USB DVB-T stick σε Linux δεκτες.

Reaction score
114
USB DVB-T stick σε Linux δεκτες.

Στο τεστ που εκανα χρησιμοποιηθηκαν :
Δεκτες : Cloud Ibox HD & Vu+ Solo κλωνος
Image : Blackhole 1.7.9
USB DVB-T stick : IT 9135

Το θεμα ειναι πως θα δουμε επιγεια ψηφιακη τηλεοραση χρησιμοποιωντας τον Linux δεκτη μας και ενα USB DVB-T stick ωστε να μπορεσουμε να κανουμε την ληψη.
Να πω οτι το USB DVB-T stick στοιχισε μολις 8$ ,καμμια σχεση με τις τιμες που επικρατουν για αυτα στις περισσοτερες Ευρωπαικες χωρες και στην δικη μας.
Δυστυχως και για μενα και για το τεστ δεν υπαρχει καλη ληψη απο εκει που βρισκομαι.
Ετσι η μικρη κεραια που συνοδευει το USB DVB-T stick μπορουσε να στραφει μονο προς Παρνηθα και εκει με πολλα εμποδια μπροστα.
Εχει φροντισει το κρατος και η Digea για το ισχυρο και απανταχου παρων σημα.......
Οι οδηγοι του USB DVB-T stick δεν υπηρχαν στο image ,ετσι τοποθετηθηκαν με ftp στη διαδρομη lib/firmware και δοθηκαν attributes 644
Μετα χρειαστηκε επανεκκινηση του δεκτη.

Οδηγοι USB DVB-T stick (IT 9135)
http://www.sendspace.com/file/e3c1wm

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428
Απάντηση: USB DVB-T stick σε Linux δεκτες.

Digea δεν βλεπω!
Johnny μηπως αυτοι οι δεκτες ταιριαζουν και με Android tablets?

Reaction score
114

Νομιζω οτι οι οδηγοι ειναι για Windows και μονο .

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428

Νομιζω οτι οι οδηγοι ειναι για Windows και μονο .
Οι λινουξατοι δεκτες θελουν οδηγους Win?

Reaction score
114

Αυτα τα usb stick ειναι κυριως για τα PC .
Αλλα κανουν και για δεκτες .
Αν διαβασεις το 1ο πσοτ του θεματος θα δεις οτι εχω ανεβασει και τους οδηγους για linux .
Για τα Android tablet που θα βρεις τους καταλληλους οδηγους και που θα τους βαλεις ?
Εγω παντως δεν ξερω αν εχει βγει κατι σχετικο .

Reaction score
44
Εδώ και μέρες προσπαθώ σε dreambox 800se κλώνο με το redi pc 30 που έχει το 9015, οι driver μπαίνουν κανονικά, κάνω επανεκκίνηση, δέκτης το βλέπει, σκανάρω και βρίσκω τα κανάλια αλλά όταν πάω να δω τα κανάλια δεν τα δείχνει.
Εχω δοκιμάσει σε openpli και ramimaher χωρίς αποτέλεσμα.
Εχει κανείς καμιά ιδέα;

Reaction score
114
Εδώ και μέρες προσπαθώ σε dreambox 800se κλώνο με το redi pc 30 που έχει το 9015, οι driver μπαίνουν κανονικά, κάνω επανεκκίνηση, δέκτης το βλέπει, σκανάρω και βρίσκω τα κανάλια αλλά όταν πάω να δω τα κανάλια δεν τα δείχνει.
Εχω δοκιμάσει σε openpli και ramimaher χωρίς αποτέλεσμα.
Εχει κανείς καμιά ιδέα;
Μηπως δεν εχεις αρκετο σημα ?

Reaction score
44
Δυστυχώς ο δέκτης δεν έχει ένδειξη σήματος αλλά δεν νομίζω να είναι αυτό, το σπίτι έχει οπτική επαφή με τις κεραίες και ακόμη και με το αναλογικό σήμα η εικόνα ήταν τέλεια.

Reaction score
114
Δεν εχω 800se και δεν μπορω να σου προτεινω καποιο image που να δουλευει καλα ,αν οφειλεται και σε αυτο .
Στον απλο 800 χρησιμοποιω το Nemesis .

Reaction score
44
Τελικώς απ'ότι φαίνεται ήταν θέμα image, έβαλα το openpli 4 και εδώ και κάνα 20 λεπτό λειτουργεί κανονικά (ελπίζω)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.000
Members
38.633
Νεότερο μέλος
kriono