- Reaction score
- 512
δεν βλεπω την αγγελια μου στους ενισχυτες, μηπως ξερετε κατι? Αν λυθει παρακαλω το thread αυτο να κλεισει
Δεν καταλαβαινω τιποτα απο αυτα που λετεΌπως ΔΕΝ επιτρέπεται το up, πριν να περάσει ένας μήνας.
εξηγησε μου ρε μιχαλη γιατι δεν εχω δικαιωμα να το ανεβασω την τιμη. ποια λογικη υπαρχει αξηγησε μου για να καταλαβω και εγωΔεν καταλαβαινω τιποτα απο αυτα που λετε
Τους κανονες σας βαλτε τις στον κωλο σας και τις εχω διαβασει θα βρω αλλου να τα πουλησω .Χαιρετε. Φευγω απο εδω γιατι πολυ μαλακια απο εσας εχει πεσει
Δεν καταλαβαινω τιποτα απο αυτα που λετε
θα βρω αλλου να τα πουλησω .Χαιρετε. Φευγω απο εδω γιατι πολυ μαλακια απο εσας εχει πεσει
Το σαιτ ειναι κορυφαιο δεν υπαρχει καλυτερο πουθεναΓεια...
με εφαγε το ποτοΤο σαιτ ειναι κορυφαιο δεν υπαρχει καλυτερο πουθενα
και μας αρεσει πολυ καλη δουλεια απο αξιολογα προσωπα για ενα τοσο υπεροχο hobby
Εχω τις καλυτερες εμπειριες απο εδω
φιλε κοιτα ειμαι ο μοναδικος ανθρωπος που εχει παρει lτοσα ike σε σχεση με τα post. Γραφω 9 μηνες τωρα μονο.Πιες λοιπόν το ποτό σου και μην ξαναγράψεις στο AVSite.
Διότι υπήρχαν οι εξυπνάκηδες που μια ανέβαζαν την τιμή και μια την κατέβαζαν για να είναι η αγγελία τους μονίμως επάνω.εξηγησε μου ρε μιχαλη γιατι δεν εχω δικαιωμα να το ανεβασω την τιμη. ποια λογικη υπαρχει αξηγησε μου για να καταλαβω και εγω
Eχεις πάρει τόσα like γιατί σε δουλεύουνε.φιλε κοιτα ειμαι ο μοναδικος ανθρωπος που εχει παρει lτοσα ike σε σχεση με τα post. Γραφω 9 μηνες τωρα μονο.
Διότι υπήρχαν οι εξυπνάκηδες που μια ανέβαζαν την τιμή και μια την κατέβαζαν για να είναι η αγγελία τους μονίμως επάνω.
Συν το άλλο κόλπο, "προσφορά για 2 μέρες τόσο και μετά ξανά τόσο".
Γι΄αυτό απαγορεύσαμε την άνοδο της τιμής.
Όπως απαγορεύσαμε και τα μηνύματα τύπου "κρατείται από μέλος"
Και μετά ξανά "διαθέσιμο και πάλι"
Οι κανόνες είναι αυτοί, αν σ΄αρέσουν τους ακολουθείς, αν όχι πας σε site αγγελιών.
Αψογη ενημερωση, Μπραβο τωρα καταλαβαινω βρε την αφελια μουΔιότι υπήρχαν οι εξυπνάκηδες που μια ανέβαζαν την τιμή και μια την κατέβαζαν για να είναι η αγγελία τους μονίμως επάνω.
Συν το άλλο κόλπο, "προσφορά για 2 μέρες τόσο και μετά ξανά τόσο".
Γι΄αυτό απαγορεύσαμε την άνοδο της τιμής.
Όπως απαγορεύσαμε και τα μηνύματα τύπου "κρατείται από μέλος"
Και μετά ξανά "διαθέσιμο και πάλι"
Οι κανόνες είναι αυτοί, αν σ΄αρέσουν τους ακολουθείς, αν όχι πας σε site αγγελιών.
μην με ριχνεις...Eχεις πάρει τόσα like γιατί σε δουλεύουνε.
Αντε γειά τώρα.
Γεια σου φιλε Μιχαλη, καλη σου μερα το ιδιο νιωθω και εγω. Πρεπει να αφοσιωθεις σε εσνα και οχι τι λενε αλλοι γιατ ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει. Εσυ να εισαι καλα υπερηφανος. Φτανει να πιστευεις οτι οτι κανεις σωσταΡε παιδιά κι εγώ έχω τόσα like αλλά δεκάρα τσακιστή ακόμη δεν είδα.
Τι δεν κάνω καλά;
και το ρωτας ?Ρε παιδιά κι εγώ έχω τόσα like αλλά δεκάρα τσακιστή ακόμη δεν είδα.
Τι δεν κάνω καλά;
Αυτο ειναι φασισμοςΠιες λοιπόν το ποτό σου και μην ξαναγράψεις στο AVSite.