Ζήτηση CD/SΑCD player

Reaction score
372
Ζητείται ποιοτικό CD/SΑCD player.

Πρέπει να έχει στιβαρό μηχανισμό ανάγνωσης αφού θα χρησιμοποιηθεί κυρίως σαν transport και φυσικά να είναι σε άριστη κατάσταση.

Προτίμηση σε μηχανήματα SONY, MARANTZ, YAMAHA (1000 ή 2000) αλλά δεκτές και άλλες προτάσεις.

Reaction score
372
Απάντηση: Ζήτηση CD/SΑCD player

Η ζήτηση για ποιοτικό CD/SΑCD player ισχύει.

Reaction score
0

γεια χαρα εαν σε ενδιαφερη δηνω το exposure 2010 england το εχω και φωτο στην χρυση ευκαιρια εαν μπηκε δεστω πολλα σκαλοπατια απο αυτα που ζητας σε ηχο και ποιοτητα τιμη του δωρο δεν ειναι sacd μονο cd αλλα διαβαζει γραμενα τα παντα eyxaristv antvnhw 6970146676.

Reaction score
372

γεια χαρα εαν σε ενδιαφερη δηνω το exposure 2010 england το εχω και φωτο στην χρυση ευκαιρια εαν μπηκε δεστω πολλα σκαλοπατια απο αυτα που ζητας σε ηχο και ποιοτητα τιμη του δωρο δεν ειναι sacd μονο cd αλλα διαβαζει γραμενα τα παντα eyxaristv antvnhw 6970146676.
Σε ευχαριστώ για τη προσφορά σου αλλά επειδή δεν θα παίξει σαν ολοκληρωμένο cd παρά μόνο σαν transport, ψάχνω κάτι με ποιό στιβαρό μηχανισμό.

Reaction score
117

Γιατί ζητάς SACD εφόσον θα παίζει σαν transport? Σχεδόν κανένα μηχάνημα δεν έχει ψηφιακή έξοδο DSD. Και ένα απλό cd player σου κάνει.

Reaction score
1.659

Γιατί ζητάς SACD εφόσον θα παίζει σαν transport? Σχεδόν κανένα μηχάνημα δεν έχει ψηφιακή έξοδο DSD. Και ένα απλό cd player σου κάνει.
Θέλει και ερώτημα? Για να ακούει τα sacd του απο το ολοκληρωμένο και τα cd του από ένα καλύτερο dac

Reaction score
372

Σωστά όσον αφορά τα απλά cd.
Θα ήθελα όμως να έχω τη δυνατότητα να παίξω και τα (έστω λιγοστά) sacd μου, χρησιμοποιώντας το σαν σκέτο player.

Δημήτρη ευχαριστώ για τη διευκρίνηση, όπως φαίνεται γράφαμε μαζί.

Reaction score
117

ΟΚ, δεν κατάλαβα ότι υπάρχουν ήδη SACD στη δισκοθήκη... Και οπωσδήποτε η προοπτική αναπαραγωγής και των δύο τύπων δίσκου είναι καλύτερη.

D

Deleted member 28227

Guest
Η ζήτηση για ποιοτικό CD/SΑCD player ισχύει.
Καλησπέρα έχω ενα SACD 555 ES SONY σε σαμπανιζέ χρώμα με manual και κουτι σε άριστη κατάσταση. Λίγες ώρες παιξίματος λόγω του ότι το είχα στο εξοχικό. Το δίνω γιατί δεν το χρησιμοποιώ... περιμένω προσφορά σου φίλε μου. Δεκτός έλεγχος.

Reaction score
2
Καλησπέρα
Philips DVP9000s απολυτός καινούριο ούτε το παραμικρό σημαδάκι Ζήτημα αν έπαιξε 20 ώρες με πλήρη συσκευασία.

Reaction score
372
Καλησπέρα έχω ενα SACD 555 ES SONY σε σαμπανιζέ χρώμα με manual και κουτι σε άριστη κατάσταση. Λίγες ώρες παιξίματος λόγω του ότι το είχα στο εξοχικό. Το δίνω γιατί δεν το χρησιμοποιώ... περιμένω προσφορά σου φίλε μου. Δεκτός έλεγχος.
Φίλε karagiank έχεις pm.

Reaction score
372
Καλησπέρα
Philips DVP9000s απολυτός καινούριο ούτε το παραμικρό σημαδάκι Ζήτημα αν έπαιξε 20 ώρες με πλήρη συσκευασία.
Φίλε Karas σε ευχαριστώ αλλά δεν με ενδιαφέρει.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.840
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo