AVsite 2013

Status
Not open for further replies.
Reaction score
110
Χρησιμοποιείτε μια σχετικά παλαιά serif γραμματοσειρά, τη Georgia. Δεν ξέρω αν η πλατφόρμα σάς αφήνει να χρησιμοποιήσετε πιο σύγχρονες γραμματοσειρές. Κατά τη γνώμη πολλών τυπογράφων οι sans serif γραμματοσειρές είναι προτιμότερες σε μικρά κείμενα, όπως είναι τα posts. Προσωπικά προτιμώ την Segoe.

Reaction score
0
Πολυ ωραια δουλεια, ευχαριστουμε. Η επιλογη για κατι με λιγοτερη αντιθεση μεταξυ πλαισιου διαλογων και φοντου θα ηταν καλο να υπαρξει καποια στιγμη.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.590
Όλα τα νήματα που δημιουργήθηκαν από 1 Αυγούστου και μετά μου τα δείχνει σαν αδιάβαστα, πατώντας στον τίτλο με πάει στο αρχικό μήνυμα και όχι στο τελευταίο αδιάβαστο.

Στις ειδοποιήσεις με e-mail δεν υπάρχει αντίγραφο του μηνύματος, καλό επίσης είναι το e-mail να είναι plain text.
1. Μark as read.
2. Τον τελευταίο καιρό αυτό συνέβαινε και με την παλιά.

Defkalion

Administrator
Reaction score
915
Μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό αν θέλετε, να εμφανίζεται αντίγραφ του μηνύματος στο μέιλ. ΑΛΛΑ από προσωπική εμπειρία σας λέω ότι αν το κάνουμε αυτό, θα υπάρχουν πολλά μέλη που θα απαντάνε στο... email

Reaction score
1.844
Θεωρώ ότι η πρώτη δοκιμή είναι να γίνει η κατά 10-15% αύξηση του πλάτους των σχολίων. Με ενδεχόμενη μείωση του πλάτους της πλαϊνής στήλης. Που δεν πρόκειται να της αφαιρέσει λειτουργικότητα, έχει περιθώρια (πλάτος αχρησιμοποίητο).

Και το επόμενο βήμα λίιιγο πιο σκούρο το παρασκήνιο μέσα στα σχόλια. Όπως μου λέει το photoshop τα στοιχεία του είναι red 247, green 247, blue 247, με μέγιστες δυνατές τιμές το 255, που δίνουν το απόλυτο λευκό. Η προσωπική εντύπωση δηλαδή συμβαδίζει και με τους αριθμούς.

Μπορεί π.χ. να πάρει το χρώμα κάτω από την πλαϊνή στήλη - red 239, green 239, blue 239 - και εκείνη να γίνει πιο σιμπλιδούλ', :p - red 230, green 230, blue 240 - που είναι και πατριωτικό. :rolleyes:

Παράδειγμα:

Δεν είναι πολύ πιο ξεκούραστα τα 2 πρώτα σχόλια σε σχέση με το 3ο; Παρά τις απειροελάχιστες αλλαγές.
Tip. Ανοίξτε την εικόνα σε πλήρες μέγεθος.

Reaction score
1.815
Εξαιρετική δουλειά μπράβο!
Να μην επαναλαμβάνομαι με τις προηγούμενες παρατηρήσεις αλλά φαντάζομαι ότι η εικόνα θα ενσωματώνεται με μεγαλύτερο πλάτος αν ανοίξει το συνολικό πλάτος της πλατφόρμας?

Επίσης.... μου αρέσει ΠΟΛΥ το edit button!:thumbsup:
Θεωρώ ότι θα αναγράφεται και η ημερομηνία, γιατί αλλιώς μπορεί να χαθούμε...:p
(Το είδα, έκανα edit είναι ΟΚ!)

Μου αρέσει πολύ το "watch"!!!
Θα προτιμούσα να παραμείνει η ειδοποίηση παρακολούθησης ενός θρεντ, μέσα στην πλατφόρμα του site και όχι στα μαιλ..

Που είναι αυτοί που παρακολουθούν - διαβάζουν ένα θρεντ?
Κρυφές και φανερές???:D

Πολύ καλό το "δεντρο" στο τέλος ενός θρεντ!
Δεν το βάζετε και πάνω βρε παίδες, μιας και ήταν πριν?
(Συνήθεια... κακόοοο πράμα)

Last edited:

Reaction score
30.455
Kαλησπέρα..
όταν διαβάζω κάποιο thread φαίνεται ο υπολογιστής να φορτώνει συνεχώς τη σελίδα...
Συνεχίζει το ίδιο....το κάνει μόνο όταν μπαίνω με Orera.Δεν ξέρω αν έχει σχέση με την αλλαγή της πλατφόρμας αλλά γίνεται απο χθες και μόνο στο av site..

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo