AVsite 2013

Status
Not open for further replies.
Reaction score
4.188
Υπηρχε history κατα καποιο τροπο. Και παρακολουθουσε κανεις ολη την συζητηση. Τωρα, πρεπει να ανοιγει ενα ενα τα μηνυματα

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.720
Αμ δεν ειδοποιάς. Πέστο λίγο νωρίτερα για να προλαβαίνουμε να ετοιμαστούμε, δεν γίνεται να έρθουμε στο ραντεβού όπως-όπως. Θέλει ξύριζμα, χτένιζμα, καθαρό πουκάμισο και τέλος πάντων όλα όσα μας έχουν μάθει στο κόμμα. :O_o:

Είναι πολύ ευανάγνωστα. Αφού ασυνείδητα παρά λίγο να πατήσω CTRL&- για να μικρύνω το μέγεθος.

Σκούζουν ορέ οι άντρηδες; Ποτές! Τι είμαστε, γατάκια; Γι' αυτό θέμε μεγαλύτερο πλάτος γιατί είμαστε άντρηδες λάρτζ. :rolleyes:

Αλλά δικαιολογείσαι γιατί είσαι πολύυυυ μακριά και δεν φτάνει μέχρι εκεί η αντρίλα, η βαρβατίλα. Ενώ οι γειτόνοι είναι τακτικά στην αναφορά παραπονούμενοι. Δεν πλένομαι και πολύ τακτικά ... :p

Βρίσκω όλες τις αλλαγές καλές που προσθέτουν πόντους στην εμφάνιση. :thumbsup:

Βρε τι μου θυμίζεις, τι μου θυμίζεις...

Αααα, το βρήκα!

Το Νικολάκη! :D

Last edited:

Defkalion

Administrator
Reaction score
915
Υπηρχε history κατα καποιο τροπο. Και παρακολουθουσε κανεις ολη την συζητηση. Τωρα, πρεπει να ανοιγει ενα ενα τα μηνυματα
Σόρυ δε καταλαβαίνω τι λες.

Defkalion

Administrator
Reaction score
915
Έβαλα λειτουργικότητα για user albums. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε αυτό το εργαλείο από εδώ και πέρα. Για τις παλιές φωτογραφίες το κοιτάω να δω αν καταφέρω να τις φέρω μέσα στην καινούρια πλατφόρμα.

Reaction score
1.815
Δάκη σόρρυ που επαναλαμβάνομαι για άλλη μια φορά αλλά βρε παιδί μου αυτή η δεξιά στήλη κόβει το 1/3 της σελίδας, με αποτέλεσμα να γίνεται κουραστικό το διάβασμα.
Άσε δηλαδή που δε σου κάνει κέφι να βλέπεις ...τσουρούτικες τις φωτογραφίες...:(

Ένα επίσης θέμα είναι όταν έρχεται ένα μήνυμα (conversation) ή υπάρχει κάποιο link μέσα σε ένα post και πάμε να το ανοίξουμε, δεν το ανοίγει σε νεα καρτέλλα, αλλά στην ίδια.
Μήπως να το κοιτάξεις κι αυτό?
(Sorry, σε έχουμε τρελλάνει το ξέρω...:dance:
Σε βλέπω να σου δίνουν ...νόμπελ!):D

Defkalion

Administrator
Reaction score
915
Όταν τα λινκ είναι εσωτερικά (δηλαδή οδηγούν μέσα στο avsite), πάντα θα ανοίγουν στην ίδια σελίδα, εννοείται αυτό, και πάντα έτσι ήταν. Αν τα λινκ είναι εξωτερικά, δηλαδή σε πάνε σε άλλο site, ανοίγουν σε νέα καρτέλα by default.

Προφανώς αν θες να ανοίξεις ένα εσωτερικό λινκ σε άλλη καρτέλα ειναι πανεύκολο, κάνε δεξί κλικ και open σε νέα καρτέλα.

Defkalion

Administrator
Reaction score
915
Τα άλμπουμς δε βλέπω κανέναν να τα έχει χρησιμοποιήσει ακόμα, έχετε κανένα πρόβλημα;

Ή απλά ντρέπεστε; :D

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.812
Τα άλμπουμς δε βλέπω κανέναν να τα έχει χρησιμοποιήσει ακόμα, έχετε κανένα πρόβλημα;

Ή απλά ντρέπεστε; :D
Δεν τους ενδιαφέρουν. Μόνο για γκρίνια τα ανέφεραν.

Reaction score
15.469
Καλημερα
κι εγω δε βλεπω καποιο κουμπι για "user albums" ,ουτε κατι αλλο σχετικο ( θα 'πρπει να 'ναι στο προφιλ μου ; ),
επισης χθες προσπαθησα (http://www.avsite.gr/forum/threads/...ό-το-α-Πικάπ-μας-★.129773/page-3#post-1723068) να ανεβασω δυο φωτο απο το imageshack οπως εκανα πριν ,αλλα δεν λειτουργησε...μετα απο συμβουλη συμφορουμιτη τα καταφερα με το upload a file αλλα οι φωτο βγηκαν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ,υπαρχει επιλογη για να βγαινουν σε πιο "φυσιολογικο " μεγεθος η' πρεπει να τις φτιαχνουμε πριν ανεβουν ? κι αν ναι , σε ποιο μεγεθος ?

Defkalion

Administrator
Reaction score
915
Λοιπόν τα albums πρέπει τώρα να τα βλέπετε όλοι.

Για το imageshack δε μπορώ να ξέρω τι εννοείς αν δε μου πεις τι ακριβώς κάνεις.

Για το θέμα του upload, κάτι είχες πατήσει λάθος και είχαν βγει μέσα σε quote οι φωτογραφίες. Δες τώρα, μια χαρά φαίνονται, όταν ανεβάζεις φωτογραφίες όσο μεγάλες και αν είναι, το site θα τις εμφανίσει στο μέγεθος της οθόνης σου.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.695
Όταν πάω να πατήσω το κουμπί στο φουρνάκι μου για την λειτουργία "ξεροψημένο" πηγαίνει κατευθείαν στο "καμμένο"
Ενώ με το "λίγο ψημένο" πάει στο "ωμό για καννίβαλους"
Τι φταίει βρε Δάκη; Μπορείς να κάνεις κάτι;

Reaction score
1.844
Τώρα υπάρχει κουμπί User albums πάνω αριστερά, μετά τα Home - Forums και πριν το Members. Δεν αποκλείω να υπήρχε και πριν αλλά να μην το έβλεπα.

Όταν κάποιος έχει ανεβάσει 10-15 φώτοζ σε σποραδικές χρονικές στιγμές, έχει άλμπουμ ή δεν έχει; Συγνώμη που κουράζω αλλά ας όψεται η άγνοια.

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik