AVsite 2013

Status
Not open for further replies.

Defkalion

Administrator
Reaction score
915
Μετά από αρκετές ώρες δουλειάς ολοκληρώθηκε η μετάβαση του AVsite σε καινούρια πλατφόρμα.

Μαζί με την πλατφόρμα άλλαξε και το design όπως και το λογότυπο του site :)

Θα γίνουν πολλά θέματα στις επόμενες ώρες και μέρες που θα σας εξηγούν πώς λειτουργεί η νέα πλατφόρμα, αλλά προς το παρόν θα ήθελα οτιδήποτε πρόβλημα βρίσκετε στο site να το αναφέρετε εδώ.

Σας παρακαλώ πριν γράψετε κάτι στο παρόν θέμα, διαβάστε τις απαντήσεις που υπάρχουν ήδη, μήπως τυχόν έχει απαντηθεί. Ας προσπαθήσουμε να το κρατήσουμε όσο πιο καθαρό γίνεται για να μπορώ να απαντήσω σε όλους.

:)

Last edited:

Reaction score
1.844
Λείπουν τα κουμπιά που επιτρέπουν να πας στην τελευταία σελίδα κάποιου νήματος.
Με την πλευρική στήλη ακλόνητη είναι πολύ μειωμένο το πλάτος για τα σχόλια. Ανεπαρκέστατα και αντιλειτουργικά μειωμένο.
Άλλαξε για νιοστή φορά ο κώδικας των emoticons, με αποτέλεσμα να μην εμφανίζονται σε παλιότερα - προ αναβάθμισης - σχόλια.

Defkalion

Administrator
Reaction score
915
To πιο βασικό (πριν πάω για ύπνο μετά από 16 ώρες δουλειάς σερί στο φόρουμ...) είναι ότι πάνω δεξιά ειναι τα προσωπικά σας μηνύματα (στο inbox), που πια λέγονται προσωπικές συζητήσεις (conversations).

Δίπλα είναι οι ειδοποιήσεις (alerts) που βγάζει όταν έχετε νέα μηνύματα, κάποιος απάντησε σε ένα θέμα σας, κάποιος έκανε like ένα ποστ σας, κλπ. Αυτά όλα μπορείτε να τα ρυθμίσετε (τι θα βλέπετε και τι όχι, από το προφίλ σας.

Defkalion

Administrator
Reaction score
915
Λείπουν τα κουμπιά που επιτρέπουν να πας στην τελευταία σελίδα κάποιου νήματος.
Με την πλευρική στήλη ακλόνητη είναι πολύ μειωμένο το πλάτος για τα σχόλια. Ανεπαρκέστατα και αντιλειτουργικά μειωμένο.
Άλλαξε για νιοστή φορά ο κώδικας των emoticons, με αποτέλεσμα να μην εμφανίζονται σε παλιότερα - προ αναβάθμισης - σχόλια.
- Με το που κάνεις κλικ σε ένα θέμα, σε πάει απευθείας στο τελευταίο αδιάβαστο μήνυμα που έχεις στο θέμα, άρα αχρείαστα τα κουμπιά.

- Το πλάτος μπορεί να μεγαλώσει λίγο, θα το δω. Δε το βρίσκω αντιλειτουργικό σε καμία των περιπτώσεων.

- Τα emoticons δεν πρόλαβα να τα φτιάξω, θα φτιαχτούν :)

Defkalion

Administrator
Reaction score
915
Επίσης δεν έχω προλάβει να βάλω ελληνικά --- είναι εμφανές βέβαια αλλά ας το γράψω ;)

Reaction score
1.844
Έχω διαβάσει το θέμα, δεν έχει προστεθεί νέο σχόλιο, έχει 10 σελίδες και θέλω να πάω στην προτελευταία για να φρεσκάρω στη μνήμη μου κάτι που έγραψε κάποιος.

Αχρείαστα; Δεν νομίζω. Αχρείαστα μπορεί να είναι για όσους διαβάζουν ένα θέμα και μετά ρίχνουν μαύρη πέτρα.

Reaction score
1.844
Μην αρχίσουμε κατευθείαν τις γκρίνιες. ;)
Αν ήθελα να γκρινιάξω θα σχολίαζα το - σχεδόν - λευκό παρασκήνιο που δεν μου αρέσει καθόλου (όπως και τα λευκά αυτοκίνητα). Αλλά είμαι μεγάλη καρδιά και δεν είπα τίποτα!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.706
Αν ήθελα να γκρινιάξω θα σχολίαζα το - σχεδόν - λευκό παρασκήνιο που δεν μου αρέσει καθόλου (όπως και τα λευκά αυτοκίνητα). Αλλά είμαι μεγάλη καρδιά και δεν είπα τίποτα!
Εμένα μου αρέσει πολύ το λευκό. Τα σκούρα με κουράζουν περισσότερο. Άσε που έχει και γκρι αποχρώσεις. Μήπως δεν βλέπεις καλά; :p

Defkalion

Administrator
Reaction score
915
Σχετικά με το χρώμα, γιατί περίμενα ότι θα υπάρξουν ερωτήσεις.

Στο "παλιό" σάιτ, το μαύρο design χρησιμοποιούσαν συνολικά 11 (ΕΝΤΕΚΑ) χρήστες όλοι κι'όλοι...

Defkalion

Administrator
Reaction score
915
Έχω διαβάσει το θέμα, δεν έχει προστεθεί νέο σχόλιο, έχει 10 σελίδες και θέλω να πάω στην προτελευταία για να φρεσκάρω στη μνήμη μου κάτι που έγραψε κάποιος.

Αχρείαστα; Δεν νομίζω. Αχρείαστα μπορεί να είναι για όσους διαβάζουν ένα θέμα και μετά ρίχνουν μαύρη πέτρα.
Κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά. Προτείνω να παίξεις λίγο με το φόρουμ πρώτα και μετά κάνε τις παρατηρήσεις σου.

Όταν περνάς το mouse σου πάνω από ένα θέμα, ΑΥΤΟΜΑΤΑ εμφανίζει τις σελίδες του, και μπορείς να πας απευθείας σε όποια σελίδα θέλεις.

Status
Not open for further replies.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516