Eνας Harman/kardon AVR 370 στη Θεσσαλονίκη..

Reaction score
39
Λοιπον περιμενω συνοδεια τους βλαμμενους με τον Προεδρο που θα κουβαλαει το καινουριο αποκτημα....
Περναει και η ωρα και δεν ερχονται...
Α! Η/Κ AVR 370

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.693
Tελειώσαμε το στήσιμο βρε βλαμμένοι.
Έχει πολλά ωραία καλούδια ο ενισχυτής και είναι πανέμορφος.
Από αύριο αρχίζει το "στρώσιμο" ηχείων, ενισχυτών, καλωδίων κ.λ.π.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Tελειώσαμε το στήσιμο βρε βλαμμένοι.
Έχει πολλά ωραία καλούδια ο ενισχυτής και είναι πανέμορφος.
Από αύριο αρχίζει το "στρώσιμο" ηχείων, ενισχυτών, καλωδίων κ.λ.π.
τραπεζι θα στρωσετε?:p

Reaction score
39
Καλημερα,
με το που ανοιξα την πορτα κατα τις 8.... ( το ραντεβου ηταν για τις 5) αρχίσανε οι δικαιολογιες....
"και που λες Αντωνακη μας επιασε μια λιγουρα και να σου το καρντασι με κατι γυροπιτες νααα - με το συμπαθειο- και μετα καναμε ακομη μια σταση για να πιουμε κατι να ξεφουσκωσουμε. Μετα πεσαμε σε μποτιλιαρισμα και για να μην περιμενουμε πηραμε και κατιτις για να φυγει η λιγδα (καζαν ντιπι/ τρυγωνακια) ..... Ε,,, να για αυτο καθυστερησαμε λιγο βρε κουτό... Σου φεραμε τα κουτακια με τις διευθυνσεις των εδεσματων , αμα πεινασεις να παραγειλεις. Ηταν ολα τελεια..."
Παρόλο βεβαιως βεβαιως που δεν εγινε τιποτε απο τα παραπανω - πλην της αργοποριας - δεν καταφεραμε να ακουσουμε λογω γειτονιας. Μεχρι να πεσει στα 4 ο Αλεξης... να αρχισει να απο- και να ξανασυνδεει και στη συνεχεια να προσπαθει να παταει συνεχως κουμπια μπας κ ακουστει κατι... αλλά φυσικα τη λυση την εδωσε ο Προεδρος (και το λεγε απο την αρχη) : " βγαλε ρε Αλεξη τις ζελατινες απο τη φατσα! τι τις θες εκει?" Ο Αλεξης βεβαια που πιστευε οτι θα θαμπωσει ο ηχος απο τις δαχτυλιες , τελικα τα καταφερε ειδαμε / ακουσαμε (ισα-ισα , το κατιτις μας). Ο Τασος βεβαια κ εγω επιβλεπαμε κ σχολιαζαμε (ασχετα).

Σοβαρα τωρα: η συσκευασια ηταν φτιαγμενη για να παει το δεμα στη Βραζιλια με Φλορετα. Μου αρεσε : το φινιρισμα της συσκευης, η αισθητικη του, το μενου του. Δεν μου αρεσε το τηλεχειριστηριο. Αν ηταν λιιιιίγο μεγαλυτερο θα πεζαμε κ ρακετες.
Θα ξεκινησω εντος πρωιας να συνδεω κ να σεταρω . Οταν τελειωσω θα φερω και τον Κωσταυτιά και μια νταλικα με Heineken.

Reaction score
209
Μεγειές!

Έχει και ένα δεύτερο μικρό τ/χ ή κάνω λάθος; Για να μην παίζεις ρακέτες.

Reaction score
209
Ξέρεις τι θα ήταν ενδιαφέρον να τσεκάρεις και να μας πεις μόλις τελειώσεις με τα σεταρίσματα;
Πως παίζει το Logic Seven της HK σε σχέση με τα άλλα DSP τα κλασικά Dolby και DTS.

