Spotify στη χώρα μας

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.330

Το Spotify, η μεγαλύτερη υπηρεσία streaming μουσικής στον κόσμο, συμπεριλαμβάνει πλέον και την Ελλάδα ανάμεσα στις χώρες που προσφέρει δωρεάν μουσική.
Κατεβάστε την εφαρμογή για τη συσκευή που θέλετε και απολαύστε τα τραγούδια της αρεσκείας σας με "αντάλλαγμα" διαφημίσεις. Εναλλακτικά υπάρχει συνδρομή ad-free με 3,49€ το μήνα. Τέλος, με 6,99€ το μήνα για ακρόαση αποθηκευμένης μουσικής, χωρίς τη χρήση internet.

Reaction score
4.909
Το εγκατεστησα πριν λιγο στο ιπαδ (βεβαια επειδη εχω το 1 μουβαλε αναγκαστικα παλια βερσιον) και το βρηκα πολυ ενδιαφερον αλλα δεν ξερω ποσες λειτουργιες θα παραμεινουν ελευθερες μετα την δοκιμαστικη περιοδο των 48 ωρων...

Reaction score
512
1 μηνα δωρεαν εγω ακουσα τον εκφωνητη και μετα ειδα πολυ χαμηλες χρεωσεις νομιζω οτι αξιζει εμενα μου αρεσε πολυ σε βαθμο να μπω σημερα 10:30 και ως τωρα 17:50 να παιζει ασταματητα. Πολυ καλη ποιοτητα αναλυσης ηχου, και ειναι καλαισθητο με τραγουδια που σου ειχαν λειψει υπαρχουν εκει μεσα. Σε ευχαριστουμε xfader για την ωραια ιδεα-ανακαλυψη σου.

Reaction score
512
aφηστε με εδω στον παραδεισο και μην με ενοχλειτε οταν θα κατεβω θα σας φωναξω. by spotify
resindent evil καληνυχτα

Reaction score
512
aφηστε με εδω στον παραδεισο και μην με ενοχλειτε οταν θα κατεβω θα σας φωναξω. by spotify
resindent evil καληνυχτα
kaλημερα σε ολη την μουσικη κινηματογραφικη gadget ηλεκτρονικο φυσικο εποχης 2013 ολοι μας περιμενουμε πως και πως να δουμε την εκθεση στο κεντρο της Αθηνας σε μια εβδομαδα . Παρακαλω να μεταφερθει στις γενικες σηζυτησεις. Η εξυπηρετηση του spotify ειναι λαμπρη εχω κωλλησει

Reaction score
1
Γεια χαρα και απο εμενα!Μια ερωτηση ξερει κανεις που μπορω να βρω καρτες συνδρομης για unlimited η premium λογαριασμους spotify;Στο εξωτερικο τις εβρισκα σχεδον παντου γιατι δεν θελω να μπλεξω με online αγορες συνδρομων.Ευχαριστω

Reaction score
41
H cosmote μπορει να εχει τις συγκεκριμενες καρτες .
αν απευθυνθεις σε καποιο καταστημα θα σε βοηθησουν.

Reaction score
620
Αν μπεις στο αντιστοιχο section στο site τους μου βγαζει..
Spotify Gift Cards are currently not available in your country.:(

Reaction score
1
Πηγα σε cosmote store και ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SPOTIFY!τι να πω ειλικρινα..ειναι τραγικο να πεφτει στη διαδικασια ο πελατης να εξηγει στον πωλητη τι ειναι το προιον που υποτιθεται οτι ο ιδιος πουλαει..

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Πάντως αν κάποιος δεν ξέρει το internet-radio www.sky.fm ας το δοκιμάσει. Δίχως εγγραφές, downloads και διαφημίσεις.
Ωραιο, αλλα χαμηλοτερης ποιοτητας ηχου (σαν mp3 64kbs!), ενω του spotify πολυ καλυτερη!

Reaction score
7.967
Λάκη υπάρχουν και κανάλια υψηλής ανάλυσης, επίσης δωρεάν. Δύο που μου έρχονται στο μυαλό είναι το smooth vocal jazz και το soft rock. Pc ή Mac συνδέεις;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Λάκη υπάρχουν και κανάλια υψηλής ανάλυσης, επίσης δωρεάν. Δύο που μου έρχονται στο μυαλό είναι το smooth vocal jazz και το soft rock. Pc ή Mac συνδέεις;
PC / W8
Τωρα ακουω το A Beatles Tribute με καλυτερη ποιοτητα

Reaction score
7.967
To smooth vocal jazz είναι vocal smooth jazz. Συνέκρινέ το με spotify και σχολίασε για να μάθουμε διαφορές ποιότητας αν θες.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Πολυ καλυτερη στο Spotify σε παρομοιες μουσικες (ακουω το vocal jazz ballads 2012 - Various artists με αποδοση για ηχητικο συστημα!)

Reaction score
7.110
τελικα δοκιμασα την premium εκδοση,το εψαξα και λιγο παραπανω και αναθεωρω την αρχικη μετρια εντυπωση. Βεβαια ή επιλογη "ραδιοφωνο" παραμενει αστεια για μενα (ειναι τελειως ξεκαρφωτες οι επιλογες),αλλα η επιλογη αναζητηση σου βγαζει ολοκληρες δισκογραφιες κατι παρα πολυ χρησιμο. Το εχω βαλει στους δυο υπολογιστες στο σπιτι,σε smartphone,σε ταμπλετα αλλα και στο wdtv. Στο τελευταιο το μενου ειναι λιγο διαφορετικο (λιγοτερες επιλογες) αλλα αυτο φανταζομαι θα διορθωθει με καποιο update. Δυστυχως δεν βλεπω να μπορει να μπει και στο pioneer n30 που εχω αλλα ποτε δεν ξερεις,παντως δεν ειναι στα αμεσα μοντελα που ανακοινωσε η pioneer οτι υποστηριζουν το spotify. Nομιζω οτι για 7 ευρω το μηνα ειναι εξαιρετικο,αρκει να διορθωσουν λιγο την επιλογη radio. Καλο θα ηταν επισης να δωσουν την δυνατοτητα να επιλεγεις και στο θεμα ηχου καποια πραγματα (wasapi κλπ).

Reaction score
50
Το δοκίμασα και εγώ σε android phone & tablet και PC. την πρώτη μέρα έφαγα μερικές βραδυνές ώρες ακούγοντας συλλογές. Πολύ μεγάλη ευκολία οι έτοιμες λίστες/συλλογές ανά περίπτωση.
Και η ποιότητα μέσω του PC - usb dac ειναι αρκετά καλή! (premium έκδοση)

απορία
Κατέβασα στο κινητο μερικά τραγούδια, μπορώ να τα παίξω και με άλλο player? μπορώ να τα μετακινήσω? ή παίζουν μόνο μέσω της εφαρμογής του spotify?

Reaction score
539
απορία
Κατέβασα στο κινητο μερικά τραγούδια, μπορώ να τα παίξω και με άλλο player? μπορώ να τα μετακινήσω? ή παίζουν μόνο μέσω της εφαρμογής του spotify?
Παίζουν μόνο με spotify

Reaction score
7.110
επισης μπορει να δουλεψει και μεσα απο το xbmc με λιγο διαφορετικο μενου βεβαια απο το κλασσικο. Απλα ειναι πολυ χρησιμο αυτο γιατι το xbmc εχει ρυθμισεις για wasapi κλπ.

Reaction score
512
To smooth vocal jazz είναι vocal smooth jazz. Συνέκρινέ το με spotify και σχολίασε για να μάθουμε διαφορές ποιότητας αν θες.
320kbs εναντι 2mbps του cd αισθητη διαφορα παρ'ολα αυτα η ποιοτητα ειναι ικανοποιητικη

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.043
Members
38.525
Νεότερο μέλος
Grigoris1966