πετρα,- στηθος πετρα.
Και την λεει μαρκος μυαλο πετρα......ετσι και συ ......μυαλο στην πετρα θα βαλω ? ποιος ειμαι ......κατα τα αλλα οτι γραφεις αυτο ειναι .
Οπως σου ειχε πει ο σωτηρης : πειθεις λεμε :dance2:

Reaction score
15.548

συνεχιζουμε αφου ο argi δεν μπορει να μας πει περισσοτερα για το τεστ....
.....δλδ πως εβγαλε αυτο το αποτελεσμα .....:sneaky:

ενα ενδιαφερον subακι με 400e ειναι το FF 12

εδω μια μετρηση που πηρα απο το manual !!!!!

τι κανει ο κοσμος για να εχει πελατες..!!!!

Output Levels:
Greater than 130dB peak SPL
(includes room gain) from 25Hz to 125Hz.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.588
[moderator]Την επόμενη φορά που θα γράψετε τα γνωστά, θα φύγετε κι οι δύο με δεκαήμερη άδεια.[/moderator]

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

συνεχιζουμε αφου ο argi δεν μπορει να μας πει περισσοτερα για το τεστ....*
.....δλδ πως εβγαλε αυτο το αποτελεσμα .....:sneaky:

ενα ενδιαφερον subακι με 400e ειναι το FF 12

εδω μια μετρηση που πηρα απο το manual !!!!!

τι κανει ο κοσμος για να εχει πελατες..!!!!

Output Levels:
Greater than 130dB peak SPL
(includes room gain) from 25Hz to 125Hz.

* πως δεν μπορει, αφου μονος σου απαντησες για τον αρτζι στο σποιλερακι σου , ανοιξε το να δεις ( αρτζι αγορι μου......μηπως με αλλα καλωδια αλλαζε το αποτελεσμα ; και δεν ειμαι το αγορι σου .....

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516