Reaction score
0
Καλησπέρα! Επειδή είμαι ανάμεσα στον pioneer sc-2022 & harman kardon AVR 370, μήπως θα μπορούσες να μου πεις τις εντυπώσεις σου απο το νέο σου απόκτημα ; Κ εγω πάντως παρόλο που έχω pioneer vsx-1014 και ειναι όντως μηχανηματαρα, σκέφτομαι πολυ σοβαρά τον harman

Reaction score
39
Γεια χαρά σε όλα τα παιδιά. Ένας μήνας συμβίωσης περασε σχεδον με τον νεο. Η καθυστερηση στις εντυπωσεις ειχε να κανει τοσο με το νεο ακουσμα απο τον ενισχυτη όσο και από τα (σχεδον καινουρια) ηχεια, που παρόλο που τα εχω πανω απο χρονο , δεν εχουν λειτουργησει αντιστοιχα (μεγαλη ιστορια τα ηχεια κ η συμπεριφορα τους . Μαλλον θα το συζητησουμε σε αλλο σημειο). Να υπενθυμισω:
JBL - ES 100/ ES 30/ ES 25C/ ES250 PW.
Καταρχας θελω να πω πως ανοιγοντας τον , τις εντυπωσεις κλεβουν 2 πράγματα:
1.η αισθητικη του , αφου η απλη (σε αντιθεση με τους Γιαπωνεζους)κ συναμα κλασατη πρόσοψη με τις στρογγυλεμενες γωνιες τού δινουν υψηλο WAF (κ σε μενα ομως αρεσε πολύ )
2. το βάρος του. Ο πρόεδρος όταν τον εβγαλε απο το κουτι του , τον σηκωσε σα να σηκωνε ενα.... πιατο με μπριζολιτσες (ειναι κ υπερφυσικα δυνατος βεβαιως βεβαιως). 9 Kg περιπου ολα κι ολα..

8 HDMI / 4-5 αναλογικες εισοδους/ 2 οπτικες/ εξοδους προενισχυσης/ θυρα ethernet/ wi fi/ usb/ 2 τηλεκοντρολ...ξεχασα κατι? τι αλλο να ζητησω? Α! ισχύ! Με προδιαθεση αρνητική θα ελεγα (λογω βαρους..του ενισχυτη παντα) αλλα μου εφυγε με τη σκεψη πως θα οδηγησω μονο κεντρικο κ σαράουντ μιας κ υπάρχει τελικος ( Rotel RB-1572) απο την επομενη ξεκινησαν λοιπον οι ακροάσεις.
Ο ήχος του διαυγής / φωτεινός/ γλυκός/ . Οι φωνες καθαρες, τα οργανα επισης, τα πιατινια μερικες φορες τα ενοιωθα να χτυπουν σχεδον μπροστα μου. Η σκηνη μεγαλη. Μεχρι σημερα δεν εχω συνδεσει τον τελικο. Θελω οπωςσηποτε να συνηθισω καλα στο ακουσμα ουτως ωστε να δω τις διαφορες με τον τελικο κ επισης να ερθουν οι υπολοιποι βλαμμενοι να τον ακουσουμε μαζι. Δεν μπορω να πω βεβαια πως μου λειπει η δυναμη.
Σεταρισα τα ηχεια με το αυτοματο δικο του συστημα . Επανελαβα τη διαδικασια 3-4 φορες , λογω του σαμπ. Και τις 4 φορες μετα το σεταρισμα επαιζε διαφορετικα (???). Με ενοχλουσε διοτι ακουγοταν μπουκομενο? / θολο? , δεν ξερω πως να το περιγραψω αλλιως. Τελος παντων , πειραματήστηκα λιγο με τις εντασεις κ το κροσοβερ κ τα πραγματα εγιναν λιγο καλυτερα. Πρεπει οπωςδηποτε να ερθει η βλαμμενοπαρεα να βαλει το χερι της.
Το logic (που εφαρμοζει η Harman) θα ελεγα πως κανει τον ηχο πιο φυσικο σε σχεση με το DTS, χωρις ομως να μου κανει και τοσο μεγαλη διαφορα στο αυτι μου.
Συνολικα κ μεχρι εδω θα ελεγα πως ειμαι ικανοποιημενος απο την αγορα κ εχω την εντυπωση πως θα αγαπηθουμε αρκετα με τον καινουριο φιλο....
Ως πληροφορια επισης να αναφερω την αψογη συναλλαγη με τον αντιπροσωπο (οπως κ στο παρελθον) .
Θα συμπληρωσω και περισσοτερα . Σκεφτειτε oτι προσπαθω να γραψω το παρον μηνυμα εδω και 4,5 ωρες... (στριμωγμενος)

Last edited by a moderator:

Reaction score
0
Οποιον και να επιλέξω τελικά και εμένα jbl ηχεία έχει να οδηγήσει της σειράς LX και sub της b&w! Απο όλα είμαι πολυ ικανοποιημένος και λάτρης θα έλεγα της συγκεκριμένης εταιρείας 20 χρόνια τουλάχιστον!
Περιμένω περισσότερες λεπτομέρειες αλλα και εντυπώσεις!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.897
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster