AVsite 2013

Status
Not open for further replies.
Reaction score
8.905
Ναι θα φτιαχτούν τα βίντεο.
Τα προσωπικά άλμπουμ δε μεταφέρθηκαν. Αν όμως χρειαζόμαστε άλμπουμς, μπορούμε να βάλουμε ένα εργαλείο.
Πάντως η μη επαναφορά των άλμπουμ έχουν δημιουργήσει πρόβλημα, πολλοί τα χρησιμοποιούσαν... με αποτέλεσμα έχουν χαθεί πολλές φωτογραφίες και εμφανίζονται κενά ποστ, πχ ένας από αυτούς ο Manos58.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Το χάσιμο των φωτογραφιών από τα ανεβασμένα albums είναι οριστικό ;
Αν ναι ,πρέπει να ανεβάσω καμμιά 100αδα εικόνες ξανά >:(

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Εμ... να ρωτήξω κάτι?

Πώς στέλνω ΠΜ πλέον?
Μόνο από το Inbox -> Start Conversation, όπου θα πρέπει να γράφω το nickname ο ίδιος?
Από το nickname ή το προφιλ του χρήστη δεν υπάρχει επιλογή να του στέλνω ΠΜς?

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.192
ολα ομορφα!

το πλατος ειναι πολυ μικρο ομως και εινια πολυ κουραστικη η αναγνωση...πολυ μπουκωμενα κ πυκνη πληροφορια, με κουρασζει απιστευτα με τα απο λιγη ωρα, δε μπορω να διαβασω..

Reaction score
169
Επίσης, ενώ είναι καλό σαν ιδέα να κάνεις hover πάνω απο τα threads γι ανα δεις τις σελίδες, είναι ενοχλητικό να μη φαίνονται στη λίστα γιατί σου δίνουν την εντύπωση ότι είναι νέα θέματα.

Reaction score
1.844
ολα ομορφα!

το πλατος ειναι πολυ μικρο ομως και ειναι πολυ κουραστικη η αναγνωση...πολυ μπουκωμενα κ πυκνη πληροφορια, με κουραζει απιστευτα μετα απο λιγη ωρα, δε μπορω να διαβασω..
Αύξηση του πλάτους έχω ζητήσει πρώτος στο 5ο σχόλιο του νήματος. Πράγμα αδιάφορο (η πρωτιά), γιατί και τελευταίος να ήμανε, «οι τελευταίοι έσονται πρώτοι» λέει στας Γραφάς, εννοώντας εμάς τους καλούς χριστιανούς. :p

Τέλος πάντων συνολικά αύξηση του πλάτους ή δυνατότητα απόκρυψης της πλάγιας στήλης ή ότι "έχετε ευχαρίστηση αρκεί να μεγαλώσει το πλάτος" έχουν αιτηθεί οι εξής:
Nick Arvanitakis στο σχόλιο 51, Παναγιώτης Μελάς στο σχόλιο 62, gkontoletas στο σχόλιο 65, delamostre στο σχόλιο 90, Kotsidis John στο σχόλιο 166 και ο υποφαινόμενος. Αν δεν μου διέφυγε κάποιος.

Σύνολο 6 νοματαίοι. Παίδες βοηθάτε, είμαστε πολύ λίγοι για να ικανοποιηθεί το αίτημα, ούτε εντεκάδα δεν συμπληρώνουμε. :)

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
8.

Στο "προηγούμενο" απενεργοποιούσαμε την δεξιά κολώνα των διαφημίσεων και "άπλωνε" το forum σε όλο τον οφέλιμο χώρο.
Την χάσαμε την δυνατότητα πατριώτ' ή είναι κάτι που μπορεί να γίνει?

Defkalion

Administrator
Reaction score
915
Εμ... να ρωτήξω κάτι?

Πώς στέλνω ΠΜ πλέον?
Μόνο από το Inbox -> Start Conversation, όπου θα πρέπει να γράφω το nickname ο ίδιος?
Από το nickname ή το προφιλ του χρήστη δεν υπάρχει επιλογή να του στέλνω ΠΜς?
Αν μπεις στο προφιλ ενός χρήστη υπάρχει και το start conversation στο information tab.

Defkalion

Administrator
Reaction score
915
Η διπλανή μπάρα προς το παρόν δεν έχει δυνατότητα απενεργοποίησης, αν προστεθεί ως δυνατότητα στην πλατφόρμα στο μέλλον, θα την ενεργοποιήσω.

Για τα άλμπουμ που με ξαναρωτάτε, δεν έχει αλλάξει κάτι, έχω ήδη απαντήσει: τα άλμπουμ δεν μεταφέρθηκαν, πάπαλα.

Αν χρειαζόμαστε άλμπουμς, να κοιτάξω τι μπορούμε να βάλουμε - αλλά θα είναι κάτι από το μηδέν, δε θα μεταφερθούν οι παλιές φωτογραφίες.

Reaction score
1.844
Η διπλανή μπάρα προς το παρόν δεν έχει δυνατότητα απενεργοποίησης, αν προστεθεί ως δυνατότητα στην πλατφόρμα στο μέλλον, θα την ενεργοποιήσω ...
Τότε μια λύση είναι να στενέψει, αφού πιάνει άδικα τόσο πλάτος και να αυξηθεί το διαθέσιμο πλάτος για τα σχόλια αλλά και συνολικά. Αυτό φαντάζομαι το επιτρέπει η πλατφόρμα. Ή κάνω λάθος;

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.590
τα άλμπουμ δεν μεταφέρθηκαν, πάπαλα.
Δεν έπρεπε να ενημερωθούμε απο πριν ώστε να τα κάνουμε backup;
Άσε που εκατοντάδες posts έμειναν ορφανά.

Reaction score
20.853
Η διπλανή μπάρα προς το παρόν δεν έχει δυνατότητα απενεργοποίησης, αν προστεθεί ως δυνατότητα στην πλατφόρμα στο μέλλον, θα την ενεργοποιήσω.

Για τα άλμπουμ που με ξαναρωτάτε, δεν έχει αλλάξει κάτι, έχω ήδη απαντήσει: τα άλμπουμ δεν μεταφέρθηκαν, πάπαλα.

Αν χρειαζόμαστε άλμπουμς, να κοιτάξω τι μπορούμε να βάλουμε - αλλά θα είναι κάτι από το μηδέν, δε θα μεταφερθούν οι παλιές φωτογραφίες.
Μπορείς να το ψάξεις λίγο αυτό; Το satellites.co.uk, που είμαι μέλος, χρησιμοποιεί επίσης το Xenforo. Στην αρχική σελίδα υπάρχει η πλαϊνή μπάρα, στα μηνύματα στο φόρουμ ή στα νέα μηνύματα, κλπ, είναι απενεργοποιημένη.

sat1.jpg sat2.jpg

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.695
Δεν έπρεπε να ενημερωθούμε απο πριν ώστε να τα κάνουμε backup;
Άσε που εκατοντάδες posts έμειναν ορφανά.
Συμφωνώ κι εγώ μ΄αυτό.
Αν είναι κάθε φορά που αλλάζουμε τις κωλοπλατφόρμες να χάνονται φωτο και ότι άλλο χρήσιμο υλικό, ε τότε τι να πω.
Έτσι απλά χάθηκαν ρε παιδιά; Τέλος;

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.804
Σύνολο 6 νοματαίοι. Παίδες βοηθάτε, είμαστε πολύ λίγοι για να ικανοποιηθεί το αίτημα, ούτε εντεκάδα δεν συμπληρώνουμε. :)
Εγώ θέλω να αυξηθεί το πλάτος της δεξιάς στήλης! :p

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo